Budget Beauty | Ecset haul az aliexpress-ről

Majdnem az lett a poszt címe, hogy YouTube Made Me Buy It vagyis ezeket a haul egyik ecset szettjét az egyik kedvenc vloggerem, Tati miatt vettem meg, aki már egy ideje áradozik a méregdrága Artis ovális ecsetekről, de hát azokra nyilván nincsen keret (egy ecset 60 dollár, egy szett akár 500 dollár is lehet, wtf) és amúgy sem szállítanak hozzánk. Szóval maradt két alternatíva: vagy a szintén drága MAC vagy ki nem tojja le alapon aliexpress. Mivel éppen nyaralásra és fesztiválozásra gyűjtök, nyert az olcsó alternatíva, kici kínaiaktól rendeltem, egy hét alatt itt is volt és mindössze 5 dollárt fizettem négy darab ecsetért. Persze elcsábultam még egy szilikonos ecsettisztító bigyóra és még egy plusz nagyon tömör, rövid és lekerekített szőrű kabukira.



Az ecsetek szintetikusak, hihetetlenül puhák, könnyen tisztíthatóak, gyorsan száradnak és annyira nem hullanak, hogy egy darab szálat sem tudtam még erőszakkal sem kihúzni. A kis szettben - amit INNEN tudtok megrendelni ;) - az alábbi darabok kaptak helyet:
  • nagy ovális fejű - alapozáshoz
  • kicsi ovális fejű - korrektorhoz, krémes kontúrhoz és highlighthoz
  • mini kör fejű - én a szemzugban használom highlight felviteléhez
  • hosszúkás fejű - alsó és felső szemkontúr, de szemöldököt is lehet vele rajzolni.


Persze nyilván arra használjuk őket, amire csak jól esik és szeretnénk, pl tökéletesek púderes textúrákhoz is. Az alapozás pikk-pakk készen van a nagyfejűvel, sehol egy csík, egy folt, egyenletes és gyönyörű felvitelt biztosít és még a nagyon erősen fedő alapozó is természetes hatású marad. A mérete ellenére az arc minden részén szépen lehet vele dolgozni, de persze a precízebb munkához jól jön a kisebb. Nem gondoltam volna, hogy a BeautyBlender után jöhet még megváltás, de jött... 



A hosszúkással még barátkozok, őt annyira nem tudtam még bevonni a rutinomba, de a kicsi kör alakú... WOW! Először fogalmam sem volt, hogy mit kezdjek vele, aztán forgattam, nézegettem és rájöttem, hogy tökéletes lesz a szemzugba highlighter felviteléhez. És az lett. Olyan szépen és intenzíven fel lehet vele vinni a szemhéjpúdereket, hogy csak ámulok-bámulok. Zseniálisak ezek az ecsetek úgy, ahogy vannak, nálam abszolút must have kategóriásak.

A külön rendelt ecset kicsit később jött, mint a szett, még csak egyszer használtam, de róla sem tudok rosszat mondani. Elsősorban púderes alapozókhoz ajánlják, de én kipróbáltam folyékonyhoz is és tökéletesen működik mindkét formulával. A szálak isteni puhák, nagyon tömöttek és mosás közben sem hullottak. Ki fogom még próbálni különböző dolgokhoz, ásványi alapozóhoz meg fixáló púderhez is, de szerintem akár bronzosítóhoz is beválhat. INNEN tudjátok megrendelni.



A kis szívecske alakú szilikon ecsettisztítóról (ITT találjátok meg, különböző színekben) nem sok mindent tudok azon kívül mondani, hogy jól végzi a dolgát és nagyon megkönnyíti az ecsetek mosását, ami egyre nehezebb lesz, mivel egyre több van belőlük. Köszönhetően az aliexpress-nek :D.


4 megjegyzés:

  1. Rendeltem én is egy darab ilyen ecsetkét, a szettbe nem mertem még beruházni. Abszolút igazat adok neked, szuper egy találmány! Nem csíkozza az alapozót, mint a hagyományos, lapos alapozóecset, és nem is nyeli el a kence nagy részét. Be fogok még szerezni pár darabot biztosan. :) Ó, és köszi a tippet, miattad mertem rendelni, mikor megmutattad a linket. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. nagyon szívesen :) örülök, hogy neked is bevált :)

      Törlés
  2. I have these two brushes in my cart currently! I think I'll buy them now! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. you definitely should :) I hope you're going to like them :)

      Törlés

Üzemeltető: Blogger.