HAUL | Budget Beauty - Maybelline, Trend It Up, Essence, Lovely

Vicces dolog, de vidékiként, a világ végén, mindentől a lehető legtávolabb (a legközelebb Müller 60 km, a legközelebbi Douglas 80 km, a legközelebbi MAC 120 km és nem, még mindig nem szeretek webshopból rendelni, pláne új dolgokat, amiket még soha nem próbáltam) rá vagyok szorulva a dm és Rossmann nem éppen fővárosi kínálatára (értsd: mindenből a lehető legkisebb állvány, vagy még állvány sincsen). Ami egyébként nem lenne olyan nagy baj, de amikor például hirtelen egy jó korrektorra van szükségem, amiben nincsen illatanyag, szupertartós és még jól is fed, na akkor meg vagyok lőve... Szóval elindultam korrektorért, megjártam a dm-et és a Rossmann-t is és a lenti termékekkel tértem haza (egyszer élném meg, hogy ha egy korrektorért indulok el, akkor csak egy nyomorult korrektort vegyek...).



Trend It Up Under Eye Concealer & Base

A dm üzletekben pár hete egy új sminkmárka settenkedett be, ami a drogérialánc sajátja, a neve Trend It Up, az árkategória baráti, a termékek pedig nagyon szimpatikusnak tűnnek, ráadásul a választék sem rossz. Egyelőre azonban csak ezt a korrektort vettem meg, ami nagyon emlékeztet a Maybelline Age Rewind-ra, mind külsőleg (szivacsos applikátorfej), mind textúrára (sűrű, viszonylag magas fedésű, gyorsan száradó, bőrrel egybeolvadó). Kifejezetten szem alá/köré ajánlják, én azonban fittyet hányva a szabályokra minden bőrhibára, illetve kiemelendő területre kentem belőle. És meg kell mondjam, hogy jól tettem, mert szuperül működik! Nagyon jó az állaga, szép a fedése, gyönyörűen össze lehet dolgozni az alapozóval és, ami a legfontosabb, hogy tartós is. Nem mondom, hogy olyan jó, mint a számomra non plus ultra MAC Pro Longwear, de a közelében jár :). Két színben kapható (ez a sárgásabb nagyon világos és egy barackosabb világos), a kiszerelése 4 ml, az ára pedig 1500 Ft körül van.




Essence Stay All Day 16h Long-lasting Concealer

Sajnos ezzel az Essence korrektorral már nem volt akkora sikerem, mint a Trend It Up-pal :(. Legnagyobb bánatomra ugyanis, noha szép és nagyjából megfelelő a színe (bár lehetne világosabb), kellemes az állaga, de sajnos nem igazán fed úgy, ahogyan azt én szeretném. Gyenge-közepes ilyen tekintetben a teljesítménye, apróbb hibákkal, minimális sötét karikákkal még megbirkózik, de egy patti, piros folt, pigmentfolt már gondot jelent neki. Nem azt mondom, hogy fúúúj, hát ez borzalmas, semmire nem jó, de nem is lesz a kedvencem. Majd ha helyrejön a bőröm és nem kell full coverage semmiből, akkor biztosan jobban fogom szeretni. Az ára ha jól rémlik, akkor 949 Ft és két árnyalatban kapható.






Maybelline Master Strobing Liquid - Light/Iridescent

Mostanában nagyon komolyan rá vagyok cuppanva a folyékony highlighterekre és amikor megláttam, hogy a dm-ben lehet kapni az agyonajnározott Maybelline Master Strobing Liquid-et, rögtön tudtam, hogy le kell csapnom rá. Röviden, tömören: IMÁDOM!!!!! Úristen, hogy micsoda színe és fénye van! Nagyon erőteljes és gyönyörű, ráadásul a Light árnyalat (jeges rózsaszín) elég világos ahhoz, hogy tényleg durván érvényesüljön az én fehér bőrömön is. A formula kellemesen krémes, könnyen eldolgozható (ujjal is, szivaccsal is és ecsettel is, alapozó alatt, fölött, keverve és még púderen is megállja a helyét) és tartós is (gyorsan szárad, ezzel vigyázni kell), szóval úgy, ahogy van fantasztikus termék, csak ajánlani tudom :). Az ára 2899 Ft és két árnyalatban kapható.






Lovely Vampire Lashes

Nem tudtam ellenállni ennek a névnek és ennek a nagyon klassz kefének és milyen jól tettem, hogy hazahoztam :). A Lovely nagyon tud, ha szempillaspirálokról van szó, eddig nem csalódtam egyik általam kipróbált darabban sem. A Vampire Lashes is gyönyörű pillákat csinál, nagyszerűen ível, hosszít és dúsít, klassz a kefe kialakítása, bár kicsit duci, de hamar hozzá lehet szokni a mérethez és a formához. A tartóssága is rendben van, az meg már csak ráadás, hogy vízzel lehúzható formulája van. Az ára nagyon baráti, csak 8-900 Ft-ba kerül, ennyiért bőven megéri egy próbát tenni vele.




4 megjegyzés:

  1. Óh...úgy tűnik én még a "szerencsés" vidékiek közé tartozom...Nekünk van két Müllerünk is, és bár Douglas nincs a városban, Marionnaud van...(És az egyik Müllerünk nagy essence és nagy Catrice állványos, és Revlon termékek is vannak, szóval rossz szavam nem lehet...ne...ha nem lennék elégedetlen, és nem szeretnék Balm termékeket a mi Müllerünkbe is...xD)

    Egyébként a Trend it up korrektort én is néztem, de nekem nem tűnik túl higiénikusnak az a fej...Viszont egy ilyen ajánlás után, muszáj megnéznem, remélem elég világos lesz hozzám is a szín...:D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. nem tudom mennyiben segít a higiénikusságán, hogy csak felpöttyözni szoktam vele a korrektor, eldolgozáshoz már ecsetet használok. De szerintem, ha csak te használod, akkor nem lehet baj.

      Törlés
  2. Vivát Salgótarján!
    Hányszor állok a polcok előtt, hogy "Csókolom!Hát az az izé amit épp keresek az mikor/miért nem(?) és jaaa,hogy nem is hallottak róla"
    ...és nem csak smink. ��

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ne is.... katasztrófa a helyzet, de még a gyógyszertárakban is :(

      Törlés

Üzemeltető: Blogger.