Újdonság | Essence tavaszi szortimentfrissítés

Be kell vallanom, hogy a tavalyi évben fura volt a kapcsolatom az Essence-el... Tetszettek az újdonságok, a trendkiadások is, de valahogy mégsem vettem rá magam arra, hogy vegyek valamit tőlük, egy alkalmat kivéve decemberben, ami egy kicsit visszahozta a kedvemet a márkához, de még mindig bennem motoszkál az az érzés, hogy már... nem is tudom... kinőttem belőle??? Vagy csak annyira nem tudott semmi lenyűgözni, hogy a pénztárcámat kinyissam? Talán majd idén, hiszen a tavaszi szortimentfrissítéssel elég sok izgalmas dolog érkezett. Nem fogok mindenről részletesen írni, bevallom, hogy nem is szerkesztettem át az összes képet, mert eszméletlenül sok van, csak egy közepes méretű ízelítőt hoztam nektek az újdonságokból. 



Amikre mindenképpen felhívnám a figyelmeteket, azok a matt rúzsceruzák, összesen öt elég szép színben lesznek kaphatóak (a 01-es Nude Hero gyönyörűséges...), a The Velvets matt szemhéjpúderek (ezek nyolc árnyalatban érkeznek majd), a Mosaic Blush arcpirosítók (négy szín, a Miss Floral Coral a legszebb szerintem), a Pure Nude Highlighter (őt biztosan beszerzem, csillapíthatatlan a highlighter mániám...) és az Eyebrow Gel, ami sajnos egyelőre csak egy színben kerül ki az állványokra. Ó, és el ne feledkezzek a sminkfixáló spray-ről (illatanyagmentes!!!!!), meg az ecsettisztítóról (friss illatú). Az újdonságokat februártól kezdik majd el kipakolászni, remélhetőleg nálunk is.

Mosaic Blush - The Berry Connection, All You Need Is Pink, Miss Floral Coral, Kissed By The Sun

Shape Your Face Contouring Palette - Reay, Set Pink!, Ready, Set, Peach!

Blush Ball - Peach Candy, Strawberry Candy, Cinnamon Candy

Pure Nude Highlighter - Be My Highlight

I Love Soft Metals Eyeshadow - Melted Kiss, The Velvets Eyeshadow - Coral Me Maybe

I Love Colour Intensifying Eyeshadow Base, Make Me Brow Eyebrow Gel Mascara - Soft Browny, Eye Brow Topcoat Waterproof, Liquid Ink Eyeliner - Edgy Plum, Dip Eyeliner - Black

Forbidden Volume False Lash Mascara Topcoat, Forbidden Volume Mascara, Forbidden Volume Mascara Rebel, Rock 'n' Doll Volume & Eye-Opening Mascara

Eyebrow Gel Colour & Shape - Brown

2in1 Lipstick & Liner - Vintage Rose, Invisible Kiss, Pink Points, Lush Berry, Ruby Wow

Colour Boosting Lipstick - Boost Me Up, Prettifying Lip Oil - SOS, My Heart, First Help, Pinky, I Care For You, Honey

Glossy Stick Lip Colour - Radiant Rose, Clear Nude, Luminous Rosewood, Poshi Pink, Brilliant Burgundy

Velvet Stick Matt Lip Colour - Peony Star, Nude Hero, Mega Melon, Cherry Crash, Plum Perfect

BB Beauty Balm Lipgloss - Keep It Real, Sweet Dreams, Flirtylicious, Shh, Just Kiss Me, Heartbreaker

I Love Trends Nail Polish - I Love Marshmallows, Turn Up The Volume, Flying Flamingo, Truly Mine

Turn It Sunny Top Coat - You Are My Sunshine, Gummy Touch Top Coat - Bounce Bounce, Vintage Style Top Coat - Sweet Memories, Crushed Ice Top Coat - Fizzy Freeze

Keep It Perfect! Make-Up Fixing Spray, Brush Cleansing Spray, Rich & Smooth Hand & Nail Balm

Contouring Blush



12 megjegyzés:

  1. Hú... most elég sok minden megtetszett. Főleg a velvet stickek (leginkább az első kettő... meg az utolsó is, de az első kettőt jobban ki tudnám haszálni) meg az ajakolajak. De a sminkfixálóra és az ecsetmosóra is kíváncsi lennék... meg kíváncsi vagyok, hogy a Vintage Style körömlakk élőben milyen.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. azok matt cerkák ígéretesnek tűnnek szerintem is, remélem élőben is jók lesznek :)

      Törlés
  2. engem az ajkakra való termékek most levettek a lábamról, és legszívesebben már rohannék swatcholgatni, és hát rágom a körmöm, mióta szám van, de a vintage style top coat most igazán arra biztat, hogy ne tegyem többé *-*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. remélem hamar kikerülnek a müllerbe az újdonságok, mert én is kíváncsi vagyok rájuk élőben :) a leszokáshoz pedig sok szerencsét, én veled vagyok ;)

      Törlés
  3. Hát igen, a kontúr palettát biztos hogy beszerzem, és a szemöldökzselére leszek még kíváncsi, amúgy most egész kis ígéretes cuccokkal nyomul az Essence. Egy trendkiadás jött be, abból be is táraztam, de azt is már düh-ből: Essence make me pretty ecset sorozat, abból duplázva, de nem bántam meg mert azóta is örömmel használom őket, a drágább darabjaimhoz nem is nyúltam. Csak így tovább Essence!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. nekem is ki kéne már próbálnom ezeket az ecsetkéket :)

      Törlés
  4. Ez az első kiadás végre, ami meg is fogott. Szemöldök zselé, kontúr paletták, a rúzsok, a highlight, és a fixáló spray nagyon jónak tűnik. Még talán az ecset tisztítót is kipróbálom.... :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. csak legyen jó illata :) mármint az ecsettisztítónak :D

      Törlés
  5. Én elsősorban ajaktermékeket tettem fel a kívánságlistámra, de szerintem a szemöldökzselé és a highlighter is jönni fog velem. Bár igyekszek nem beleélni magam. Hol lehet megnézni, hogy melyik állványokra mi kerül? Vagy még nem tudni?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. sajnos még nem tudni a pontos infókat, de szerintem a müllerekbe kerülnek ki elsőként

      Törlés
  6. A Matt rúzsceruzák nagyon várósak! Az összes az én színem basszus! *-* szegény pénztárcám :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :D bár ha jó áron lesznek, akkor annyira nem lesz rossz a pénztárcáinknak ;)

      Törlés

Üzemeltető: Blogger.