Újdonság | Essence őszi szortimentfrissítés

El sem hiszem, hogy alig kezdődött el a nyár, már minden márka bemutatta az őszi kollekciót, sőt a szemfülesek már láthattak pár darabot a karácsonyi termékek közül is. Bár, ha kinézek az ablakon az időjárás tökéletesen passzol az Essence őszi szortimentfrissítés bemutatásához... A közkedvelt budget márka természetesen most is temérdek újdonsággal rukkolt elő a következő szezonra, csak úgy kapkodtam a fejem a képek láttán, bár sajnos mostanában élőben csalódást okoznak az Essence cuccok. Reménykedjünk benne azért, hogy ezek most nem fognak. Sajnos a promóanyagból valahogy kimarad, hogy mely termékek lesznek kaphatóak kizárólag a Müller-ekben, így erről egyelőre nem tudok tájékoztatást adni, bár ahogy az általában lenni szokott, mindig a legjobb dolgok kerülik el a kisebb üzleteket és állványokat. Az új szortimentet augusztustól kezdik el kirakni a polcokra külföldön, nálunk majd kb október-november környékén. Ti melyiket próbálnátok ki a legszívesebben???


























3 megjegyzés:

  1. A mattra száradó szájfények ígéretesen hangzanak , viszont nálam kezd lecsendesedni ez a matt őrület. A SS lakkokból főleg a sötét kék , valamint a szürke fogott meg , mert ilyen színekkel ritkán találkozni a drogériák polcain , de úgy ennyi . Szerintem nem túl extra .

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. nálam már le is csengett... szerettem volna megszokni, de nem sikerült, nem nekem valóak ezek a nagyon matt dolgok :)

      Törlés
  2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.