Első benyomás | Garnier 5-in-1 Miracle Skin Perfector BB Cream

6:18 du.
Újra barátok vagyunk a bb krémekkel és a színezett hidratálókkal, pláne ebben a csodálatos fűtésszezonban, amikor a bőröm úgy döntött, hogy külön életet próbál élni és minden alapozót megtagad magától (értsd a nap végére szétesik az arcomon minden, amit eddig használtam és szerettem). Gondolom nem én vagyok az egyetlen, aki hasonló problémával küszködik ilyenkor, szóval minden sorstársamnak ajánlom figyelmébe a posztom főszereplőjét, ami segíthet átvészelni a tavaszig hátralévő hónapokat. 



Sajnos hosszútávon nem tudom a Garnier új bb krémét tesztelni, hiszen illatanyag van benne, de egy első benyomást mindenképpen akartam róla írni - ennyit meg merek kockáztatni a blog kedvéért - illetve ilyenkor a barátnőim, kolléganőim segítenek a további tapasztalatok megszerzésében. De mit is tud ez a kis bb krém és mitől olyan különleges? Az 5-in-1 Miracle Skin Perfector BB Cream öt problémára igyekszik megoldást nyújtani: 1. 24 órás hidratálást biztosít (normál és száraz bőrre lett kitalálva), 2. egységes bőrszínt lehet vele elérni (a benne lévő ásványi pigmenteknek köszönhetően), 3. ragyogó lesz tőle a bőr (C vitamin van benne), 4. csökkenti a pirosságot és 5. fényvédelemmel is el van látva (SPF15). 



A könnyed, színezett krémet nagyon egyszerű használni, akár hidratálás (és ugye alapozó) helyett, akár utána is felkenhetjük, valamint önmagában illetve púderrel kiegészítve is megállja a helyét. Szerintem célszerű a kezünkkel felvinni, feleslegesnek tartom az ecset vagy a szivacs használatát egy ilyen formulához. A fedése nagyon minimális, ahogyan ígéri tényleg kiegyenlíti a bőrfelszínt, de a a nagyobb-közepes hibákra kell egy korrektor mellé. A bőrpírral viszont nagyon szépen elbánik, plusz valahogy olyan szép és egységes lesz tőle az arc, öröm volt magamra is és egy másik tesztalanyomra is ránézni. A hatás egy kis púderrel egész nap tartott (muszáj volt egy kicsit rámattítanom, erről nem tudok leszokni, én nem szeretem az egészségesen fénylő bőrt sem, nekem nem áll jól), de ami a legjobb, hogy egyrészt a bőröm hidratált maradt, másrészt nem esett szét a sminkem, nem ült be semmi sehova, nem éreztem azt, hogy úgy nézek ki, mint egy régi festmény, amelyikről mállik le a festék (komolyan ilyen rossz a helyzetem mostanában a sima alapozókkal...).



Az egyetlen bibike, hogy nagyon-nagyon erős illata van, ami bár elég kellemes (mi teásnak azonosítottuk be, tényleg finom), de a bőröm nem képes hosszabb távon tolerálni. Kár, mert szívesen használnám akár minden nap, amíg ilyen hideg van kint és száraz a levegő bent. Akiket nem zavar az illatanyag, azoknak bátran ajánlom kipróbálásra, megéri megvenni :). Ó és majd elfelejtettem, van belőle nagyon világos bőrre való árnyalat is ;).


10 megjegyzés:

  1. Az én kombinát bőröm is szanaszéjjel van, egyszerűen akárhogy hidratálok, nap végére újra előjönnek a száraz részek, és az alapozóm nyilván ki is hangsúlyozza.. úgyhogy nagyon keresek egy jó alapozót/bb krémet, de az erős rozaceám miatt az illatanyag válóok. Ha esetleg van valami tipped, szívesen meghallgatom :))

    VálaszTörlés
  2. Én a LRP CC-jét használom rozaceás bőrre, de ha nap közepén támasztom a fejem már nem olyan szép, nehéz utána igazítani, lehet megérdemelne egy próbát ez a BB krém, bár az illatanyagot nem szeretem semmiben sem, hiszen ezek nem parfümök.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ezzel egyet kell értenem, én sem értem ezt a sok illatot, de a többség ezt szereti

      Törlés
  3. Lolly, tényleg jó világos bőrre is? A L'Oreal Nude Magique BB krémjével nagyon befürödtem, a legvilágosabb árnyalata is sötét rajtam, utána egy barátnőm tanácsára egy sima kis Oriflame-es CC krémet próbáltam ki, abban is van fényvédő, de még az is sötét... Ha nem akarom lekenni az egész nyakam és a mellkasom is, akkor egyik sem hozza a megfelelő árnyalatot. :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. tényleg :) nagyon világos, az én bőrömhöz tökéletesen illik és azért én elég falfehér vagyok :D

      Törlés
    2. Na akkor megnézem, köszi. :)

      Törlés

Üzemeltető: Blogger.