Újdonság | L'Oréal tavasz

A L'Oréal az elmúlt időszakban nagyon odatette magát, sorra kerülnek ki itthon is a drogériák polcaira a legnépszerűbb szépségápolási márka újdonságai és idén sem kell mellőznünk az izgalmasabbnál izgalmasabb termékeket. Ami biztosan jön, sőt már kapható az az Elseve Nutri-Gloss Luminizer család (sampon - 979 Ft, balzsam - 979 Ft, pakolás - 1699 Ft, fényspray - 2349 Ft), róluk jön teszt is, plusz a Facebook-on nyereményjáték is indul a napokban. A Luminizer termékekről elöljáróban annyit érdemes tudni, hogy glycogel-lel és selyem elixírrel vannak dúsítva és bomba fényes lesz a hajunk tőle (a spray egy álom). Szintén kint van már a dm üzletek polcain a True Match Genius kompakt krémalapozó (5590 Ft, ha jól rémlik és hat színben érkezett és illatanyagmentes), ami bázis+alapozó+korrektor+púder egyben, nagyon kellemes a textúrája, csak sajnos az én színemben pont nem láttam :(.




Ami még biztosan jön, az a Color Riche La Palette Ombrée, ami egy jóval színesebb palettácska, mint a Nude Beige verzió, bár az én ízlésemnek túl hideg, de határozottan nem rossz. Ami szinte biztosan jön (de még nem 100%), az a False Lash Sculpt szempillaspirál, aminek a különleges (és kissé bizarr) keféjével a szempillék közötti réseket is ki lehet tölteni, hogy még dúsabbnak hassanak és még igézőbb legyen a tekintetünk. Tesztet már láttam róla és elnézést a kifejezésért, de besz@rás a hatása, brutális, szóval ki kell próbálni.





Ami nagyon-nagyon kérdőjeles, de reménykedjünk benne, hogy nem kerül el minket, az az Infallible Sculpt termékcsalád, ami egy kontúr bázis alapozóból (ne kérdezzétek, még nem láttam ilyesmit, de 3 árnyalata létezik) és egy krémes kontúrpalettából áll (3 árnyalat). Jó lenne, ha hozzánk is eljutnának, mert mi, magyar lányok is akarunk és szeretünk kontúrozni és nekünk nincsenek jó cuccaink még ehhez. Szóval pls L'Oréal. 



6 megjegyzés:

  1. Az Accord Parfait alapozora es a fenysprayre nagyon kivancsi vagyok :) A hajbalzsam is hazajon velem vmikor :) A spiral pedig must have :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. a spray most akciós a müllerben ;)

      Törlés
    2. Koszi :) A sampont es balzsamot kiprobaltad mar? Igazabol az is elegge erdekel :))))

      Törlés
    3. ahha, használom őket rendszeresen és szerintem nagyon jók :) nem nehezítik el a hajat, nekem ez a legfontosabb, de am egyértelműen a spray a legjobb

      Törlés
  2. Az a szempillaspirál nekem KELL KELL KELL.. Mikortól lesz kapható? Amúgy Palvin Barbi meg úgy néz ki azon a képen mint akinek a bölcsességfogát húzták és kicsit bepuffadt az arca tőle.. Fura.... - Bodri

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. még nem lehet tudni, folynak a 'tárgyalások' róla :) talán csak túl hegyes az álla... :D

      Törlés

Üzemeltető: Blogger.