Újdonság | Zoeva Rose Golden Vol. 2 Collection

Már tavaly december óta szeretnék Zoeva ecseteket rendelni, azonban valami furcsa erő mindig visszatartott és egészen idáig nem tudtam, hogy miért. Azonban, amikor megpillantottam az új, Rose Golden kollekciójukat megértettem mindent. A végzet ugyanis azt akarta, hogy ezekre a gyönyörűségekre várjak. Egyébként is az első Rose Golden szettek között vacilláltam, de ezek annyival szebbek, hercegnősek, elegánsak, csodaszépek, rózsaszínek és imádom rajtuk az apró kis részleteket (gravírozás a fémen és a fanyélen is). A két ecsetkészlet mellett egy ecsettartó és egy szemhéjpúder paletta is helyet kapott az új kínálatban. A termékekre sajnos még egy kicsit várni kell, ugyanis február 23-ától lehet őket megrendelni a Zoeva (KATT) webshopjából. 





Rose Golden Vol. 2 Luxury Set - €65

8 csodás ecset és egy metál rózsaszín tok melléjük. Az ecsetek az alábbiak (a Zoeva oldalán mindegyiket külön-külön is meg lehet rendelni az eredeti fekete nyeles verzióban): 104 Buffer Face Brush, 109 Luxe Face Paint Brush, 126 Luxe Cheek Finish Brush, 226 Smudger Eye Brush, 228 Luxe Crease Brush, 234 Luxe Smoky Shader Brush, 317 Wing Liner Brush, 322 Brow Line Brush.



Rose Golden Vol. 2 Complete Eye Set - €65

12 ecset, amivel tökéletes szemsminket lehet alkotni, plusz természetesen ők is egy tokkal érkeznek. Az ecsetek az alábbiak (a Zoeva oldalán mindegyiket külön-külön is meg lehet rendelni az eredeti fekete nyeles verzióban): 142 Concealer Buffer Brush, 221 Luxe Soft Crease Brush, 227 Luxe Soft Definer Brush, 228 Luxe Crease Brush, 230 Luxe Pencil Brush, 231 Luxe Petit Crease Brush, 232 Luxe Classic Shader Brush, 235 Contour Shader Brush, 238 Precise Shader Brush, 310 Spot Liner Brush, 322 Brow Line Brush, 325Luxe Brow Light Brush.



Brush Holder Rose Golden - €8.50




Rose Golden Palette - €17.50

10 változatos textúrájú meleg, rózsaszínes árnyalatú szemhéjpúder, magas pigmentáció, parabénmentes, ásványi olaj mentes és illatanyagmentes formula E vitaminnal gazdagítva. Must have :).




10 megjegyzés:

  1. Ajjjajjj, nagyon szep!!! :) muszaj vennem a mindket ecsetszettbol :)

    VálaszTörlés
  2. én is így vagyok vele... egy életre boldog és elégedett lennék akkor az ecseteimmel :D

    VálaszTörlés
  3. Ugyanígy érzek most, mint te :D, megérte várni!!! Én is csak törpöltem rajtuk, de most teljesen beléjük szerettem. Gyönyörű ez a két ecsetszett <3

    VálaszTörlés
  4. meg :D remélem nem limitált, hanem bekerül az állandóba, mert most egyszerre mindet nem tudnám megrendelni, de szép apránként mindenképpen keeeeellleneeeek :D

    VálaszTörlés
  5. úú de szépek! mondjuk nekem most pont egy ferde tusecsetre van szükségem, és pont az nincs a szemes készletben :( a másikat meg nem akarom megrendelni, főleg hogy pár ecset így kétszer lenne meg, mert a másik csomagban is van.

    VálaszTörlés
  6. Hűűű hát ezek elég szépek! :D Azok az ecsetek... :O Már régóta ki akarom próbálni a Zoevat, mert sok jót hallottam róla, de valahogy eddig nem sikerült levadászni őket :D

    selfspa.blogspot.hu

    VálaszTörlés
  7. Juuuj a szemhélypúder palettaaa , és az ecseteeek, azthiszem elkezdhetek gyűteni :D

    VálaszTörlés
  8. Uramatyám, de gyönyörűek azok az ecsetek *.*

    VálaszTörlés
  9. látom mindenki odáig van értük nem csak én :D

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.