TESZT | MAC Tempting Fate Feast Your Eyes paletta

Először is, üdvözlök mindenkit újra a blogon, a kicsit hosszabb nyári szünet után :). Az idő megenyhült, Molly már egy éves és kicsit lenyugodott végre, napközben is alszik, így le tudok ülni írni vagy fotózni. Bár az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy az elmúlt időszakban nem találkoztam túl sok érdekes újdonsággal, amiről úgy gondoltam volna, hogy megérnek egy-egy posztot. Persze így is vettem pár dolgot, jön majd ezekről is poszt, de inkább mesélek a mai főszereplőnkről, a MAC Tempting Fate palettáról. A márkának nem volt idén igazi nyári nyári kollekciója, de cserébe kaptunk egy mesés őszit, a Tempting Fate-t. Hetekkel ezelőtt elkezdték szivárogtatni a képeket és természetesen azonnal beleszerettem a mélyebb tónusú, barokkos cirádákkal díszített termékekbe, különösen a szemhéjpúder palettába. Sajnos rögtön eszembe is jutott az örök sérelmem, a Pony Park paletta, amit a megjelenés napján lestem folyamatosan a webshopban, végül feltöltötték és azonnal sold out volt (ilyen nyilván nincs, valami disznóság folyik a háttérben). Nem nehéz kitalálni, hogy ezzel is így jártam... Viszont most nem hagytam magam, kellett ez a rohadt paletta, így felautókáztam érte a Westendbe, ahol voltak olyan kedvesek és félretettek nekem egyet. Persze akkor még nem tudtam, hogy tényleg megérte-e ennyit szenvedni, utazgatni, munkából eljönni, vagy sem...






Ahogy már említettem, a Tempting Fate kollekció mesés barokk díszben pompázik, minden terméken megjelenik az arany cirádás minta illetve a gyümölcsös-virágos csendélet, mesésen izgalmas mély tónusokban. Igazi őszi színek, abszolút fantasztikus minden és ez az elmúlt pár évben még a MAC-től is elég ritka. Sajnos a rúzsok és a folyékony highlighterek/pirosítók színei nem nekem valók, a Fix+-ra nincs most szükségem, szemceruzát nem használok, de a paletta az pont nekem lett kitalálva. Nem mondom azt, hogy minden szempontból tökéletes, mert sajnos vannak hibái, ugyanakkor a mögötte rejlő koncepció csillagos ötös, zseniális, imádom. A tenyérnyi méret nagyon praktikus, 8 árnyalatból nagyon sokféle szépséges sminket lehet készíteni, a tükör használható méretű. A karton kompakt picikét néhol ügyetlen és a szemhéjpúderek sem illeszkednek tökéletesen, de ezek csak külsőségek szerencsére.







Minden apró kis bakiért kárpótol a minőség és az új, eddig nem látott (legalábbis szerintem) formulák. A nyolc színből három leather lustre, ami finisre matt, tapintásra furán gumiszerű, de brutálisan pigmentált és olyan tartós, hogy el sem akartam hinni. Szó szerint rátapad a bőrre és egész nap nem mozdul onnan. Nagyon szépen lehet velük dolgozni, könnyen satírozhatóak és építhetők. Négy árnyalat sparkler finisű, ezek amolyan topper szerűségek szárazon, nedvesen viszont fúúúúú, wow! Csillognak-villognak, gyönyörűek. Tapintásra szárazak egyébként, de egyáltalán nem porolnak. Végül van egy prismetallic árnyalat is, ami egy igazi brutális metálfényű csoda.


  • Feast Your Eyes - sparkler: halovány pezsgő rózsaszín
  • Yesterday's Gossip - leather lustre: világos piszkos barack
  • Golden Rage - leather lustre: mély nagyon meleg kakaóbarna
  • Midnight Stunner - sparkler: aranyfényű mályva
  • All That Jam - prismetallic: intenzív réz
  • What A Pear - sparkler: aranyfényű olívazöld
  • Velvet Vamp - sparkler: bézs-arany
  • Brocate Renegade - leather lustre: mély szilvalila





A swatchok itt önmagukért beszélnek, alap nélkül, egy húzással készültek. Ecsettel a szemre applikálva is teljesen ugyanígy néznek ki. Nem tudok rájuk rosszat mondani, minden szempontból tökéletesek. A színválogatás, a finisek, a formulák, minden! Kedvencet is nagyon nehezen tudnék választani, de talán a Yesterdy's Gossip és a Midnight Stunner páros az, ami igazán elrabolta a szívem. Megérte a fáradtságot és a kalandot ez a paletta.





Azonban van egy vagyis kettő óriási probléma vele és a MAC-kel... Az egyik, hogy miért ennyire limitált???????? Nem látták, hogy bomba az egész, úgy, ahogy van és akármennyit csinálnának belőle úgyis elfogyna???? Nevetséges, hogy szinte esélytelen hozzájutni, az országban szerintem már egy darab nincs belőle, de nem is volt igazán sok (van kb. 8 üzlet itthon, mindegyik kapott 10 palettát, a webshopban szerintem soha nem volt, akkor ki lehet számolni a dolgot...). Nem értem a dolgot, egyszerűen nem tudom felfogni, hogy ez miért jó üzletpolitika. A másik gond, hogy eddig hol voltak és hol vannak ezek a formulák? Elég régóta használok MAC szemfestékeket, de soha nem találkoztam ezekkel, pedig magasan a legjobbak. Mi folyik itt??? Tuti bolondok ülnek a vezetőségben...





De mindegy is, a lényeg, hogy baromi szerencsés vagyok, amiért az enyém lehet ez a mesés paletta és baromi dühös is vagyok, amiért másnak meg nem jutott belőle... Remélem, hogy még lesznek hasonló darabok a márkától az ÁLLANDÓ kínálatban, mert tuti nagy sikerük lenne. A Tempting Fate kollekció további darabjait itt találjátok: https://www.maccosmetics.hu/collections-tempting-fate

3 megjegyzés:

  1. Tényleg gyönyörű :). Bár nem teljesen az én színösszeállításom, azért elfogadnám ;). Egyébként lehet, hogy csak én vagyok így vele, de egy ilyen csomagolással engem kilóra meg lehet venni, szerintem ilyen pofás külsővel eladja magát a termék. A copy-zós REvolutiont részben pont azért nem szeretem, mert olyan ízléstelen, gagyi a csomagolásuk, hogy nem is érdekel a belseje.
    Ami engem picit zavar, hogy egy MAC-nél azért elvárnám, hogy a pan-ek ne csak bele legyenek szórva, hanem legyen rendes szimmetria. Így olyan kinyitva, mintha az Ebay-ről jött volna Kínából.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nálam is a csomagolás volt az, amibe beleszerettem, a csodás színek a ráadás. Azt viszont én sem értem, hogy egy 13ezer forintos palettában miért állnak csálén a színek...

      Törlés
  2. UK International Beauty School - Offering Best Makeup Academy in Delhi, Beautician Training Course, Beauty Training Course, Professional Makeup Course, Beauty Training Course .

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.