TESZT | Charlotte Tilbury KISSING Lipstick - Bitch Perfect

Rajongok a szépséges rúzsokért, különösen a szépséges high-end rúzsokért, amik egy csöppnyi luxust csempésznek az ocsmány és unalmas hétköznapokba. Nem csoda hát, hogy amikor megláttam különböző beauty blogokon a Charlotte Tilbury darabokat (különösen ezt a színt) azonnal szerelembe estem, hiszen számomra kívül-belül megtestesíti azt, amit egy ilyen árfekvésű rúzstól elvárok. És amilyen piszok nagy mázlim volt, az én drága hugicám nemrégiben Londonban járt és volt olyan nagyon édes, hogy hozott nekem egyet.





Bevallom egy egész eposzt akartam írni erről a rúzsról, áradozni akartam oldalakon keresztül az art deco hatású 20as éveket idéző csomagolásáról, a nagyon ötletes elnevezéséről és leírásáról, az apró kis pluszokról, amik tényleg igazán különlegessé és egyedivé teszik, de aztán rájöttem, hogy nem untatlak benneteket a blablával, csak a tényekkel meg a képekkel (amik egy picit gázosak, mert fényképező problémáim vannak). Szóval, a csomagolás nagyon szép, klasszikus, kicsit vintage és elegáns. A papírdobozka nagyon sötét bordó arany feliratokkal, míg a rúzs tokja rose gold színű, bordázott fém, belül Charlotte Tilbury gravírozással. 





A KISSING vonal 11 árnyalata közül én a Bitch Perfect elnevezésűt választottam, ami egy igazi, az ajkakkal megegyező nude szín (picit rózsaszínesebb, nagyon természetes). A textúrája nagyon krémes, kicsit 'vastag', gazdag, de nagyon kényelmes viselet, se nem ápol, se nem szárít és egy húzásra olyan a pigmentációja, hogy wow. A finise leginkább félmatt, picit fényes, de nem túlságosan és nagyon szépen mutat felkenve. A tartóssága kiváló, nagyon sokáig fent marad, még evés után is, a kopása pedig egyenletes. Az illata pedig vaníliás süti. 





Mint ahogy már említettem, ez a rúzs kívül-belül luxus, minden elvárásomnak megfelelt, amióta megvan le sem lehet rólam robbantani. Ezerszer inkább a Charlotte Tilbury-t választanám, mint a Chanel-t, a Dior-t, vagy a Tom Ford-ot. Szerencsére (vagy nem) hozzánk is szállítanak, így viszonylag könnyű hozzájutni. Biztos vagyok benne, hogy nem ez az utolsó CT sminkem :). És ígérem, mihelyst megoldódik a kamera probléma, lesz vele smink is.




Charlotte Tilbury KISSING Fallen From The Lipstick Tree - Bitch Perfect
Elérhetőség: Charlotte Tilbury webshop (KATT)
Ár: 23 font (kb 9500 Ft)

16 megjegyzés:

  1. Nagyon kis fancy és tényleg gyönyörű színe van :) Megnéztem a webshopot, de veszélyes, mert sok tetszetős darab van :DD

    VálaszTörlés
  2. Óóóó... nekem is pont ez az árnyalat van meg! Örülök, hogy neked bejött, de nekem elég nagy csalódás volt. Valahogy az én számon nem működik. Nem egyenletes, beleül a szárazabb részekbe és csomósodik.
    Én is írtam róla tesztet anno, ha van kedved megnézheted:
    http://yndrelianbeauty.blogspot.co.uk/2014/03/charlotte-tilbury-kissing-lipstick.html

    (Az árkalkuláció már nem aktuális az én bejegyzésemben, azóta már romlott a forint árfolyama... :P )

    VálaszTörlés
  3. @Lucus: sajnos sok gyönyörűség van náluk :D

    @Yndre: sajnálom, hogy neked nem vált be annyira :( viszont rajtam annyira nagyon más színe van, mint rajtad, el sem akartam hinni, hogy ezt kented fel.... :O rajtam olyan, mintha a szám színe lenne, nem olyan élénk

    VálaszTörlés
  4. Szép darab, bár a csomagolása a régi Estée Lauder rúzsokra hajaz, de színe és a minősége felülírja. :)
    Nekem egy Lipstick Queen a kedvencem, a Velvet Rope, hasonló adottságokkal rendelkezik mint a CT. :)

    VálaszTörlés
  5. Gyönyörű! :D Maga a Charlotte Tilbury csomagolás is ( igényes mégsem csicsás) :D , és a szín amit választottál az is:) nagyon szép nekem pont az ilyen színek a kedvenceim!:D

    VálaszTörlés
  6. Igazan szep :)

    Mas: Lolly, az essence trendkiadasa, a Like an unforgettable kiss, mikor jelenik meg? Az ecsetet szeretnem kiprobalni ;)

    VálaszTörlés
  7. Nagyon szép, tetszik a színe! Kíváncsian várom majd vele a sminket is :)

    VálaszTörlés
  8. Oh a csomagolás, a név, a színe...szóhoz sem jutok. Perfect! Sminket róla!

    VálaszTörlés
  9. @E73 bioarcapaolas blog: nekem pont a cuki retro csomagolás miatt lett a kedvencem :) a lipstick queen rúzsokat én is mindig nézegetem, de soha nem fogott meg a színük annyira

    @PoPPy: ;) :)

    VálaszTörlés
  10. @Dora&Sophie: most nekem is ezek a kedvenceim, imádom őket :)

    @Mia: bárcsak tudnám.... nagyon össze vissza jönnek be hozzánk, külföldön az már rég kifutott...

    @Elíz: lesz ;)

    VálaszTörlés
  11. @The Powerpuff Girl: lesz, lesz :)

    VálaszTörlés
  12. Ohhh, pedig remeltem, hogy ilyen infokkal is ellatnak benneteket(legalabbis teged ;) a cegek....egyebkent fb-on azt irtak ma kerdesre, hogy Mo-on mar nehany helyen kint vannak.... De hoooool? :) meg senki nem latta, senki nem irt rola.... Egy blogger sem jart meg arra? ;)

    VálaszTörlés
  13. Lolly, mivel itt kerdeztem toled.... Ha esetleg szeretned csekkolni, akkor mar kint van bizonyos uzletekben a trendkiadas. Ma megneztem es vettem is egy ecsetet. Kicsi, rovid, cuki es nagyon puha :) Sztem az a legjobb a kollekciobol. A szemhejpuderek szamomra felejtosek. A ket pirosito is jol nez ki, de nekem tul "kretas"
    Rajtam kivul sztem nem fedeztek fel, hogy 1-2 napja kint van abban az uzletben, mert en vettem meg az elso termeket az allvanyrol. Holnap meg lehet, hogy veszek meg egyet az ecsetbol ajandekba :) 1049.- volt az ara
    Megkerdeztem a cegtol, h a varosomban konkretan hol talalhato a trendkiadas. Masnap jott is a valasz :)

    VálaszTörlés
  14. én még mindig nem láttam sehol, bár igazából tök jól elvagyok az új szortimentes termékekkel :D

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.