Eljött a ragyogó alapozók kora – 5+1 újdonság, amit érdemes kipróbálni

A legújabb sminktrendeket elnézve nagyon úgy tűnik, hogy a nagyon matt, full fedésű ’insta’ alapozók kora leáldozóban van, a helyüket pedig az inkább közepes fedésű, ragyogó, hidratáló hatású társaik fogják átvenni. Az utóbbi időben elég sok ilyen típusú alapozóval jelentkeztek a legnagyobb márkák és még fognak is elkövetkezendő hónapokban. Ezek közül mazsolázgattam ki egy párat, leginkább olyan darabokat, amiket én is szívesen kipróbálnak, vagy már éppenséggel ki is próbáltam :).



Anastasia Beverly Hills Luminous Foundation

Ez most a legnagyobb őrület, mindenki ezt az alapozót teszteli és élteti! Már pár hónapja lehetett tudni a megjelenéséről, elég hamar elkezdte ugyanis az információkat adagolni róla a márka. Én egyből felkaptam rá a fejemet, hiszen a The Luminous Foundation az alábbiakat ígéri: hosszantartó, közepes fedésű, ragyogó finisű, illatanyagmentes, vegán, cruelty free, 50 árnyalatban kapható. Elég jól hangzik, nem igaz? Sajnos egyelőre még egyik európai webshopban sem lehet kapni, de állítólag hamarosan érkezik a BeautyBay-re és a Cultbeauty-ra is. Van mellé egyébként egy új púder is, ezt is sokan dicsérik, ebből is több árnyalat elérhető, ráadásul elég nagy a kiszerelése is. 





NYX Born To Glow Naturally Radiant Foundation & Bare With Me Tinted Skin Veil

A NYX termékeinek minősége elég ingadozó szokott lenni, de az utóbbi időben az alap sminkek szerintem elég jól sikerültek, ezért is mertem megvenni a Bare With Me Tinted Skin Veil-t, ami egy kicsit kakukktojás a posztban, hiszen hivatalosan nem alapozó, leginkább egy színezett hidratálóhoz tudnám hasonlítani. Alacsony a fedése, leginkább arra jó, hogy egységes bőrképet biztosítson anélkül, hogy sminkhatást keltene (kifejezetten a no makeup makeup hatáshoz javasolják). 12 árnyalatban kapható, nagyon természetes és könnyű, van benne uborka és aloe kivonat, valamint illatanyagmentes, vegán és cruelty free. Vele ellentétben a Born To Glow már tényleg hivatalosan is alapozó, ebből 45 különböző szín elérhető, közepes a fedése, természetesen ragyogó a finise, van benne jojoba olaj, tartós, illatanyagmentes, vegán és cruelty free. Őt még itthon nem láttam, de a Bare With Me vonal már Magyarországon is megvásárolható.



forrás: https://www.glossybox.co.uk



Revolution Conceal & Hydrate Foundation

Tudom, sokszor mondtam már, hogy nem veszek semmit a Revolution-től, de elég gyenge vagyok, kipróbáltam ugyanis az applikátoros Conceal & Hide korrektort, amiben elég kellemesen csalódtam. Nem mondom, hogy tökéletes, de elég jó. Ezért is szemezgetek a márka egyik újdonságával, a hidratáló hatású Conceal & Hydrate alapozóval. A leírása alapján közepes fedésű (de építhető), szatén finisű, van benne hialuronsav, természetes hatású, cruelty free, nincs benne illatanyag és összesen 50 árnyalatban kapható (van köztük fehér is kifejezetten más alapozók világosításához). Emellett van hozzá illő korrektor és fixáló púder is. Az mondjuk kicsit nem tetszik, hogy csak 23 ml és 4219 Ft…





Clinique Even Better Refresh Hydrating and Repairing Makeup

A Clinique még mindig a kedvenc márkám, ha bőrápolásról van szó, vagyis ha ők kreálnak egy hidratáló (hialuronsav és peptidek) és bőrmegújító (szalicilsav) hatású alapozót, akkor arról elhiszem, hogy tényleg jó lesz. A finise természetes, a fedése közepes-teljes, a márka tartósságot és pórusfinomítást is ígér, a formula pedig természetesen illatanyagmentes. Elméletileg 27 árnyalata létezik, sajnos nálunk természetesen csak a töredéke kapható, szóval inkább külföldi webshopból érdemes rendelni.





Dior Forever Skin Glow

Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én időről időre ábrándozok arról, hogy találjak magamnak egy jó kis luxus alapozót :). Sajnos eddig szinte mindegyikkel befürödtem, a legtöbbször természetesen a szín volt a probléma. A Dior Forever alapozókkal már régóta szemezek és nagyon örültem, amikor a Glow verziót megújították és kibővítették az árnyalatokat is. A formula a márka leírása szerint nem csak 24 órára biztosítja a makulátlan és ragyogó arcbőrt, hanem hosszútávon is jótékony hatással van rá: simítja, feltölti és hidratálja. Összesen 31 árnyalatban kapható és van benne fényvédő (SPF35) is. 



Nincsenek megjegyzések:

Üzemeltető: Blogger.