TESZT | Catrice Blush Flush kollekció

Muszáj egy nagyon gyors beszámolót írnom erről a két Catrice Blush Flush kollekcióban található termékről, hiszen Glamour napok (Müllerben és Rossmannban is van a Catrice termékekre kedvezmény) vannak, ráadásul ugye limitáltak is. Amikor először írtam erről a kollekcióról, akkor is az ecset és a pirosító paletták fogtak meg a leginkább, élőben is egyértelműen ezek tűntek a legjobb vételnek, szóval kerestem egy jó indokot (beteg vagyok megérdemlem, új munkám van megérdemlem stb…) és megvettem őket. A teszt egyébként inkább egy első benyomás lesz, hiszen még csak egyszer próbáltam ki őket, de az idő szorít, ez van :D. Lássuk hát őket!




Catrice Blush Flush Ombré Blush Palette – C01 Blurred Orange (1879 Ft)

Imádom pirosítóban a narancsosabb, bronzosabb árnyalatokat, így ez a kis ombré paletta egyből rabul ejtette a szívemet. Hát még, amikor kipróbáltam a tesztert! A pigmentáció, a formula, a fény és a színek, wow! Nagyon szépen kivitelezték az egész terméket a csomagoláson keresztül, a színek elrendezésén át, gyönyörű minden, még akkor is, ha esetleg már máshol is láthattunk hasonlót. Sajnos az első használatakor ért egy kis kellemetlen meglepetés, ugyanis annyira finom a textúrája, hogy elkerülhetetlen egy egészen nagy mértékű porzás, ami bizony zavaró lehet. De ha ezen túl tudjuk tenni magunkat, akkor van egy mesés palettánk. highlighterrel, pirosítóval és bronzosítóval.




A palettában az első árnyalat egy világosabb barackos bronz, ez eldolgozva highlighterként funkcionál, a második egy mesés narancs tónus, a harmadik egy meleg tónusú bronz, a negyedik pedig ennek a háromnak a keveréke, ami legközelebb a középső, nagyon narancs színhez áll, csak attól mélyebb és bronzosabb. A finisük elég fényesnek tűnik ha belenyúlunk, de a bőrön ez már szerintem annyira nem látványos, szóval simán mehet még mellé highlighter ;). A pigmentáció nagyon durva, de a puha formula miatt mesésen el lehet dolgozni. A tartóssága nagyon jó, egész nap szépen bírta. A porzástól eltekintve szuper kis termék, biztosan nagyon sokat fogom használni.




Catrice Blush Flush Double Face Brush (1699 Ft)

Nagyon szeretem a Catrice limitált ecseteit, van már itthon egy pár, amiket napi szinten használok, mert tényleg olyan jók szoktak lenni. Szerencsére ezzel a különleges dupla szőrű/fejű darabbal is hasonló a helyzet, már ránézni is imádok. Mind a kétféle szőre rettentően puha, maga az ecset azonban rendkívül tömött, nagyon jó formára van vágva és szépen lehet vele dolgozni. Én személy szerint egyébként is az ilyen kisebb fejű pirosító ecseteket szeretem, szerintem azokkal könnyebb a felvitel és a pirosító eldolgozása is. A fekete fele porokhoz való, míg a világos krémekhez, ezt érdemes be is tartani, nem véletlenül lett így kitalálva. A kialakítása nagyszerű, jó hosszú a nyele, van súlya, van benne anyag, látszik, hogy igényesen, szépen van összerakva és hogy tartós életű lesz. Mindenképpen érdemes rá beruházni!




A többi terméket futólag azért még kipróbálgattam és megnézegettem, az szivacsos fejű pirosítók is egész jónak tűnnek, szépek a színek, annak aki elvan ezzel a kialakítással biztosan tetszeni fog. A krémes pírok gyönyörűek, kár, hogy rühellem ezt a formulát :D, az applikátoros 'habos' pirosítókhoz nem szúrtam ki tesztert, a highlighter pedig nagyon szép. Összességében klassz kis kollekció ez, tele jól kihasználható termékekkel, szép színekben, a megszokott Catrice minőségben. Én egyébként a Rossmann-ban találtam rá erre a display-re, van rájuk kupon is a hétvégén, szóval jó shoppingolást :)

Nincsenek megjegyzések:

Üzemeltető: Blogger.