Kell egy kis luxus | Guerlain La Petite Robe Noire Deliciously Shiny Lip Colour

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de ha luxus sminktermékekről van szó, nekem mindig egyből a Guerlain jut eszembe. A francia márkánál a legapróbb részletekig, az utolsó kis betűig és porszemig minden a tiszta luxust sugározza magából. Nincs még egy cég, akinek ennyire gyönyörű csomagolásai lennének, ennyire kifinomult, nagyvilági és ami, a lényeg ikonikus illatai. A Shalimar (1925-től), a Mitsouko (1919-től) és a Jicky (1889-től) klasszikusok után azonban itt van az új trónkövetelő, a La Petite Robe Noire és a mellé készült sminkkollekció is. A kis feketének már négy verziója is kapható - eau de parfum, eau de parfum couture, eau de toilette és eau fraiche - és idén a parfümök mellé megérkezett egy ínycsiklandó (de tényleg) rúzs és körömlakk is.





A La Petite Robe Noire Deliciously Shiny Lip Colour 24 árnyalatban érhető el (vannak egészen van, élénk színek is ;), míg a Deliciously Shiny Nail Colour 10 színben kapható. Mind a kettő nagyon elegáns csomagolást kapott a Guerlain házra jellemző szív mintával (a körömlakkok üvege olyan, mint egy kis parfümös üveg). Legnagyobb örömömre a rúzsból kaptam egyet tesztelésre (az eau fraiche parfümmel együtt, ami számomra a legjobb az összes LPRN illat közül, friss, könnyed és elegáns) és már az első használat után menthetetlenül beleszerettem, amit mi sem bizonyít jobban, hogy állandóan magammal viszem, bárhová is megyek. Nálam ez a legegyértelműbb jele annak, ha tényleg imádok egy sminkterméket.




És hogy miért is imádom annyira? Egyrészt, mert gyönyörű a színe. A sors akarta, hogy a 24 árnyalatból a legszebbet, a 011-es Beige Lingerie-t kapjam meg, ami egy tökéletes középtónusú, enyhén rózsaszínes bézs, amolyan mindenkinek jól áll, minden alkalomra megfelelő darab. Másrészt, mert ilyen fantasztikus formulával még soha nem találkoztam. Egy rétegben egy színezett ajakbalzsam, ami nagyszerűen hidratálja és 'feltölti/simítja' ajkakat, két-három rétegben, pedig egy fényes, teljes fedésű rúzs (direkt így tervezték). Még a MAC Cremesheen rúzsoknál is kényelmesebb viselet, pedig azok a legnagyobb kedvenceim. Harmadrészt pedig, mert ilyen finom illatú és ízű - nem vicc, ez egy direkt ízesített darab - sminkem sem volt még eddig. A leírás szerint rózsa, bergamott és málna van benne, ami egy édeskés virágos-gyümölcsös aromát ad a rúzsnak. 




Nagyon remélem, hogy hamarosan lesznek akciós-kuponos napok a Douglas-ban vagy a Müllerben, mert legalább még egyet kell vennem ebből a csodából (Rose Ribben, az enyém leszel). Eredeti áron kb 10000 Ft (30 euró), ami nyilván kissé borsos, de egyszer-egyszer belefér, pláne, ha ilyen különlegességet kapunk a pénzünkért. 



2 megjegyzés:

  1. Ez a csomagolás teljesen levesz a lábamról, akárhányszor látom! :D De mint látom, a színe is csodás! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. annyira nagyon szép és aranyos :) én is van, hogy csak úgy előveszem a táskámból és nézegetem :D :D :D

      Törlés

Üzemeltető: Blogger.