BUDGET BEAUTY | Lovely Nude Mood Creamy Liquid Lipstick

Az vajon, hogy lehet, hogy egy 800 Ft-os krémes folyékony rúzs a drogériából minden más ajakkencét, legyen az olcsó vagy drága simán kenterbe ver??? Nagyon sok kedvenc rúzsom, folyékony rúzsom, szájfényem stb. van itthon, tényleg, abszolút imádom őket, ódákat tudnék zengeni pl. a MAC Angel-ről, vagy a Pupa I'm Matt-okról, a Catrice Prisma Glaze szájfényről és még sorolhatnám, de a Lovely Nude Mood Creamy Liquid Lipstick-nek egyik sem érhet a nyomába, pedig még csak 5 napja használom őket :D.



És hogy miért vagyok ennyire elájulva tőlük? Mert pontosan olyanok, amilyennek én egy tökéletes rúzst/folyékony rúzst elképzelek. Egyrészről fantasztikusan pigmentáltak, egyenletesek, nem foltosodnak, ez alapkövetelmény nálam. A formula egy álom, nagyon krémes, kicsit habosított a textúra, szépen siklik a bőrön, eszméletlenül kényelmes viselet, egyrészről olyan, mintha semmi nem lenne rajtam, másrészt puhít, ápol, nem szárít, mintha egy pihe-puha felhő venné körbe az ajkaimat. A finis krémes, vagyis ezek nem matt folyékony rúzsok, de nem is szájfények, inkább olyanok, mint egy sima krémes rúzs csak éppen folyékony verzióban, ergo nem lesznek extra tartósak és mozdulatlanok egész nap. Kopnak, de szépen és naponta max 2szer kell őket újra applikálni, amit én személy szerint nem bánok, mert inkább ez, minthogy szárítsák az ajkaimat.




A színek is gyönyörűek, ahogy a termék neve is suggalja, mindegyik nude tónusú. Összesen négy árnyalat kapható belőlük, amik sajnos csak számokkal vannak jelölve (a termék egyetlen hibája). Az én választásom az 1-es barackos bézsesebb nude-ra és a 3-as mályvásabb-rózsaszínesebb nude-ra esett, a 2-es egy kicsit rózsaszínesebb, a 4-es pedig egy sötétebb terrakotta nude tónus. Mind a négy nagyszerűen hordható és bármilyen sminkkel párosítható hétköznapi árnyalat, amikből ugye sosem elég. A csomagolásuk egyszerű, de csinos, a tubus átlátszó, a feliratok és a kupakok (ennek nagyon kellemes bársonyos a tapintása) pedig nagyon halvány rózsaszínűek. Az applikátor kialakítása rendben van, elég anyagot vesz fel és könnyű vele dolgozni. Az áruk pedig több, mint baráti, mindössze 799 Ft-ba kerülnek, ami ezért a minőségért egészen nevetséges.




Tudom, hogy nem mindenki rajong ezért a formuláért, lehet, hogy nem sokan fogják osztani a véleményemet, hogy mennyire fantasztikus és tökéletes, de én egyszerűen imádom őket, vissza fogok menni a Rossmann-ba a másik kettőért és tuti, hogy egész évben le sem fognak rohadni rólam :D. Szerintem mindenképpen érdemes velük egy próbát tenni, nagyon remélem, hogy nem fogja senki megbánni és nektek is tetszeni fognak a Lovely legújabb termékei ;).


4 megjegyzés:

  1. Kedvenc folyékony ajakrúzsaim a Lovely-k. Az a fajta, amiből 4 szín van, és kb. 600 Ft-ba kerül. Fantasztikusak, tényleg mindent kenterbe vernek!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. szerintem azokat még nem is próbáltam *-* éppen itt az ideje :D

      Törlés
  2. Az ajánlásodra én is beneveztem két árnyalatra, és végül is nagyon tetszenek. Meglepődtem az állagán, tényleg olyan, krémes, habos, mint valami olvadt fagyi. Nagyon szép, viselhető nude színek. Szerintem, én is beszerzem a többi árnyalatot is. A közelében bukkantam rá a Lovely Mousse Matt Lipstickjére, azt hiszem, ezek is új termékek. Szintén főleg nude árnyalatok és meglepően jók. Könnyű, nem szárít, mégis pigmentált matt rúzs.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. a rúzsokat én is nézegettem, de ezek szerint azokat is érdemes kipróbálni :)

      Törlés

Üzemeltető: Blogger.