Újdonság | Pupa 2016 Tavasz

4:18 du.
A hipercuki Dot Shock limitált kollekció mellett (ITT nézhetitek meg) a Pupa még számos újdonságot tartogat számunkra idén tavasszal. Elsősorban az alap szortiment bővül pár termékkel, de egy teljesen új vonalat is felbukkant már az üzletek polcain. A Beauty Routine család öt különböző arctisztítót/sminklemosót foglal magában:

  1. Hidratáló Arctisztító Tej - arcra + szemre: eltávolítja a legragaszkodóbb sminket is miközben a benne lévő aktív hidratálóknak és mandulatejnek köszönhetően ápolja is a bőrt. Parabén mentes. (200 ml, 3290 Ft)
  2. Hidratáló Arctonik: eltávolítja a lemosó tej és a smink maradványait, frissít és aloe verát is tartalmaz. Parabén mentes. (200 ml, 3290 Ft)
  3. Ultragyors Olajos Sminklemosó Gél: innovatív gél-olaj formula, amely vízzel érintkezve tejszerű lemosóvá válik, gyengéden távolít el minden szennyeződést és a benne lévő rózsavíz még hidratál is. Parabén mentes. (200 ml, 3890 Ft)
  4. Kíméletes szemfesték lemosó: hatékony és gyors, plusz B5 vitaminnal dúsított. Illatanyag és parabén mentes. (150 ml, 3290 Ft)
  5. Bifázisú Sminklemosó - arcra+szemre+ajakra: tökéletes vízálló smink eltávolítására. Illatanyag és parabén mentes. (200 ml, 3890 Ft)




A koreai beauty trendek reneszánszukat élik, így nem csoda, hogy a bb krémek is ismét a figyelem középpontjába kerültek a Pupa-nál is, hiszen öt különböző funkciójú kis csodakrémmel is jelentkezek az év elején. A Professionals BB Cream+Primer (3990 Ft) két verzióban kapható egy zsíros/kevert bőrre, egy minden bőrtípusra, de van itt egy BB Cream+Pigmentfoltok Elleni Kezelés, egy BB Cream+Bronzer és egy BB Cream + Anti Aging. A bronzosítón kívül mindegyikük három árnyalatban létezik - Nude, Sand és Light Nude, valamint természetesen magas fényvédő is található bennük (SPF20 illetve SPF30).




A BB-k mellé érkezik még egy csinos kis ragyogóan matt finisű kompakt púder, a Like A Doll Compact Powder (3990 Ft, a benne lévő szilikon gyanta mikrorészecskéknek köszönhetően lesz ragyogóan matt, alig várom, hogy letesztelhessem, mert ez elég izgalmasan hangzik azért) 9 árnyalatban, SPF15-el és illatanyagmentesen, illetve a Cover Stick Concealer (2990 Ft) is, ami egy közepes fedésű, kellemesen krémes kis korrektor 5 színben és ő is szintén illatanyagmentes. 




A Pupa Vamp! szempillaspirált pedig szerintem már nem kell bemutatnom, sokak kedvence lett amióta jelen van nálunk (ismét) az olasz márka, többek között én is nagy rajongója vagyok :). Nem tudom, hogy a színes verziók mennyire újak, talán azok, talán nem, de őket is meg kellett osztanom veletek, mert annyira szépek!




Tesztek jönnek hamarosan ;). Miről olvasnátok először???

3 megjegyzés:

  1. Hű! Az olajos géles lemosóról mindenképp!

    VálaszTörlés
  2. A púder meg a bb érdekelne, hamarosan jön a szülinapom meg kéne lepnem magam valamivel. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. de jó neked :) előre is boldog szülit és gyorsan írom a véleményt ;)

      Törlés

Üzemeltető: Blogger.