TESZT | IsaDora Boho Baroque ünnepi kollekció

Nagyon izgatott voltam, amikor az IsaDora itthoni képviselete megkeresett és felajánlott pár terméket tesztelésre, hiszen egyrészt nem igazán szokott szó esni a márkáról a blogon, mert bevallom nem ismerem olyan jól (annyit tudok, hogy svéd, minden termékük illatanyagmentes és csak a Douglas parfümériákban lehet őket kapni), másrészt pedig az ünnepi kollekcióból érkezett hozzám négy csodás darab (meglepi, hogy miért csak hármat mutatok most meg ;). A Boho Baroque már kapható egyébként és karácsonyi kiadáshoz méltóan minden a ragyogásról, fényekről és a mesés, mély tónusú ajkakról szól. A sztártermékek egyértelműen a Lip Desire Sculpting Lipstick-ek, a Golden Eyes elnevezésű szemhéjpúder paletta és az álomszép highlight paletta, kezdjük is ez utóbbival a teszteket!




IsaDora Face Sculptor Strobing Highlighter - Warm Glow (9990 Ft)

Természetesen már látatlanban is ez volt a kedvencem az egész kollekcióból, ezt mondanom sem kell. Az egyetlen negatívum, amit fel tudok vele kapcsolatban hozni, az a csomagolás, szerintem az árához képest kicsit könnyűnek és olcsónak tűnik, jobb lett volna ünnepi ruhát adni neki és egy szép arany kompaktba rejteni ezt a három csodálatos highlightert. De egyébként nem rossz a megjelenése, tetszik, hogy ablakos, nekem soha nem hiányzik a tükör és szuper, hogy semmi gagyi használhatatlan ecsetet nem mellékeltek hozzá. A lényeg meg egyébként is belül van. A mérete egyébként meglepően nagy, mind a három pan-be nagyobb fejű ecsettel is simán bele lehet nyúlni (én az Ebelin új highlight ecsetét szoktam hozzá használni).



A nagyon hosszú nevű Face Sculptor Strobing Highlighter paletta három meleg tónusú highlight púdert rejt magában, amik mind gyönyörűek, pigmentáltak, mesés, lágy formulájúak, de nem porzanak, nincsen bennük csillám és csodás fénybe vonják a bőrt. Az első szín egyébként egy nagyon világos minimálisan pezsgős rózsaszín, a második egy arany bézs, míg a harmadik egy rózsaarany. Első blikkre a két sötétebbtől kicsit féltem, hogy mennyire fognak a világos bőrömön jól mutatni, de abszolút működnek, akár highlightként, akár pirosító topperként is, de mixelni is szoktam őket a világossal. Imádom ezt a is palettát, most abszolút ez a kedvencem, szinte minden reggel ehhez nyúlok. Gyönyörű a formula, gyönyörűek a színek, nem is kell szerintem több :). Tökéletes ajándék a fa alá minden sminkrajongónak!





IsaDora Lip Desire Sculpting Lipstick Golden Edition - Baroque Red & Purple Plum (4990 Ft)

A fantörpikus highlighter után nagy elvárásaim voltak ezt a két rúzsceruzát illetően is, de szerencsére nem kellett csalódnom. Itt már megjelenik az ünnepi limitált csomagolás, mindegyikük szép aranyban pompázik, a tekerő rész pedig a rúzsok színéhez illeszkedik. A kupak jól záródik, viszont, van egy óriási probléma ezen a területen, ugyanis a kupak akármilyen óvatosan is próbálom visszatenni mindig hozzáér a rúzshoz, amit nem lehet teljesen visszatekerni sajnos. Ennyi a bibi.



Maguk a rúzsok kiválóak minden tekintetben. A pigmentáció és a textúra első osztályú, krémes, könnyen eloszlatható, teljes fedésű egyetlen applikációval is, a finis pedig valahol a szatén környékén van, nem matt, de nem is túlzottan fényes. A rúzs formája kicsit eltér a megszokottól, különleges a kialakítása, de pont ennek köszönhetően lehet precízen dolgozni vele. A formula hidratáló összetevőket is tartalmaz, ennek köszönhetően simább lesz az ajkak felülete és nem is szárít. A tartóssága olyan, amilyen egy krémesebb rúzstól elvárható, evés után meg kell igazítani. A színek pedig gyönyörűek, a Baroque Red egy igazi, élénk ünnepi piros, hideg alaptónussal, míg a  Purple Plum egy mély bogyószín, kevés lilával.




Összességében nagyon örülök, hogy végre kicsit jobban meg tudtam ismerkedni az IsaDora-val, eddig is sejtettem, hogy nem lehetnek rosszak a termékek, de így már biztos is vagyok benne. Nálam ötösre vizsgázott így elsőre a márka, ezek után bátrabban fogok válogatni a kínálatukból (úgy hallottam, hogy a spirálok szuperek :).

Vedd meg őket itt: Douglas

Ti próbáltatok már valamit az IsaDora-tól??? Ha igen, mit?

Nincsenek megjegyzések:

Üzemeltető: Blogger.