TESZT | L'Oréal Wake Up & Glow kollekció

Nagyon nehezen tudom magam visszafogni a poszt írása közben, annyira izgatott vagyok a L’Oréal nyári újdonságai miatt! Tuti biztosan ez a márka legszebb kollekciója amióta csak jelen vannak kis hazánkban, de elég nagy eséllyel pályázik a valaha volt legszebb drogériás sminkkollekció címére is (lehet, hogy 1-2 Catrice azért lekörözné, de nem vagyok benne biztos). A Wake Up & Glow (szinte) minden terméke ragyogó és fénylő és minden nyárra elengedhetetlen smink megtalálható közöttük: van könnyű BB krém, bronzos highlighter cseppek, bronzosító, pirosító és egy highlighter paletta is. De vajon csak szépek vagy szuperül is működnek? Olvassatok tovább és kiderül!




Back To Bronze Gentle Matte Bronzing Powder - 02 Sunkiss (3999 Ft)

Amióta csak rájöttem, hogy a legvilágosabb bőrön is igenis nagyszerűen tud mutatni egy bronzosító, azóta nem tudok leakadni róluk és gyűjtögetem, tesztelgetem őket lelkesen. A Back To Bronze szerencsére nem túl sötét és a tónusa is pont megfelelőre sikerült, abszolút neutrális darab, semmi narancs nincsen benne, ugyanakkor egyáltalán nem szürkés. A formula első tapintásra kicsit 'keménynek' tűnhet, ujjal nem lehet tökéletesen swatcholni, viszont az arcon ecsettel szerencsére nagyszerűen működik. Szépen el lehet satírozni, nem lesz túl erőteljes, inkább építgetni kell, de ez ugye még mindig a jobbik verzió. Én leginkább világos bőrre tudom elképzelni, esetleg közép tónusúra az építhetősége miatt. 




A csomagolás elég starapbírónak tűnik, jól zárható és van egy rejtett kis része a kompaktnak, ahol egy viszonylag használható ecset található (csak nagyon végszükség esetére). Maga a bronzosító csinos levélmintát kapott és még illatos is pluszban, bár nem sikerült beazonosítanom, hogy mi ez, valami kellemes nyári aromának tűnik, ami nem túl erős, így nem is zavaró. A rózsaarany keret nagyon-nagyon tetszik, de sajnos attól tartok, hogy meg fog kopni és karcolódni egy idő után. Bár ne nekem legyen igazam. A Back To Bronze bronzosítót a nagy L'Oréal álvánnyal rendelkező dm üzletekben és a Notino webshopjából tudjátok beszerezni.




Life's A Peach Skin Awekening Blush - 01 Peach Addict (3999 Ft)

Kilóra meg vagyok véve... Ez a pirosító pontosan olyan, mintha az álmaimból lépett volna elő! Rajongok a picit narancsosabb, meleg tónusú barack árnyalatú pírokért, különösen azokért, amiknek van egy enyhe arany fényük, hogy még ragyogobbá és élénkebbé tegyék a bőrt és adjanak neki egy kis plusz porcelánbabás hatást. Na, a L'Oréal Life's A Peach pirosító pontosan ilyen! Elképesztően szép az arcon, kizártnak tartom, hogy valakinek ne álljon jól, annyira egy igazi univerzális darab. A formulája kellemesen puha, nem porol, szépen pigmentál, lehet építeni és tartós is. Valamint barack illata van, teljesen olyan, mint a barackos Nestea. Tudom, már láttunk ilyet másik márkánál is, de én azt a másik márkát nem szeretem, így nagyon örülök, hogy nem csak nálunk lehet kapni ilyen incsi-fincsi sminkeket. 




A csomagolása teljesen ugyanolyan, mint a bronzosítóé, itt is van rejtett rész ecsettel, halvány pink kompakt, rózsaarany díszítéssel. A pirosítóba pedig barckokat és barackleveleket nyomtak. Ha csak egy terméket javasolhatnék megvételre a kollekcióból, akkor az mindenképpen ez a pirosító lenne, igazán fantasztikusra sikerült darab!




La Vie En Glow Highlighting Powder Palette - 02 Cool Glow (4599 Ft)

Nagyon nagy volt a kísértés, hogy megvegyem ezt a highlighter palettát, még a sajtóesemény előtt, mert annyira beleszerettem a színekbe látatlanban is (mert még kipróbálni sem lehet őket, sehol nem láttam tesztert, ami szégyen és gyalázat, mert egy közel 5000 Ft-os sminktermékhez legyen már egy rohadt teszter kitéve...). De meg tudtam állni :D. Kezdem is rögtön a negtívummal: ahhoz képest, hogy mindössze 5 gramm termék található a palettában szerintem nagyon sok érte a 4600 Ft... A drogériákban 1000-1500 Ft-ért 10 grammos mesés highlightereket lehet már kapni, szóval ez így elég húzósra sikeredett a L'Oréal-tól... Jó, persze, ebben négy különböző szín van, de akkor is...




