Aktuális kedvencek

Pár napja írtam egy kicsit hosszabb posztot (katt IDE), amiben azon elmélkedtem, hogy mostanában nem veszek olyan sok sminkcuccot. Na, nem mintha nem érdekelnének az újdonságok, csak éppen míg korábban impulzusvásárló voltam, most kb. 100szor átgondolom, hogy mit tegyek be a kosaramba. Ehhez még hozzájön az is, hogy tesztelésre sem érkezik már annyi termék, így lassabban gyűlnek össze nálam az új kedvencek. Ennek elég nagy előnye, hogy egy: többet spórolok, kettő: kevesebb a mellényúlás ;). Lássuk is az elmúlt időszak termését, kb. 3 hónap alatt alig vásároltam ennél többet és majdnem minden egyből kedvenc is lett.




Catrice Sun Glow Bronzing Powder – C01 Contouring Tan

Már a képek alapján rögtön megtetszett ez a kontúrpúder, láttam rajta, hogy jó pajtik leszünk. Szerencsére a Müller elhozta Magyarországra is ezt a kollekciót, így gyorsan be tudtam szerezni és nagyon, de nagyon nem bántam meg. A színe nagyszerű, szép világos, természetes, nem túl hideg, de nem is narancsos. A formula pedig csodálatos, tökéletesen belesimul a bőrbe, selymes a textúrája, egyáltalán nem porol, könnyű vele dolgozni is, tartós, szóval kész főnyeremény. Lenne, ha nem lenne limitált és kevés benne. Hülye vagyok, hogy nem vettem még egyet. Egyébként a csomagolása is jópofa, szeretem ezt a hatszög dizájnt, a papírt és a mágneses záródást. Ha még látjátok valahol, akkor érdemes lecsapni rá.




Sol de Janeiro Brazilian 4 Play Moisturizing Shower Cream-Gel & Coco Cabana Cream

A Sol de Janeiro márka a szívem csücske amióta kipróbáltam tavaly a Bum Bum Cream-et. Azóta lelkesen gyűjtöm a termékeket és nagyon örülök, hogy a Douglas-ban egyre nagyobb a választék belőlük. Egy testradírt épp most fogyasztottam el, a Brazilian Crush testpermetből kettő is van (egy a táskában, egy otthon), Bum Bum Cream is mindig akad, de a két legnagyobb kedvencem a tusfürdő és az új kókuszos Coco Cabana Cream. A Brazilian 4 Play tusolókrémnek az eredeti extra édes pisztáciás-vaníliás illata van, nem szárítja a bőröm és egy élmény vele fürdeni, nagyon szeretem, mindig felvidít a zuhany alatt. A Coco Cabana illata pedig olyan, mint a Raffaello, iszonyat tömény és fantasztikus, nagyon rá lehet kattanni. A formula könnyű, szinte zselés, gyorsan beszívódik és pihe-puhává teszi a bőrt. 






SebaMed Unreine Haut Pflege-Gel

Nyáron egyszerűen meg volt bolondulva a bőröm a pára meg a meleg miatt és semmit nem volt hajlandó elviselni… Majd megbolondultam már, amikor végső mentsvárként megvettem ezt a hidratáló zselét a Müllerben. És milyen jól tettem! Azóta már a másodikat is elkezdtem használni, nagyon megszerettem, tényleg bevált a hisztis fejemre. A nagy forróságban önmagában használtam, de az enyhébb időben a Clinique sárga tégelyes hidratálójával felesben keverem és isteni! Nulla irritáció, csak hormonális kb kettő pattanás havonta, tiszta a bőröm és sehol nem száraz vagy zsíros. Most végre nagyjából olyan a bőröm, amilyet mindig is szerettem volna és lehet, hogy ebben jelentős szerepe van ennek a kis gélnek ;). Egyébként a SebaMed családot csak a Müllerekben lehet kapni és nagyon-nagyon jó áron van, mindössze 1890 Ft.




Trend It Up Supercharged Mascara Pro Lenght

Hiába veszem sorra az új szempillaspirálokat, valamiért mindig visszahúz a szívem ehhez a Trend It Up darabhoz. Külsejében és hatásában is nagyon hasonlít a Too Faced Better Than Sex-hez és a L’Oréal Lash Paradise-hoz, vagyis szép nagy, sima sörtéjű majdnem homokórakefe és brutális dús, műpilla hatás. A formula picit szárazabb, talán pont ezért imádom annyira, hiszen gyorsan szárad és ha összemaszatolom magam, akkor is egyszerű kijavítani a hibát. Természetesen tartós és nagyon baráti az ára is. Egy a baj vele, hogy mintha a márka új szortimentjében nem láttam volna…

webshop: www.dm.hu




L’Oréal Dream Long termékcsalád

Tudom, hogy hivatalosan hosszú hajúaknak való a L’Oréal Elseve új termékcsaládja, a Dream Long és nekem csak épphogy félhosszú a hajam, de kit érdekel :D. Egyébként is száraz, roncsolt, töredezett a hajam, vagyis pont a csomagoláson leírtaknak megfelelő. Szóval vettem egy Rapid Reviver (csak Müllerekben!) intenzív balzsamot (ami olyan, mint egy pakolás) és egy No Haircut Cream ápoló és hővédő krémet. Mind a kettő nagyon bevált, tényleg kevésbé megviselt a hajam, amióta használom őket. A krém különösen a szívemhez nőtt, mert száraz hajon használva sem zsírosítja és nehezíti el azt, akár közvetlenül vasalás előtt is fel lehet kenni. Ráadásul isteni az illatuk is, ami egész sokáig megmarad. Nyilván nem helyettesít egy jó kis egészségügyi hajvágást, de rendezetté teszi a sörényemet és ez a lényeg.

webshop: www.dm.hu





JSC The Gloss - Crystal Kiss

Írtam mostanában egy posztot róla, hogy nemigen használok már matt rúzsokat, inkább krémes-fényeseket és mellettük természetesen szájfényeket. Közülük is leginkább az új JSC The Gloss-t részesítem előnyben, magasan ez az egyik legjobb szájfény, amit eddig próbáltam (a Pupa sem rossz ;)). A formula egyáltalán nem ragacsos, lágy, inkább zselés és vizes hatású, a benne lévő csillámok pedig nagyon picikék és nem érezni őket az ajkakon még akkor sem, ha már maga a fényes réteg lekopott. A csomagolás pedig elképesztő, imádom ezt a Sailor Moon feelinget (mondjuk nem csak én, mindenki odáig van érte, ha előveszem a táskámból). Nekem a Crystal Kiss nevű árnyalat van meg, ebben finom pink csillámok vannak, de egyébként összesen 18 szín közül lehet válogatni :).



Nincsenek megjegyzések:

Üzemeltető: Blogger.