Ilyen még nem volt! - Ultrahangos zsírbontó készüléket tesztelek

Aki ismer és látott már, az tudja, hogy nem vagyok - soha nem is voltam . egy missz nádszál, kb 10 éves korom óta folyamatosan súlyproblémával küszködök, volt jobb a helyzet, volt nagyon rossz és most sikerült megint odáig eljutnom, hogy akkor egy kis életmódváltás, legyünk egészségesebbek, nézzünk ki jobban. Egyszer már sikerült, egészen jó eredménnyel zárnom egy ilyen akciót, nagyon reménykedek benne, hogy az életemben történő változások (költözés, munkahelyváltás) is valamilyen úton módon hozzásegítenek majd a céljaim eléréséhez. Nem azt mondom, hogy na, akkor most lefogyok 30 kilót, gebe modell leszek, éheztetem magam, naponta 3 órát edzek stb... Neeeeem, nálam az ilyen szóba sem jöhet. Csak egészségesebb és egy pöppet csinosabb szeretnék lenni, hogy ne érezzem magam olyan kutyául, ha ruhát kell próbálnom (rémálom...). Szóval a legjobbkor jött a lehetőség, hogy pár hónapon keresztül tesztelhetem a ForeverSlim otthoni kavitációs zsírbontó gépet.




De mi az a Forever Slim kavitációs zsírbontó gép?

Egy nagyon aranyos, kompakt gépecske, ami ultrahang segítségével bontja le a makacs zsírpárnákat. Tartósan, akárcsak a zsírleszívás, így a kezelt területre már nem rakódnak le az új zsírsejtek. Pápá jojó effekt! A kavitációs zsírbontással lebomlott zsírsejtek pedig a természetes salaktalanító folyamatok során távoznak a szervezetből.



Hogyan kell használni a Forever Slim-et?

Nagyon fontos, hogy a kezelést reggel vagy délelőtt kell elvégezni és nagyon-nagyon sokat kell inni mellette, hogy tényleg maximálisan meginduljon a méregtelenítés (akár méregtelenítő-salaktalanító teákat is ihatunk). Ha fel akarjuk gyorsítani a folyamatot, akkor mozoghatunk is, szaunázhatunk is (én ezt választottam) és masszíroztathatunk is. A kezelőfejet csak ultrahangzselével lehet használni, ez kötelező! A fejet ezután a kiválasztott tenyérnyi felületen pl. has körkörösen mozgatjuk 15 percen keresztül. Egy alkalommal 45 percet lehet használni, ezt kell ismételni hetente vagy 4 naponta. Általában  10-15 alkalom szükséges látványos eredményhez. Részletesebb leírást ITT olvashattok!



Én már eddig kétszer használtam, kifejezetten a hasamat kezelem vele összesen 3 hónapon keresztül. Szégyenteljes 90 centiről indultam (alig mertem megmérni...), remélem a kezeléssorozat végén már csak 80 körül lesz. Egyébként maga a kezelés nagyon egyszerű és könnyű, picit hangos, de nem vészes :). Izgatottan várom a végeredményt, remélem, hogy csak pozitív változásokról fogok majd beszámolni nektek májusban (illetve a fész oldalon és az instán havonta jelentkezem a tapasztalatokkal).



Ha további információkra, tapasztalatokra vagytok kíváncsiak, akkor mindent megtaláltok a ForeverSlim otthoni kavitációs zsírbontó gépről a foreverslim.hu oldalon. Ó és drukkoljatok, hogy sikerüljön egy pöppet jobban kinéznem ;).




9 megjegyzés:

  1. Sok sikert az atalalukashoz es eletmodvaltashoz :) Remelem, meghozza a kivant eredmenyt.
    Reszemrol a tudatos etrend es a rendszeres testmozgas (pilates) mellett teszem le a voksom, mivel nekem ez valt be. 17 kilot adtam le, es mar izmaim is vannak - a sulyomat mar ket eve tartom, igy ezt hosszutavu eredmenykent konyvelem el.
    Mindig nagyon szurkolok azoknak, aki elhatarozzak, hogy valtoztatnak :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. gratulálok :) de jó neked :) én sajnos - legalábbis eddig - nem igazán tudtam az időbeosztásom miatt eljárni edzeni, de remélem most sikerülni fog :)

      Törlés
    2. Eljarni en se tudok sajnos, mert nincs a kornyekunkon ilyen lehetoseg - otthon edzek naponta 1-1,5 orat.
      Nagyon szeretem pl a YouTube-on a Blogilates csatornat: egy kis cardio, egy kis sajat testsulyos izomerosites, na meg nyujtas. Cassey rendszeresen tolti fel a videokat: altalaban 5-10 perc. Edzestervet is keszit minden honapra, plusz van egy 4 hetes program, amit kezdoknek allitott ossze. Nekem nagyon sokat segitett az elindulasban, es hogy ravegyem magam a rendszeres testmozgasra.
      Szivesen ajanlom neked is. Ha keves idod van, mondjuk fel ora estenkent, az is nagyon jo :)

      Törlés
  2. Így van, csak is az étkezésre való odafigyelés és a sport/mozgás segít.
    Sosem próbáltam az ilyen jellegű dolgokat,mert nem hiszek bennük.
    Az,hogy ülsz vagy fekszel és "más dolgozik" helyetted, már bukta.
    Szerintem. :-)

    De sok sikert!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. én is kicsit szkeptikus voltam az elején, de nem zárkózok el az újdonságoktól, mert soha nem lehet tudni :) pár hónap múlva kiderül ;)

      Törlés
  3. Sajnos nagyon drágának tartom a készüléket, leginkább azért mert én sem hiszek benne, bizonytalan az eredmény. Ebből a pénzből kijön egy évi fitness bérlet ára és az biztos hatásos ha valaki normálisan edz.

    Persze Neked sok sikert az alakformáláshoz, remélem hatásos lesz, tök jó hogy kipróbálhatod :)
    Reméljük mesélsz majd az új munkádról is, nagyon kíváncsi vagyok :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. a munka semmi extra, irodista csajjá avanzsálódok :D mondom a géppel kapcsolatban én sem tudtam az elején, hogy mire számítsak, de nem akartam nemet mondani a tesztelésre, mert a kíváncsiságom győzött :D

      Törlés
  4. Szia. Végül hatásos volt a gép?

    VálaszTörlés
  5. szia Lolly, végül mik lettek a tspasztalataid? Nagyon érdekelnének, amennyiben valóban több kezelésre megkaptad és nem csak egy reklámposzt volt.

    Lehet, figyelmetlen vagyok, de nem találtam az összegzésre vonatkozó bejegyzést.

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.