Újdonság | MAC október - Liptensity, Helmut Newton & Bangin' Brilliant

9:20 du.
Régen írtam már utoljára a MAC újdonságairól, de igyekszek mostantól ismét rendszeresen jelentkezni a márka legújabb kollekcióval, már csak azért is mert nemrégiben elindult a magyarországi webshop is, hip-hip-hurrá, ahol a limitált termékek is ugyanúgy fent vannak, így vidéki sorstársaimnak nem kell ezentúl aggódniuk, hogy vajon elcsípik-e a valahogy a hőn áhított kiszemeltet. Én ebben a hónapban annyira nem vagyok lenyűgözve, bár a Liptensity rúzsok azért érdekelnek, de azért a következő havi adagot jobban várom (ünnepi kollekciók gyertek a mamához!). 

Liptensity

A MAC legújabb rúzsait egy tetrakrom-látóval reklámozzák (ők olyan emberek, akik elképzelhetetlenül sok színárnyalatot látnak és tudnak megkülönböztetni), ami számomra abszolút nevetséges és érdektelen, az már viszont tetszik, hogy szuper intenzívek a színek és nagyon pigmentáltak is, ráadásul a csomagolás is szép. Összesen 24 árnyalat közül lehet válogatni, vannak nude-ok és vadító szokatlan színek is. A rúzsok ára 7000 Ft.




Helmut Newton

Ezt a kis mini kollekciót a világhírű fotós, Helmut Newton munkássága ihlette, akinek csodás fotói mind nagyon glamúrok és elég erotikusak is. Különösen szerette a vörös árnyalatokat, ez is vissza is köszön a termékeken, amik ugyan szépek, de cseppet sem izgalmasak. Csupa alapdarab, ami az egyszerű füstös szem+vörös ajkak kombó kedvelőinek kedvez. 




Bangin' Brilliant

Na ez egy szuper kis kollekció, ráadásul, ha jól tudom ezek mind állandó termékek lesznek. 29 színpompás rúzs (6100 Ft - lila, szürke, kék, sárga, fekete, fehér és még sorolhatnám), 10 csillámos Dazzleshadow szemhéjpúder (6900 Ft), 14 szuperélénk szemhéjpúder (5400 Ft) és 5 pirosító (5400 Ft). A sminkőrültek és sminkmesterek álma :). Innen tudnék azért válogatni, de ha mást nem is, egy rúzst mindenképpen beszerzek ebből a kollekcióból (Deep Rooted, de régóta várom már).






Sajnos az újdonságok még nem kerültek fel a webshopba, de gondolom, ami késik nem múlik. Addig is katt ide: maccosmetics.hu

2 megjegyzés:

  1. Elindult a webshop? És erről miért nem volt hírverés?! :O

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ezt én is megkérdeztem magamtól párszor... elég fura, pedig nagyon szép a webshop, teljesen olyan, mint bármelyik másik országé és minden limitált kollekció elérhető ráadásul...

      Törlés

Üzemeltető: Blogger.