De ettől eltekintve nem tudok rosszat mondani róla, mert fantasztikusan szép és kiváló minőségű termék. Igazán gyönyörű színeket sikerül a márkának kreálnia ebbe a palettába, ráadásul a kompakt hátoldalán kapunk segítséget is hozzájuk, hogy melyik hova való, plusz nincsen felesleges ecset. A formula lágy, szinte krémes, minimálisan porzik, gyönyörűen mutat a bőrön, eléggé pigmentál és építhető is. A fény vakító, de természetes tud maradni, csillámok nincsenek. Az árnyalatok, ahogy már említettem csodásak, van egy kékes fényű fehér, egy fehérarany, egy rózsaarany és egy világos aranybronz is. Mindegyik inkább hidegebb tónusú és nagyon szépen mutatnak világos bőrön. Én egyelőre nem tudok leakadni róla, agyon lesz szerintem használva, de azt ajánlom, hogy inkább valamilyen kuponnal vegyétek meg (vagy a Notino-ról, ott olcsóbb valamennyivel).




Glow Mon Amour Highlighting Drops - 02 Loving Peach (3290 Ft)

Sajnos ennek a folyékony highlighternek az egyik összetevője megakadályozott abban, hogy teljes körű tesztnek vessem alá, ugyanis kókuszolaj van benne, amitől azonnal kipattogok illetve nekem túl illatos is, hiába bírja kis mennyiségben a bőröm nem mertem kockáztatni :(. Ettől függetlenül kipróbálgattam azért persze, leginkább a karomon, illetve rövid időre az arcomon is sima highlighterként. A formula kellemes, viszont elég olajos, zsíros és kevert bőrre semmiképpen nem ajánlom. Száraz bőrön viszont csodásan fog mutatni. 



Igazi multifunkciós termék, én nagyon szeretem az ilyeneket, lehet ugyanis, primerként, hidratálóként, alapozóba keverve, highlighterként arcra és testre valamint tesápolóba keverve is használni. A fénye nagyon szép, inkább természetes és a színének köszönhetően ad egy kis napsütötte hatást is. Nyárra elképesztően gyönyörű lesz a bőrre kenve, még én is alig várom, hogy egy-egy különleges alkalommal bekenjem vele a vállaimat :). A Notino-n egyébként két árnyalatban kapható, van egy ettől világosabb arany-bézses tónusú verziója is, de a drogériákban csak a Loving Peach-et láttam.

Bonjour Nudista Awekening Skin Tint - 01 Light (3290 Ft)

A kis csapatból ez az egyetlen termék, amit nem fogok szeretni... Egyrészt az én full smink mániás énem nem tud mit kezdeni egy minimális fedésű bb krémmel, másrészt sajnos egy kicsit megszaladt valakinek a keze a L'Oréal laborjában, amikor az illatanyagot mérték, ugyanis rettentően erős parfümöt kapott szegény krém :(. A lerása alapján természetes összetevőkkel gazdagított a formulája, van benne shea vaj, kókuszolaj és barackmagolaj is. Hidratálja és védi a bőrt a káros környezeti hatásoktól, kellemes viselet, természetes fedés, de lehet építeni is. A finis ragyogó, ezért inkább normál és száraz bőrre ajánlott szerintem.



A textúrája elég kellemes, szépen terül a bőrön és bársonyos tapintású lesz tőle az arc. Szerintem nem igazán takar, maximum kiegyenlíti a bőrtónust, én ezzel sehogy nem tudok kibékülni, maximum egy primerként tudom elképzelni magamnak. De biztos vagyok benne, hogy sokkal többen vannak azok a hölgyek, akiknek csak egy gyors és természetes sminkre van szükségük/kedvük/idejük/igényük, ők biztosan szeretni fogják ezt a kis bb krémet :). Én mondjuk azért így nyáron a fényvédőt hiányolom belőle...




Összességében imáááádom a L'Oréal Wake Up & Glow kollekciót, gyönyörűek, nagyon jó minőségűek, izgalmasak és trendik (rühellem ezt a kifejezést, de ez is számít) a termékek. A kedvencem - az ára ellenére is - természetesen a highlighter paletta, de ugyanannyira tetszik a barackos pirosító is. A bronzosítóról sem tudok rosszat mondani, őt is érdemes kipróbálni, de a folyékony highlighter és a bb krém is sokak kedvence lehet szerintem. L'Oréal csak így tovább, várjuk a többi klassz kollekciót (pl. azokat a cuki kis szemhéjpúder palettákat, amikkel tele van az insta és a youtube meg a csokis folyékony rúzsokat).

2 megjegyzés:

  1. Jajj, az a BB krém nagyon érdekelt volna, de hogy egy nyári limitált kiadásban NINCS FÉNYVÉDŐ???? Botrány! :( :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ezen mondjuk én is csodálkoztam, mert a l'oréal szokott tenni SPF-et a bb krémjeibe...

      Törlés

Üzemeltető: Blogger.