TESZT | MAC Studio Sculpt Defining Powder

3:38 du.
A hőn szeretett a Careblend púderem már annyira a végét járja, hogy muszáj volt valamivel pótolnom. Mivel a megvételekor még száraz-normál volt a bőröm, most pedig inkább kevert, ezért másfélét akartam választani mindenképpen, hiszen a Careblend egy hidratáló hatású darab, nekem pedig ilyenre már nincsen szükségem. Végül Suzy a Westend-ben a Studio Sculpt- ot ajánlotta, ami nagyon szimpatikusnak tűnt, így elhoztam.





A csomagolás a megszokott profi, egyszerű, de elegáns matt fekete, ezüst feliratokkal, a műanyag minőségi, a kompakt pedig papírdobozban érkezik. A púdert egy műanyag lap védi és tükröcske is van benne. A mintája nem megszokott, hiszen a legtöbb MAC púdernek nincs is, ő viszont kapott egy bukkanót és csíkokat is.




A Studio Sculpt Powder egy gyenge fedésű - pont emiatt tetszik nagyon - , a leírása alapján gélszerű a textúrája, beleolvad a bőrbe és makulátlan végeredményt biztosít. A textúra tényleg nagyon finom, viszont kis cseles, ugyanis egy kicsit keményebb, ezért mindenképpen egy természetes szőrű ecset kell hozzá, ez jobban felveszi a púdert, mint egy szintetikus. Viszont ez az egyetlen aprócska hibája van csak. A bőrön csodásan mutat, mintha ott sem lenne, a sminket nagyszerűen lefixálja, nincs kifényesedés és valahogy anélkül teszi egyenletesebbé és szebbé a bőrfelszínt, hogy fedne. Értitek ugye? :D Nagyon szuper ez a púder, rögtön megszerettem, bár nem is vártam mást egy MAC terméktől.




MAC Studio Sculp Defining Powder - Light
Elérhetőség: MAC üzletek
Ár: 7800 Ft, de nem vagyok benne biztos

8 megjegyzés:

  1. izé, véletlenül a mentés helyett a közzétételre kattintottam XD de fail vagyok máááár :D

    VálaszTörlés
  2. Mindig azon meditalok hogy hiaba veszek barmilyen high end cuccot, csak a macnel erzem azt h megint vmi maradektalanul tökeletesbe nyultam es meg ki se lettem rabolva, mint pl a chanel eseteben (utallak chanel, utallak) Imadlak mac, imadlak. Evi :-)

    VálaszTörlés
  3. Nagyon ígéretes ez a púder. Én mostanában fogok kifogyni a meglévő púderemből, és gondolkodtam, hogy a MAC-től veszek újat magamnak. Még nem tudom, hogy megvalósul-e, de ha igen, esélyes, hogy én is ezt választom, a képek és a leírás alapján nagyon ígéretes :)

    VálaszTörlés
  4. nagyon szuper púdereik vannak :) ezt én minden bőrtípusra ajánlom, de pl ha szárazabb a bőröd, akkor a careblend jobb választás lehet, ha pedig zsírosabb, akkor a blot :)

    VálaszTörlés
  5. Nagyon orulnek, ha vegre MAC uzletbe mehetnek es nehany must have dolgot vehetnek magamnak kiprobalva is, nem csak vakon rendelve :) Nekem kombinalt a borom, akkor nekem mindenkepp a blot johet szoba? Azt hiszem, kihasznalom majd a segitseget is :)

    VálaszTörlés
  6. szerintem kombináltra, jobb lehet ez, mint a blot, mert az nagyon durván matt. Ha nem vészes a helyzet, akkor én soknak érzem :)

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.