Újdonság | Yves Rocher Plaisirs Nature - Energizing, Relax & Sensual

Ha van amiben nagyon erős az Yves Rocher, akkor az a testápolási termékek felhozatala. Fantasztikus tusfürdőik, testápolóik, szappanaik vannak, isteni illatokban és nagyon kedvező áron, ráadásul rengetegféle közül lehet válogatni. Most tavasszal pedig még többől, ugyanis 50 új tag csatlakozik a már most sem éppen kicsi kínálathoz (bár erős a gyanúm, hogy cserébe pár régi motorostól el fogunk búcsúzni). A Plaisir Nature sorozatnak három része van: egy energetizáló illatokból - citrom+bazsalikom, mandarin+citrom+cédrus, málna+borsmenta, mangó+koriander, egy relaxáló illatokból - mandula+narancsvirág, narancsvirág+keserű narancs+levendula, levendula+szeder, oíva+keserű narancs és egy érzéki illatokból - kókusz, bourbon vanília álló. Érdekes párok, mind elég izgalmasan hangzik, alig várom már, hogy megszaglászhassam őket. Remélem, hogy a nagy leárazások után szépen lassan elkezdenek hozzánk bejönni az újdonságok. Nektek hogy tetszenek???













8 megjegyzés:

  1. Neeee, a pénztárcám sír...remélem élőben sok nem fog tetszeni, mert akkor talán nem költöm el a fél vagyonom :D

    VálaszTörlés
  2. Mind fantasztikusan hangzik, de talán a citrom-bazsalikom és a mangó-koriander fogott meg leginkább így első blikkre!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. a mangó koriander nekem elsőre bekattant, olyan jól hangzik, remélem tényleg fini is lesz az illata :)

      Törlés
  3. Nekem ezek nagyon nyári illatok - a tavalyi nyári dobása is a citrom+bazsalikom páros volt. Szerettem, használtam, bár az én ízlésemnek nem volt elég bazsalikomos.
    Ebből a felsorolásból leginkább a málnás-mentás fogott meg, majd megszaglászom a boltban :]

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. szerintem nem feltétlenül, én pl vaníliát meg levendulát nem használnék nyáron, bár az frissítő hatású családok nagyon nyáriasak ez tény :)

      Törlés
  4. Jelenleg úgy érzem, hogy mindegyik kell :D

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.