TESZT | Nourish Kale Enzymatic Exfoliating Cleanser

Már írtam nektek a Nourish márkáról párszor (ITT és ITT), amelynek termékei csodás organikus és természetes összetevőkből állnak. A mai posztom főszereplőjének legfontosabb alkotóeleme a superfood-ként is elismert kale, vagyis fodros kel hihetetlenül magas többek között C- és K-vitaminban, béta karotinban és magnéziumban, ami nem csak belsőleg, hanem külsőleg is jót tesz a bőrünknek. A Nourish Kale Enzymatic Exfoliating Cleanser egy speciális termék, ami egyszerre működik arctisztítóként, pakolásként és radírként.




A kel mellett gránátalma és ananász enzimeket is tartalmaz, ez felel az exfoliáló hatásért és ez segít elérni a ragyogó, sima bőrt, míg a kel kivonat hidratálja és revitalizálja. A használata nagyon egyszerű és sokoldalú:

  • tisztítóként: a nedves bőrön masszírozzunk szét egy kicsi mennyiséget, majd öblítsük le
  • napi exfoliáló maszkként: száraz bőrre vigyük fel, majd két perc után öblítsük le
  • heti revitalizáló maszkként: kicsit vastagabb rétegben vigyük fel a száraz bőrre, 5 perc után nedvesítsük be egy kis vízzel, majd masszírozó mozdulatokkal mossuk le.


Én leginkább heti egyszeri vagy kétszeri radírozásra szoktam használni, mert bevallom, hogy az erős illata miatt nem merem maszkként az arcomon hagyni (természetes illóolajokat tartalmaz), de egy gyors radír nem okoz problémát szerencsére. Az állaga rendkívül krémes, kicsit darabos (mandula őrlemény is van benne), így egyszerre működik fizikai és kémiai radírként is. Használata után a bőröm babapopsi simaságú és puha, bárhogy is nézett kis előtte vagy bármilyen érdes, fura tapintású is volt, de ami a legjobb, hogy nem is húzódik egyáltalán. 



Az első kipróbálás után bevallom, hogy egy picit csalódott voltam, mert csodát vártam tőle - konkrétan bámulatosan ragyogó bőrt, mert én mindig ezt hiányoltam - , de sajnos nem jött a dolog. Azonban, mint szinte mindenhez, így ehhez is csak idő kellett, ugyanis több hetes használat után válik igazán láthatóvá az eredmény. Szóval most két hónap után ott tartok, hogy legnagyobb örömömre elmondhatom azt, hogy nagyon régen volt már ilyen szép és tiszta a bőröm és biztos vagyok benne, hogy nagyrészt ennek a terméknek is köszönhetem. Érdemes kipróbálni :).



Nourish Kale Enzymatic Exfoliating Cleanser
Elérhetőség: bijobolt.hu
Ár: 6041 Ft

1 megjegyzés:

Üzemeltető: Blogger.