L'Oréal újdonságok tesztje II. rész - Color Riche La Palette, L'Extraordinaire és Infallible 24H Lip Colour

A L'Oréal nagy itthoni termékbővítéséről már olvashattatok ITT (promóanyag és az üzletek listája) és ITT (a tesztek első része) és most jöjjön egy újabb iromány/teszt, ezúttal az ajakkencékről. Míg egy alapozóval vagy egy fixáló spray-vel elég nehéz engem úgy isten igazából lázba hozni, addig egy jó kis rúzsra vagy szájfényre bármikor rá tudok azonnal izgulni. Most sem volt másképp, egyértelműen ez a kedvenc szegmensem a rengeteg újdonság közül, már csak azért is, mert 3 hosszú év után végre a kedvenc folyékony rúzsomat is sikerül végre elhoznia a márkának kis hazánkba (ITT már egyszer olvashattatok róla). 



Color Riche L'Extraordinaire

Még mindig imádom ezeket az olajjal dúsított folyékony rúzsokat... Isteniek, csodálatosak és végre itthon is lehet őket kapni. A színek intenzívek, a finis ragyogó és mindezek mellett még igen komoly erővel ápolják is az ajkakat. Én mindig tartok egyet belőlük a táskámban, a kedvenc színemben - Nude Vibrato - , van, amikor ajakápoló helyett kapom elő. Elméletileg 9 árnyalatban kaphatóak, hogy ebből pontosan mennyi jutott el hozzánk azt nem tudom (és az árát sem sikerült kiderítenem, de tippre kb 4000 Ft-ba kerülnek), én most két színt próbáltam ki: 601 Nude Ballet - barackos világos nude és 201 Rose Symphony - nem túl élénk melegebb tónusú pink. Nálam must have státuszúak, csak ajánlani tudom őket, csodás termékek.




Color Riche La Palette - Red

Valamilyen szinten hiánypótló ez a kis rúzspaletta, hiszen nem nagyon lehet ilyesmit kapni, nemhogy a drogériákban, de még a parfümériákban sem (néha limitált kollekciókon belül vagy reptereken). A Color Riche La Palette Red 6 mesés vörös árnyalatot rejt magában, mindegyikük nagyon intenzív és krémes finisű. Sajnos neveik nincsenek, most számokat adok nekik:

  1. pinkes korall vörös
  2. narancs
  3. rózsaszínes piros
  4. téglavörös
  5. igazi vadító vörös
  6. bordós piros
A pigmentáció a legtöbb szín esetében szerintem nagyszerű, talán a narancsnál a leggyengébb, de azért az is nagyon intenzív. A színek szépek, a narancson kívül nekem mindegyik tetszik és mindegyiket hordanám is, különösen  az utolsó hármat. A palettához mellékeltek természetesen egy kis ecsetet is, ez egészen jól használható is, ha éppen nincsen más a kezünk ügyében. Tudom, hogy sok támadás érte szegénykét, különösen a mennyisége és az ára miatt (közel 6000 Ft), de ha őszinte akarok lenni, akkor egy: 6 színért nem vészes ez az ár, kettő: még ennyit sem tudnék soha elhasználni. Szóval véleményem szerint vörös rúzs rajongónak abszolút jó választás, plusz gyönyörű ajándék bármelyik sminkrajongónak, meg egyébként is nemsokára Glamour napok :).




Infallible 24H Lip Colour

Most akkor megpróbálok elvonatkoztatni attól a ténytől, hogy alapvetően a hideg ráz az ilyen 'két komponensű' tartós rúzsoktól... Kezdem a pozitívumokkal: szuper pigmentált és szép színek, precíz applikátor, kicsit lassabban szárad, így van idő javítani, az ajakápoló rész még önmagában is megállja a helyét és természetesen tényleg nagyon tartós, de ennek bizony meg kell fizetni az árát. Ugyanis még a balzsam használata mellett is szárítja az ajkakat (különösen az enyémet, bár az enyémet minden szárítja, ezt azért hozzá kell tennem) és ha a nap végére mégis elkezdene kopni, mondjuk egy zsíros pörkölt után, akkor az bizony nem túl szép látvány. Viszont egy esti partira/buliba jó választás lehet, mert a poháron nem hagy nyomot és csókálló is ;). Arra azért vigyázni kell, hogy csak leradírozott, balzsam mentes ajkakra lehet használni, akkor lesz tökéletes és működőképes a végeredmény.



2 megjegyzés:

Üzemeltető: Blogger.