Újdonság | Kibővült a L'Oréal kínálata!!!! (Igen, lesz Cushion alapozó is!)

Rögtön a rossz hírrel kezdem, ami biztosan sokatokat fel fog dühíteni - többek között én is agybajt kaptam tőle - , ugyanis a nagyon várt újdonságok mindössze 18 dm üzletben lesznek kaphatóak, amik közül 14 Budapesten található. Teljes lista lent, maradjunk annyiban, hogy nekem pl az Örs vezér térig kell felkocsikáznom, ha venni szeretnék egy Infallible fixáló spray-t vagy egy rúzspalettát... Persze érthető, hogy olyan helyekre került a 2 méteres L'Oréal állvány, ahol nagy a forgalom, de azért bosszantó  a dolog. Na, de lássuk, hogy milyen klassz dolgokkal bővült a kínálat (pontos árakat sajnos nem tudok)!

Nude Magique Cushion alapozó és CC Cream Anti-Redness

Könnyed, természetes fedésű párnalapozó, ha jól tudom illatanyagmentes (yes!). A fedése építhető, SPF25 fényvédő van benne és van egészen világos színben is - 01 Porcelain - , remélhetőleg itthon is. Tökéletesnek tűnik utazáshoz. A CC krém már az anti-redness kifejezésnél megfogott, alig várom, hogy mind a kettőt kipróbáljam.



Revitalift Anti-Age Serum + Foundation

Róla nem tudok túl sok mindent, annyi biztos, hogy érett bőrre való anti-aging/lifting szérummal dúsított könnyű alapozó. 5 árnyalatban lesz kapható.




Infallible Mattifying Base, Concealer, 24H Matte Powder és Fixing Mist

Az Infallible matt alapozót nagyon szeretem, szuper kis darab, remélem a család többi tagja is hasonlóan jó és illatanyagmentes lesz. A púder és a bázis mattító hatású, a korrektor nagyon tartós, krémes, jó fedésű, de nem szárítja a bőrt, a fixáló spray, pedig nos, tartósabbá teszi a sminket :). Ez utóbbit tuti ki fogom próbálni.



Glam Bronze GG Cream

Hidratál, magas fényvédő van benne és még bronzosít is. Tökéletes nyári termék.



Professzionális ecsetek

Nagyon kellenek a drogériákba a jó minőségű ecsetek, örülök, hogy bővül a még mindig gyér választék, ráadásul ígéretes darabokkal: púder, kontúr és lapos alapozóecsettel.



Color Riche Eye Primer és Brow Artist Genius Kit

A ceruza formájú szemhéjbázisről már áradoztam párszor szerintem, szuper és praktikus darab, én nagyon szerettem, csak már elfogyott :). A szemöldök szett pedig ígéretesnek tűnik, bár elég hidegek a tónusai sajnos.



Color Riche L'Extraordinaire, La Palette és Infallible 24H Lip Colour

Nem hiszem el... Komolyan megértük, hogy bekerüljön hozzánk a L'Oréal egyik legjobb terméke. És mindössze csak 3 évet kellett rá várni! :D. A nagyon kimondhatatlan és bonyolult nevű L'Extraordinaire 'folyékony rúzsról' csakis szuperlatívuszokban tudok írni, imádom őket, csodálatosak és fantasztikusak és alig várom, hogy vehessek még belőle. A La Palette pedig nagyon jól néz ki, de kár, hogy nem a nude verzió jött be...




A 2 méteres L'Oréal állvánnyal rendelkező dm üzletek listája:



Mit szóltok az újdonságokhoz??? Melyiket próbálnátok ki a legszívesebben???

16 megjegyzés:

  1. Alig várom, hogy megnézhessem őket élőben. A pénztárcám sírni fog annyi minden tetszik :D Amire tuti rámegyek az a fixáló és a fura nevű folyékony rúzs :)

    VálaszTörlés
  2. Szia. Én tegnap néztem körbe az új állványon, és számomra siralmas volt 1-2 dolog. Pl: A Cushion alapozó összesen 4 színben kapható, ami persze mind a rózsaszínes :( Egyáltalán nem azt hozták Magyarországra, mint ami külföldön kapható :( A másik pedig a fixáló spray 100 ml 5200,- Ft. Ez szerintem irreálisan sok. Maximum Glamour napokon érdemes rájuk beruházni. :( Én csalódtam..

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. hát ez most nagyon lelombozott :( pedig annyira örültem az alapozónak, de a rózsás tónusokkal nem tudok mit kezdeni... az árak annyira nem leptek meg, a l'oréal külföldön sem olcsóbb, max amcsiban, sőt valahol jóval drágább...

      Törlés
  3. Nagyon bizakodtam, hogy Debrecenben legalább 1 üzletben lesz .... Szomorú :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. pedig Debrecen meg mondjuk Nyíregyháza és Eger nem kicsi városok, pláza is van mindenhol, szóval én sem értem... bosszantó, hogy másfél órát kell kocsikáznom értük... :( :D

      Törlés
  4. Nem gondoltam volna hogy kis Tatabányán is lesz, de juhuuu :D (mondjuk még nincsenek kirakva az újdonságok...), de ha tényleg nagyonn rózsás a cushion alapozó akkor szerinte elsírom magam, nekem pont hogy semleges, sárgás kellene inkább :((((
    Viszont a sminkfixáló mist tutit beszerzem, nem erről áradozott annyit Tati? :D

    VálaszTörlés
  5. Uh mennyi csodajó cucc alig várom már, nagyon örülök ennek a Cushion alapozónak is, eddig külföldről rendelgettem ilyeneket:)

    VálaszTörlés
  6. A Cushion alapozó nekem is mozgatja a fantáziám, sajnálnám ha nem lenne jó egyik szín se mert nagyon vártam h behozzák. Majd csekkolom - 5 percre a munkahelyemtől.

    VálaszTörlés
  7. Ruzspaletta: 6300 HUF 6x1 gramm ruzsert.... mi??? Csak en erzem igy vagy az ujdonsagok bitangul tularazottak L'oreal / Maybelline hazatajan mostansag?
    Ennyibol mar majdnem kijon egy theBalm ruzspaletta, amiben 6g helyett 20g van... szinten hat szinben.

    VálaszTörlés
  8. Szerintem csak emiatt senki ne kocsikázzon Pestre :) Én is körbe néztem a Corvinban volt minden, de a színválaszték 0. És tényleg nagyon drágák az újdonságok, ha egy kicsit hozzá teszek az árhoz, a Mac-ben is bármit tudok venni és ott nem 4 színből kell alapozót választanom :) :)
    A magyarországi drogériák kínálata egyszerűen vicc kategória külföldhöz (plána az USA-hoz) képest.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. hát igen, sajnos messze vagyunk még a külföldi drogériák kínálatától :(

      Törlés
  9. Szia Ezek a termékek csodásak én is kipróbálom majd az összeset ha lesz lehettőségem. :D
    Kérdésem az lenne hogy mondjuk az új kínálat nem lesz elérhető Pécsen más helyeken?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. sajnos a jövőbeli terjeszkedésről még nem kaptam információt, de remélem, hogy majd több helyen is elérhetőek lesznek az újdonságok :)

      Törlés

Üzemeltető: Blogger.