Budget Beauty | Avon True Ultra Volume Mascara - egy újabb csoda spirál?

Nagyon régóta nem veszek magamnak drága szempillaspirálokat, pedig egy időben szinte nem is használtam mást csak MAC-et, Lancome-t, Marc Jacobs-t, régi szép idők :). Aztán jöttek innen-onnan tesztelésre a drogériás spirálok és rájöttem, hogy abszolút nem tudnak többet a luxus társaik, sőt. Egy jó ideje pl a Lovely 900 Ft-os Vampire Lashes az egyik legnagyobb kedvencem, de az Essence Volume Stylist, a Maybelline Colossal Big Shot vagy Total Temptaion és a L'Oréal Paradise Lashes is mind zseniálisan jók és akkor még alig kezdtem el a felsorolást. Most hozzájuk csatlakozott az Avon legújabb darabja, a True Ultra Volume Lash Magnify Mascara is. Lássuk, hogy miért olyan különleges és mit tud élesben ;).
Nem mondom azt, hogy az eddigi Avonos spiráljaim rosszak voltak, de maradjunk annyiban, hogy nem voltak kiemelkedően jók. Elmentek egynek. Azonban az Ultra Volume Lash már az első használatakor lenyűgözött és igen, ott volt egyből a wow effekt! Ez pedig egyértelműen két tényezőnek köszönhető: az egyik a kefe kialakítása, a másik pedig a festék formulája. A spirál feje a megszokottnál ducibb, azonban klasszikus kialakítású, a vége felé kissé keskenyűlő forma, szép sűrűn rakott szálakkal, amik pont annyira kapaszkodnak meg a pillákban, amennyire szükséges, szépen szétválasztva és megfelelő mennyiségű festékkel bevonva őket. A nagyobb méret pedig szerencsére egyáltalán nem zavaró, pedig nekem kicsi és mélyenülő szemeim vannak, de eddig nem okozott gondot a használata.
A festék formulájának különlegessége pedig az apró, különböző méretű kis szálacskákban rejlik, amelyek a pillákra épülve nem csak dúsítják, de hosszabbítják is azokat. Már egy rétegben is tényleg nagyon látványos a változás, több rétegben pedig szinte akár műszempilla szerű hatást is el lehet vele érni. A tartóssága is teljesen rendben van, nem kenődik, nem mászkál, maximum egy nagyon minimális mennyiségben lepereg, ha túl sokat kenünk fel belőle (hehe... én voltam). Az ára pedig jelenleg nagyon kedvező, mindössze 1299 Ft-ba kerül (eredetileg 2599 Ft, de az Avonnál mindig van valami jó kis kedvezmény vagy akció), ennyiért abszolút megéri kipróbálni. Hajrá Avon, csak így tovább, kérünk még ilyen szuper sminkcuccokat :).


Nézzétek el ezt a borzalmas képet, ennyire telt most tőlem :DAvon True Ultra Volume Lash Magnify Mascara
Ár: 1299 Ft
Elérhetőség: Avon webshop (katt)

Nincsenek megjegyzések:

Üzemeltető: Blogger.