ÚJDONSÁG | MAC x Patrick Starrr 2

2:34 du.
Nagyon úgy néz ki, hogy májustól kis hazánkban is kapható lesz a MAC második közös kollekciója Patrick Starrr-al, ami csak így lazán a MAC x Patrick Starrr 2 nevet kapta, minek ide a körítés :D. A mesés termékek gyönyörű tavaszi virágos rózsaszín csomagolást kaptak és elképesztően színpompásak, a szemhéjpúder duóktól majdnem leesett az állam, amikor megláttam őket Patrick videójában. Látszik minden terméken, hogy a szívét-lelkét beletette, ráadásul sikerült elérnie a MAC-nél - pedig ők sosem voltak ezelőt hajlandóak ilyesmire -, hogy hihetetlenül kedvező áron jussanak hozzá a rajongók a szettekhez! Ugyanis a kollekció két szettből áll (csodás dobozkákba csomgolva, face chart-tal együtt), az egyik a Me So Chic, a másik pedig a Me So Fleek nevet kapta és mind a kettőben 4 termék található: egy 4es szemhéjpúder paletta, egy pirosító duó, egy rúzs és egy szájfény, minden normál méretű és mindössze $49,50-be kerülnek, ez nálunk kb 20.000 Ft lesz (garantálom, hogy egy órán belül el is fognak fogyni), legalábbis remélem, mert ismerem már az itthoni árazásokat, a pofátlanság netovábbja, amit néha csinálnak :D. Mihelyst lesz pontos információm, azonnal megosztom veletek őket. Nektek hogy tetszik a kollekció? Mit szóltok ehhez a nagyon jó árhoz? 





ME SO CHIC KIT
Sweet Mamastarrr Lipstick (amplified finis, középtónusú neutrális pink nude)
Mamastarrr Kiss Lipglass (áttetsző csillámos nude)
I'm Not Blushing Powder Blush Duo (barack - szatén finis, bronz - matt finis)
Eye Shadow x4 - Stay With Me (Daddystarr - matt babarózsaszín, Yesss - veluxe pearl finisű középtónusú piszkoslila, Queen Patrick - frost finisű élénk lila, Bon Nuit - matt feketés lila)






ME SO FLEEK KIT
Hey, Boy, Hey! Lipstick (retro matte finis, piszkos rózsaszínes szilva)
Queen P Lipglass (neon pink kék csillámokkal)
Take Me Home Powder Blush Duo (lágy korall rózsaszín - szatén, tompa rózsás szilva - matt)
Eye Shadow x4 - Play With Me (In Living Pink - frost finisű aranyfényű halvány rózsaszínes korall, Hickie - frost finisű élénk rózaszín, All's Rosy - matt középtónusú piszkos rózsaszín, In The Shadows - frost finisű élénk sötétkék)





4 megjegyzés:

  1. Nekem ez a kollekció túl színes, de egyébként gyönyörű. Patrick előző kollekciójából szerettem volna a set powdert, de sajnos már a megjelenés napján délután nem tudtam megvásárolni, mert elfogyott. Karácsonykor dettó ugyanígy jártam ez egyik szemhéjpúderrel :( Egyébként itthon a limitált darabokat tényleg nagyon túlárazzák, a Padma kollekcióból 33 dollárért (kb. 8.500,- Ft) simán megvettem volna az egyik quad-ot, de itthon 15.000 Ft feletti összeget nem fogok kifizetni érte, mert nevetséges és pofátlanság. Kíváncsi leszek ezeknek az új szetteknek az árára, gondolom az egyes termékek árát külön külön kiszámolják és összeadják ahogy szokták :( ugyanezt csinálták a 15-ös szemhéjpalettákkal is, hogy is adnák oda a 15-öt 60 dollárért.

    Sajnos egyre kevesebbet vásárolok a Mac-nél, ami úgy érzem nem az én hibám, pedig nagyon szeretem a termékeket, de hülyének már ne nézzenek.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ezzel én is úgyanígy vagyok :( régebben alig vártam a limitált kollekciók, minden sminkre félretett pénzemet náluk költöttem el, most meg alig-alig tévedek be. Itthon nagyon elszálltak az árak, a kiszolgálás pocsék, az eladók nem értenek a termékekhez, nem tudnak rendesen színt ajánlani (mondjuk mást sem), sminkelni nem tudom hol tanultak, plusz minden jó limitált termék meg az ismerősöknek, ami rohadtul nagy szemétség, pláne, ha vidéki az ember és nem akar neten rendelni...

      Törlés
  2. Örülök, hogy egyetértünk :)
    Kicsit sem feltűnő, hogy ha az üzlet 10-kor nyit, kb senki nincs a plázában, de a limitált termékből délre már nincs egy darab sem. És valóban én sem akarok interneten rendelni, mert a sminkeket szeretem élőben megnézni, hogy biztosan kell-e nekem.
    A kiszolgálás tényleg nem a legjobb mostanában, a húgomnak is én választottam színt, mert az eladó tök mást javasolt, amit hiba lett volna megvenni.

    Ennek ellenére még mindig ez a kedvenc márkám, de ha tehetem inkább külföldön veszem meg a dolgaimat. Itthon csak a gyakran elfogyó dolgokért, alapozóért, korrektorért ugrok be általában.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. az egyik barátnőmet hozzájuk irányítottam és az NW13 bőréhez adtam NW20 korrektort... XD nevetséges
      én is maradok a bevált dolgaimnál, max alapozót, korrektort meg púdert veszek, azok még megérik a kedvezménnyel, de mást nagyon ritkán hozok el, ami elszomorít, mert régen rengeteg dolgot vettem tőlük, nem sajnáltam rá a pénzt, de már nem ütik meg a mércét

      Törlés

Üzemeltető: Blogger.