TESZT | Essence Wanna Bee My Honey? kollekció

Kicsit elgondolkoztam rajta, hogy érdemes-e egyáltalán írnom tesztet az Essence Wanna Bee My Honey? kollekció darabjairól, ugyanis valószínűleg már sehol nem lehet kapni őket, annyira hamar elfogytak a Müller üzletek polcairól. Aztán eszembe jutott, hogy de hátha felbukkannak a Rossmann-ban vagy még esetleg maradt belőle valahol (bár én három helyen is voltam és nyista, nuku, semmi), meg egyébként is, ezek a termékek megérdemlenek egy külön posztot. Sajnos nem tudtam az egész kollekciót megvenni, így csak a mattító púder, a szemhéjpúer+highlighter paletta valamint egy ecset került hozzám. Lássuk is őket!




Wanna Bee My Honey? Eyeshadow & Highlighter Palette - 2799 Ft

Ez a cuki kis paletta egyértelműen a kollekció sztárja, még úgy is, hogy nem tökéletes termék. A csomagolás csillagos ötös, egyszerre játékos és aranyos a cuki méhecskék és a hatszög alakú pan-ek miatt, ugyanakkor egyszerű és mutatós is a természetes kartonpapír és az arany színek kombinációja miatt, pluszban pedig van egy kis környzettudatos érzete is. A méret is teljesen rendben van, kompakt, mindenhol elfér, jól is záródik a mágnesekkel. Az Essence nagyon eltalálta ezt a típusú csomagolását, nem ez az első alkalom, hogy nagy sikerrel használják. 




Belül összesen 6 szemhéjpúdernek és két nagyobb highlighternek jutott hely. A szemhéjpúderek közül csak kettő matt finisű, a többi mind fényes és természetesen mindegyik mézes hatású színben (értsd aranyban és sárgában) pompázik. A két matt picit gyenge, poroznak és építeni kell őket, nem szuperül pigmentáltak, de nem is lehetetlen velük dolgozni. A fényesek szépek, kicsit talán visszafogottabbak a megszokottnál, de cserébe van egy brutális metál arany közöttük, ami valami bámulatosan fest a szemhéjon, én azonnal beleszerettem és már elég sok sminket készítettem vele (lilával a legtutibb). A két highlighter formulája picit más, puhábbak, selymesebbek és szebb a fényük is, mint a szemhéjpúdereknek. A világosabb arany nagyon szép, de a bronzosabb, sötétebb darabbal nem tudok mit kezdeni, én személy szerint ezt a színt ilyen formában nem tettem volna bele a palettába. Nem rossz darab, ki lehet használni, de szükség van pár sötét matt színre is mellé, mert csak ezzel egy komplett sminket nem lehet készíteni (szerintem). Persze ez ki a frászt érdekel, amikor MÉZ ILLATA van az egésznek???????





Wanna Bee My Honey? Mattifying Fixing Powder - 1099 Ft

Akárcsak a palettának, a púdernek is nagyon aranyos és szép természetes hatású karton csomagolása van, csak nem mágnessel, hanem gumiszalaggal záródik, ami gagyinak kéne, hogy hasson, de annyira jópofa, nekem nagyon tetszik, mert egy kis rituálé lesz így a használata. Leginkább csak poénből vettem meg egyébként, hiszen ennek is méz illata van, de amúgy kifejezetten nem szeretem a 'fehér' átlátszó púdereket, mert hajalamosan természetellenesen hatni a bőrön. De nem ez... Tudom, hogy az előző posztomban megírtam, hogy az Avon Distillery púder az egyik legjobb, amit valaha próbáltam, de most azt kell mondanom, hogy ez az Essence darab az egyik legjobb! Abszolút nem vártam tőle semmit, ezért szinte megdöbbentett, hogy egyszerűen zseniális. Csodaszépen mutat a bőrön, tompítja a hibákat, makulátlan porcelánhatást biztosít és brutálisan tartóssá teszi a sminket. Nem ül meg a ráncokban, nem szárítja a szem környéki területet és nem fényesedik vissza a bőröm még a nap végére sem. Én nem tudom mit tettek bele ebbe a formulába, de ha nem lesz állandó darab valamikor később, akkor elindítok egy petíciót. Mondanom se kell, hogy azóta vettem belőle tartalékot is és már előre félek, hogy mi lesz, ha egyszer elfogy... 





Wanna Bee My Honey? Eyeshadow Brush - 549 Ft

Az hogy lehet, hogy az Essence nevetséges áron fantasztikus ecseteket tud gyártani??? Szenvedélyesem gyűjtöm a márka ecseteit, főleg a limitált darabokat és ugyan vannak néha kicsit bénácska kialakításúak, amik tényleg csak dísznek jók, de a legtöbb abszolút szuper és nagyszerűen kihasználható. Puhák, sűrűek (amikor kell), nem hullanak, jó a kialakításuk és szépen lehet velük dologzni. Természetsen mindegyik szintetikus szőrből készült, így tartósak is (van olyan Essence ecsetem, ami kb 12 éve megvan és a mai napig használom és nem viccelek). Ez a méhecskés, arany szárú ecset szerintem az alsó szemhéjon való satírozáshoz a legideálisabb, de pakolni is lehet vele a színeket, ha ahhoz van kedvünk. Kár, hogy csak egy volt belőle a display-en, mert ennyiért megérte volna még egyet venni (igen, én vagyok az az őrült, aki többet is vesz ugyanabból az ecsetből más-más színekhez...).




Igazából nem tudok rosszat mondani a Wanna Bee My Honey? kollekcióról, pont annyira tetszik minden élőben is, mint ahogy azt a képek alapján elképzeltem. Eltalálták a termékeket, ötletesek, jópofák, kihasználhatóak és mutatósak. Nem is kell ennél több! Az én kedvencem természetesen a púder, ez bekerült a napi rutinba, de szívesen veszem elő a palettát és az ecsetet is. Kicsit szomorú, hogy manapság már évente csak egy ilyen trendkiadást tud csinálni az Essence...

2 megjegyzés:

  1. Neten hol tudnék rendelni ebből a kollekcióból? :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. szia! sajnos már sehol nem találtam belőle :( talán még a rossmann-ba jöhet..

      Törlés

Üzemeltető: Blogger.