Újdonság | Avon január-február

A rettentően túlzsúfolt decemberben nem volt egyszerűen időm annyi mindent posztolni, amennyit szerettem volna, így az Avon januári újdonságai kimaradtak, szóval most pótolom őket és a februáriakkal együtt mutatom meg Nektek. Kezdem is a két kedvencemmel, a matt rúzsokkal, amikre nagyon kíváncsi vagyok, mert ez a finis letaszíthatatlan a trónról és mindig izgalmad, ha egy újabb márka rukkol elő a saját verziójával. A matt hatású ajakrúzsok 15 színben kaphatóak nevetségesen jó áron (979 Ft a februári katalógusban) és első blikkre szupernek tűnnek. A másik kedvencem pedig egyértelműen a kontúrecset, aminek a láttán sikerült felsikkantanom, hogy jó, akkor ez KELL. Kicsit olyan, mint a NARS Ita, csak persze a töredék árért (1499 Ft) és mellette ott figyel egy BeautyBlender hasonmás is (1399 Ft).







A matt rúzsok mellett új, matt négyes szemhéjpúderek (5 árnyalat, 1699 Ft) is bemutatkoznak a következő hónapban, illetve új rúzsceruzákkal (5 új árnyalat, 999 Ft) és színezett ajakbalzsamokkal (7 árnyalat, 999 Ft) is bővül a kínálat. A Color Trend vonal sem marad le, egyre izgalmasabb dolgokat találhatunk itt is: folyékony korrektor (2 árnyalat, 549 Ft), bőrtökéletesítő sminkbázis (749 Ft) és hidratáló hatású extrán fényes szájfény (5 árnyalat, 699 Ft).









Testápolási fronton sem maradunk újdonságok nélkül természetesen, hiszen jön a Planet Spa argán olajos termékcsaládja (testápoló balzsam - 1299 Ft, arcradír - 799 Ft, tápláló arcmaszk - 799 Ft, regeneráló kézkrém - 799 Ft), a Naturals rózsás barackos szettje (2797 Ft), illetve az Avon Care vonal is teljesen megújult (kakaóvajas, méhpempős, intensive relief). Jön még pár izgalmas hajápolási termék is, többek között egy száraz sampon (999 Ft), két természetes sörtéjű hajformázó kefe, ezek mindig jól jönnek és kevésbé roncsolják a hajszálakat (1429 Ft), egy hajfényszérum, mert ugye egy ilyen is mindig kell, hiszen ki nem szeretne fényes frizurát (1099 Ft) és egy hajszínvédő UV szűrővel ellátott spray.









Természetesen egy új parfüm is érkezik a következő hónapban, ami a Dream (3799 Ft) nevet kapta, ismét csodálatos az üvege (szerelembe estem anno a Bijou-val is) és az illata csakis jó lehet, hiszen rózsás (van benne szilva és fás aromák is). Természetesen a katalógusban még több újdonságot találhattok, illetve érdemes körbenézni a wenshopban is, hiszen mindig van valami jó kis akció (KATT).


4 megjegyzés:

  1. Szia Lolly! :-)

    Azt nem tudod véletlenül, hogy a promóképen melyik színű rúzs látható?
    Lehet, hogy vak vagyok, de nem tudom megállapítani :-D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. húúú, vagy a pure pink vagy a perfectly nude, de elég nehéz megállapítani...

      Törlés
    2. Köszi! Nagyon tetszik ez a szín, remélem, eltalálom majd :-)

      Törlés
    3. nagyon szívesen :) hamarosan lesznek nálam is tesztek, hátha pont ez a szín is benne lesz a posztban ;)

      Törlés

Üzemeltető: Blogger.