Haul | Milánó (+ egy kis élménybeszámoló)

Szeptember végén pár napra kilátogattunk kishugimmal Milánóba egy csajos-shoppingolós hosszú hétvégére. Hogy miért pont Milánó? Nagyon egyszerű, mert egy olasz cégnél dolgozok, mindenki mindig a milánói központba jár biznisz trippelni, engem soha nem visznek, gondoltam, akkor viszem magamat, plusz egy főt. A repülőút szerencsére rövid volt (rühellek repülni... meg vonatozni és buszozni is) és már Ferihegyen sikerült vásárolgatnom ráadásul, de a Malpensa reptérről iszonyat hosszú volt az út a városig (busszal). Röviden és tömören én töredelmesen bevallom, hogy nem voltam elájulva Milánótól, a szomszédos Szlovákiában is szebb városok vannak, kedvesebb és normálisabb emberekkel. Az olaszok parasztok, mindenhol bagóznak, azt hittem tüdőrákkal jövök haza olyan füstösek az utcák, sokan vannak, tömeg van, neked jönnek, rád taposnak, pofádba másznak stb, de ami a legrosszabb, hogy sehol nem volt wifi...












Mondjuk az tény, hogy a dóm gyönyörű, a Vittorio Emanuele is nagyon gyönyörű, csak megfizethetetlen. a kaja természetesen nagyon finom és jókat lehet vásárolni is, plusz van Sephora. Szóval amúgy panasznak nincsen helye, shoppingolni mentünk meg jól érezni magunkat és ezt teljesítettük is :). Nagyon rossz turista vagyok, tudom... Ahelyett, hogy megnézném a többi látványosságot, inkább elmegyek Marc Jacobs palettát venni. De hát kinek mi a fontos :D. A paletta (The Starlet) egyébként úristen, egy álom, gyönyörű és pigmentált, azonnal beleszerettem és remélem hamarosan úton lesz felém a következő is (The Lolita). Mellé még becsúszott egy pirosító is, ami a Flesh&Fantasy nevet viseli és igazából highlighter és pirosító egyben. 





A Sephora-ból jött még velem egy mini Too Faced Better Than Sex szempillaspirál, egy Sephora sajátmárkás spirál és egy nagyon különleges ecsettisztító is (két használat közötti gyors száraztisztítás), amit több, beauty vloggernél láttam már és meg kell mondanom, hogy nagyszerű vétel volt, imádom, de simán helyettesíthető egy olcsóbb alternatívával (írok majd róla részletesen). Becsúszott még rajtuk kívül pár MAC cucc is, mert a Sephora-ban nem volt értelmes illatanyagmentes alapozó és korrektor, így maradtam a jól bevált Studio Fix-nél és Pro Longwear-nél.



A Clinique Pep-Start Hydroblur krémjét már hónapok óta kinéztem magamnak, mivel a bőröm nem bírja a sima primereket, ezért gondoltam talán egy hidratálóba oltott primer talán beválhat. Az állaga fantasztikus, a csomagolása nagyon cuki és vicces, de az ára is abszolút tűrhető volt. Csalódnom pedig nem kellett benne, fantasztikus a hatása, amióta használom, mindig tökéletes a sminkem és gyönyörű a bőröm is, meleg szívvel ajánlom kipróbálásra, szuper termék (most 20%-kal olcsóbb kuponnal).



Végezetül egy orbitális csalódás is összejött: a NYX Invincible full coverage alapozója egy darab kaki, vastag, fura és nagyon oxidálódik. szóval, ha olcsó magas fedésű alapozót szeretnétek, akkor inkább Essence Camouflage.

Nos, ennyit Milánóról és a haulról, meg arról, hogy én vagyok a világ legrosszabb turistája, aki az alapján választ úti célt, hogy van-e ott Sephora, ráadásul soha nem készít fotókat. Legközelebb Barcelona-ba megyünk, mert ott is van és legalább Kat Von D-t is lehet kapni :D. Ha pedig szeretnétek részletesebben olvasni valamelyik termékről, akkor várom a kommenteket!

Nektek mi az álom úti célotok???

6 megjegyzés:

  1. Én Szegeden voltam pontosan ugyanígy, nem tudtam elszakadni a nagyvárosi énemtől és amikor megérkeztünk, első utam az Árkádba vezetett :( :D

    VálaszTörlés
  2. Barcelona csodálatos es annyi látnivaló van , hogy szanj ra időt vásárlás mellett es csinálj képeket �� Évente ötször el tudnék utazni oda.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. kisebb koromban jártam már ott és akkor kb 9 évesen is lenyűgözött az egész város, a hangulat, az épületek, minden, szóval biztosan most is nagy hatással lenne rám :) Jó lenne elmenni, januárban indul a gyűjtés rá :D

      Törlés
  3. Mi az a zöld izé a képen ilyen fültisztító ecset szerű? :D bodri

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. az zöld fültisztító :D :D :D fekete is volt, a Tiger-ben lehet kapni!

      Törlés

Üzemeltető: Blogger.