TESZT | Ebelin ecsettisztító folyadék

Még mindig nagyon kevés a jó, sok helyen elérhető és pénztárcabarát ecsettisztító (vagyis igazából nincs is). Persze a nagytakarítást egy jó kis samponnal kell elvégezni (a babasampon még mindig verhetetlen), de néha szükséges egy kis gyorstisztítás, pláne, ha sminkelünk valakit, vagy ha nincs időnk megvárni a száradást. Én három itthon kapható ecsettisztító folyadékot ismerek (lehet, hogy van több is persze): a Clinique illatanyagmentes spray verzióját, a MAC kicsit gagyi kiszerelésű öntögetősét és a legújabb üdvöskét, a dm-ben kapható Ebelin-t. Nálam eddig a Clinique volt a csúcs, csak ugye ha jól rémlik közel 6000 Ft-ba kerül, így nagyon megörültem a dm saját márkás olcsóbb alternatívájának.





Az Ebelin ecsettisztító folyadékja pumpás, átlátszó flakonban található és egy papírdobozban rejtőzik. Ezen található meg minden információ, bár teljes összetevőlista sajnos nincsen rajta, csak annyit lehet tudni, hogy nem ionos tenzidek és illatanyag van benne (sajnos).



A használata nagyon könnyű, elég egy kevés folyadékot kifújni vattakorongra vagy kozmetikai kendőre, majd az ecsetet átdörzsölni a megnedvesített felületen. Szerintem minden koszt nagyon szépen lehoz az szőrszálakról és gyorsan meg is száradnak a tisztítás után. Sokan panaszkodtak arra, hogy fura, olajos érzetűek lesznek tőle az ecstek, én ilyet nem vettem észre szerencsére. 



Vagyis egy nagyon szuper termék is lehetne, ha nem lenne ilyen botrányosan rossz, erős és émelyítő a szaga (illata). Ami meg is marad. Jó sokáig. Engem rettentően zavar és félek is tőle, mert ugye allergiás vagyok az illatanyagokra, így az arcom közelébe sem merem vinni a folyadékkal megtisztított ecseteket. Szomorú, nagyon szomorú, mert egyébként tényleg jól működik. Ez van. Ha valaki nem érzékeny a nagyon erős, mű illatokra, az tegyen vele egy próbát, de egyébként nem javaslom a megvételét.



Ebelin ecsettisztító folyadék
Elérhetőség: dm
Ár: 1199 Ft

8 megjegyzés:

  1. A szagától rosszul vagyok - szó szerint émelygek tőle :(

    VálaszTörlés
  2. Nekem is ez a bajom vele, pedig jó ötletnek tűnt :/

    VálaszTörlés
  3. Sajnálom, hogy büdös és émelyítő a szaga, mert nekem is jól jött volna...:/

    VálaszTörlés
  4. de kár,hogy nincs jó illata :( Pedig szívesen kirpróbáltam volna.
    Nekem Kiko van,egyszerűen fantasztikus.Régebben olyan jó finom kellemes virágos illata volt,majd hírtelen változtattak rajta,és inkább mentolos mint virágos,de nem zavaró természetesen....Valószínüleg maradok ennél...

    VálaszTörlés
  5. A Marionnaud-ban is lehet kapni: Be creative make up márka terméke, 1900 Ft.

    VálaszTörlés
  6. Kár érte, mert nagyon jól hangzik amúgy az, amit tud :( De én is utálnám, ha a tisztítónak érezném utána a szagát/illatát az ecseteken.

    VálaszTörlés
  7. @N.: szerintem is borzalmas, és a tudat, hogy mennyire ártalmas lehet a bőrnek... :(((

    @Odil: egyébként tényleg jó, nagy kár érte

    @Eszti makeup: az a baj, hogy nem nagyon lehet 'kipróbálni' szagügyileg a boltban, bár érdemes vele megpróbálkozni, hátha téged nem zavar annyira :)

    VálaszTörlés
  8. @Mdollas Nails: kár, hogy nálunk még mindig nincs Kiko :(((

    @Elíz: az egyetlen, aminek nem érezni - mert nincsen benne :D - az a Clinique sajna

    @Névtelen: köszi a tippet, lecsekkolom :)

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.