Maybelline tavaszi újdonságok - Color Drama, Face Studio Master Blush & Baby Lips Valentine Kiss

Végre-végre hozzánk is elérkeztek a várva várt Maybelline újdonságok! Vagyis nem minden, de azért nem panaszkodhatunk :). Eddig összesen három új termék került ki (vagy fog kikerülni) a drogériák polcaira: a Color Drama ajakceruza, a Face Studio Master Blush arcpirosító és a Baby Lips-ek szívecskés-csillámos valentin-napi verziói. Én nyilván a ceruzáknak örültem a leginkább, mattok is, a színek is szépek, nekem nem kell több, de a pirosítók nagy űrt töltenek be, hiszen nem igazán láttam mostanában ilyen terméket a márkánál, de javítsatok ki, ha tévedek. Mindenesetre kellettek már nagyon :). Lássuk őket közelebbről!



Color Drama Intense Velvet Lip Pencil - Minimalist, Fuchsia Desire & Fab Orange (csak a dm üzletekben, 2199 Ft)

Rögtön a bibivel kezdem... Faragós ceruzák. A rémálom... De ezen kívül szerencsére nem találtam hibát a Color Drama matt ceruzácskákban. A színek gyönyörűek és intenzívek, a formula meglepően lágy és krémes, könnyű vele dolgozni, nem szárítja az ajkakat és színtől függően elég tartósak is (a világosabbak annyira nem). A Minimalist egy csillámos rózsaszínes nude, kedvencem obvs, nem tudok leállni a nude színekkel, a Fuchsia Desire egy bombasztikus pink, szuper lesz nyárra, a Fab Orange pedig egy durván élénk narancs, botrányosan rosszul áll, de nagyon szép színe van ettől függetlenül. Ha jól rémlik összesen hat vagy nyolc árnyalta kapható nálunk, van köztük még a fent említetteken kívül bordó, piros, korall és bogyós szín is.





Face Studio Master Blush - Coral-Fever & Brown (2199 Ft)

Kezdem itt is a gyenge ponttal. A csomagolás... Konkrétan emlékszem, hogy decemberben München-ben az egyik drogériában feszegettük hugimmal ezt a kis kompaktot, próbáltuk kinyitni, de nem ment... Nagyon kis trükkös, ugyanis forgatni kell. Nem értettük akkor sem, nem értem most sem, nem praktikus egyáltalán, sokkal jobb lett volna a sima felnyithatós tető dolog. De sebaj, nem ez a lényeg, hanem hogy van klassz Maybelline pirosító végre. Nem tudom, hogy nálunk pontosan hány árnyalat lesz elérhető, de összesen nyolc létezik. Én ezek közül az arany fényű barackos korall Coral-Fever-t és az enyhén szaténfényű terrakotta  Brown-t próbáltam ki. Mind a kettő kellemes formulájú, szépen pigmentált és építhető, kicsit porzanak, de nem vészesen és egész nap szépen fent maradtak az arcomon. Érdemes szerintem tenni egy próbát velük :).





Baby Lips Valentine Kiss - Chocolate Kiss (899 Ft)

Valentin nap alkalmából három új, limitált Baby Lips került ki a drogériákba, amik nagyon cukik, nagyon csillámosak, nagyon szívecskések és nagyon-nagyon édesek. Van csokis - nude-barna (Chocolate Kiss), almás - élénk pink (Pomme D'Amour) és cukorkás - korall barack (Candy Kiss). Az almásom le lett nyúlva, de a csokisat kipróbáltam és nagyon nyami. Napközben táskából előkapni tökéletes :).




Mit szóltok az újdonságokhoz? Nektek melyik tetszik a legjobban???

4 megjegyzés:

  1. Hát a pirosító doboza valami rossz vicc. A ceruzák közül kettő is megvan régóta, de annyira nem szerettem őket, de mostanában többet nyúlok az egyik felé és nem is rossz, de nem mattak, sőt nagyon is fényesek. Vagy csak nagyon sokáig száradnak. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. nekem nagyon szép mattok szerencsére :) de a doboz, az valami katasztrófa :D

      Törlés
  2. Júj végre itt vannak a ceruzák! Annyira szerettem volna már! Rohanok dmbe! :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :D én is nagyon vártam már őket, szerencsére nem okoztak csalódást :)

      Törlés

Üzemeltető: Blogger.