2016-os sminktrendek | New RED

Még adós vagyok két új sminktrenddel nektek a gyönyörűséges Light Bronze, Light Strobe (katt IDE) és a Pantone év színei (katt IDE) mellett. Nem vitás, hogy az elmúlt egy-két év legnagyobb őrületei a nagyon extrém, nagyon élénk, nagyon különleges és nagyon vagány rúzsok voltak, Minél színesebb, annál jobb. Ám idén úgy tűnik, hogy a kékek, lilák, zöldek és harsány társaik egy kicsit a háttérbe fognak szorulni, hogy ismét helyet adjanak az örök klasszikus pirosnak és különböző árnyalatainak.



Az elkövetkezendő időszakban vissza fognak térni (egy időre) az élénk bordók, élénk pirosak, narancsok, pirosas pinkek, rózsaszínek és a matt egyeduralma is úgy látszik, hogy a végét járja, hiszen újra megjelentek a szaténos és krémes finisek is, sőt a szájfények is egyre népszerűbbek lesznek. Ennek örömére össze is szedtem nektek a kedvenc Park Avenue rúzsaimat, a legszebb divatos színekben!


  • Lipstick 10 - krémes finisű tompa piszkos-rózsaszín
  • Lipstick 14 - krémes finisű bogyószín
  • Lipstick 24 - krémes finisű élénk pirosas pink
  • Lipstick 26 - krémes finisű élénk pink
  • Moisturizing Lipstick 06 - szatén finisű bordós piros
  • Moisturizing Lipstick 07 - szatén finisű bordó



Mint láthatjátok a swatch-okon  a márka rúzsai gyönyörűen pigmentáltak, egy húzással tökéletesen fednek, a színek élénkek és tartósak, de ami a legjobb, hogy nagyon kellemes viselet mindegyikük, sőt a különlegesen krémes formulának köszönhetően egész nap hidratálják az ajkakat. Az én kedvenc árnyalatom a csapatból a 10-es (2190 Ft), ami egy visszafogottabb tompa bordós-pinkes piros, tökéletes a hétköznapokra, de akár alkalmakra is. A Park Avenue teljes rúzskínálatát ITT tudjátok megnézni!

Ráadásképpen pedig két, a trendhez tökéletesen illő körömlakkot is hoztam nektek ;).


2 megjegyzés:

  1. http://www.vous.hu/hir/20160217-mamusz-unikornis-aranyos-papucs ezt neked talaltak ki :)

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.