Újdonság | The Body Shop Fuji Green Tea kollekció

A TBS nagyon régen nem rukkolt már elő olyan illattal/kollekcióval, ami igazán magával tudott volna ragadni (sorry Smoky Poppy), mindegyik túlságosan tömény és édes volt még nekem is, szóval nagyon vágytam már valami frissebbre, zöldebbre. Imáim pedig meghallgattattak, hiszen a március végén debütáló termékcsalád fő alkotóeleme és inspirációja nem más lett, mint az egyik legkedvesebb növényem, a zöld tea (méghozzá a Fuji-ról). 





Zöld tea kisokos: a zöld tea lényegében ugyanaz a tea, mint a fekete is, csak egyáltalán nem erjesztik, hanem szüretelés után egyből gőzölik/melegítik, így lebontva a benne található polifenol enzimet (ami az erjedést segítené). Ezután jön a levelek sodrása és szárítása és tadá készen is van a finom zöld tea, amit reggelire iszunk. Rengeteg nagyon hasznos vitamin és ásványi anyag található benne (C-, D- és K-vitamin, réz, koffein), valamint nagyon jó antioxidáns forrás, immunerősítő, nyugtató hatású.




Az új illat mellett egy teljesen új termék is bemutatkozik, méghozzá a nagyon aranyos és ötletes fürdőtea, amihez egy teatojás is jár természetesen. A többieket már ismerjük: testradír, radírozó szappan, tusfürdő, testápoló, body sorbet, testvaj, parfüm. A termékeket szettekben is meg lehet majd venni persze, amik nagyon elegáns és letisztult kis dobozkákban érkeznek. Nagyon zen :). A Fuji Green Tea kollekció március 24-étől lesz kapható Európában, szerintem hozzánk is nagyjából akkor érkezik.



Nektek hogy tetszik???

7 megjegyzés:

  1. Imádom a zöld teás dolgokat, ez is biztos nagyon finom lesz :)

    VálaszTörlés
  2. Tuti, hogy ki fogok próbálni valamit ebből a kollekcióból, amint kapható lesz, mert imádom a zöld teás dolgokat illatban. Teában csak az ízesített verziók ízlenek, de azok nagyon :P

    VálaszTörlés
  3. korábban én sem ittam meg a sima teákat, de most már csak a sima sencha jöhet, jó intenzíven, forrón minden nélkül... megyek, csinálok is egyet XD

    VálaszTörlés
  4. Inni inkább a feketét szeretem, de az illata a zöldnek jobban bejön, úgyhogy szerintem a parfümöt mindenképpen megszaglászom, és a fűrdőteát is szívesen kipróbálnám. ^^

    VálaszTörlés
  5. Annyira szép, elegáns és nyugodt ez a kollekció (igen, ez a legjobb szó rá), szívesen relaxálnék egy fürdőteás vízben a most következő hajtós időszakban... =P Nagyon tetszik minden így ránézésre, és biztos finom illatú lesz.

    VálaszTörlés
  6. Úúú de jó! Külön plusz pont a dobozkáért (imádom a dobozokat vagy dobozos csomagolású dolgokat :D), talán ez lesz az első termékem a TBS-tól? :)

    VálaszTörlés
  7. Hu elég jól hangzik! :D imádom a zöld teát és utálom az édes dolgokat úgyhogy ezt pont nekem találták ki! :D amúgy is mostanában akartam meglátogatni a jó öreg body shopot, most még egy okot írhatok a kis listámra, hogy végre elvánszorogjak oda!
    :D

    selfspa.blogspot.hu

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.