Napi smink | Bitch Perfect

6:39 du.
Ahogy ígértem, íme itt a smink a Charlotte Tilbury Bitch Perfect rúzzsal. Mivel őt akartam előtérbe helyezni, ezért a szemsminkem visszafogott lett inkább és az arcomra is csak egy szolid színt választottam. Annyira nagyon megszerettem ezt a rúzst egyébként, hogy mindennap ez van rajtam amióta megkaptam és kineveztem szerencserúzsnak is (holnap is ez lesz rajtam az állásinterjúmon, lehet drukkolni ;)). A szempilláimra külön felhívnám a figyelmet, egyre jobban teljesít a MAC Mineralize spirál (kicsit besűrűsödött), csodálatosan és drámaian mutat 2-3 rétegben (teszt ITT), szóval érdemes egy próbát tenni vele. Azt hiszem ennyi, mást nem fűznék hozzá a sminkhez :D.




Arc: MAC Pro Longwer Concealer (NC15), MAC Studio Fix Foundation (NC15), NARS Powder Blush - Orgasm, NYX Blush - Taupe

Szem: L'Oréal Color Riche Primer Base, NARS - Strada, Urban Decay - Venus, Faint, Crave, MAC Mineralize Multi Effect Lash, Essence Hello Autumn Brow Set

Ajkak: Charlotte Tilbury KISSING Lipstick - Bitch Perfect




20 megjegyzés:

  1. Nagyon szép :) sok sikert holnapra!Roni

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szuperül mutat a rajtad rúzs, tényleg sokkal visszafogottabb mint rajtam. Az én számon jóval sötétebbnek tűnik. :)
    A hajszíned is nagyon tetszik! :)

    VálaszTörlés
  3. Ez a Te színed (a rúzs), jól áll nagyon! A spirál viszont gigajó!!! Műpilla hatás :-)
    Még megnézném a marsala szemfestékkel, azzal lesz smink esetleg?
    Egy kalappal holnap :-)

    VálaszTörlés
  4. Lemaradt: hihetetlen milyen hibátlan a bőröd, irigy vagyok! :-)

    VálaszTörlés
  5. .hu, nagyon szep ez a ruzs! En is a borod neztem, sehol egy ranc??? :)

    VálaszTörlés
  6. @Roni: Nagyon köszönöm! Izgulok rendesen... 😊

    @Black Fairy: Nagyon köszönöm 😏

    VálaszTörlés
  7. @Yndre: fura, hogy ennyire más 😊 és köszönöm

    @Csiribiri Erica: azt hiszem, hogy már volt azzal is smink... A spirál pedig szuper, beérett szerencsére 😊 és nagyon köszönöm

    @Bar- BeautySaleBlog: genetika 😉 anyának sincs sok, meg apának sincs szinte semmi. Bevallom szerencsés vagyok.

    VálaszTörlés
  8. Ahh, tényleg, visszanéztem a marsalával, azzal is durva!

    VálaszTörlés
  9. Nagyon szép ez a smink! A rúzs is jól áll, de a szemsmink is nagyon szép. Annyira szép a bőröd! (-:

    VálaszTörlés
  10. Még mindig gyönyörű ez a szín! :D és sok sikert holnapra! :)

    selfspa.blogspot.hu

    VálaszTörlés
  11. Mondom én, hogy porcelánbaba! :) Persze a rúzs is szép, de a közeliken a szemed gyönyörű!

    VálaszTörlés
  12. Jaaaj gyönyörűséges vagy!!! Imádom azt a Nars Strada-t meg a kis történetét. <3

    VálaszTörlés
  13. Csodás a rúzs meg persze az egész smink! Remélem valóban szerencsét hozott! :)

    VálaszTörlés
  14. Nagyon szep vagy :) Jol all a szemuveg, de eltakarja a babaarcod;)
    Holnapra egy oooooriasi kalappal!! Keep my fingers crossed!

    VálaszTörlés
  15. Csodás a smink:)! Meg persze a blogod is!! esetleg nem tudod megmondani, too faced, naked es tarte esetleg milani illetve stilat?:) Rettento sokat segitenel:)

    VálaszTörlés
  16. Hol is kezdjem..nos, nem tudom pontosan hány éves vagy, de ha jól tudom már több mint 25(?), egyáltalán nem látszik rajtad, simán kinézel 18-nak :D szép a smink,de nekem már unalmas a kék...mindig kék vagy szürke.
    A hajnövesztéssel sem mentél sokra (eddig), mert ugyanolyan rövid :( bár ez nem feltétlen a te hibádnak tudható be. Viszont a hajvasaló felejtős annál,aki hajat növeszt, az tény és való.
    Szerintem a vörös hajhoz passzolna egy sötétebb bőrszín is, nekem nagyon hulla,sápadt fehér vagy.. :-( én inkább barna-bőr-párti vagyok :-D de nyilván a szolárium öregít,aztán meg elvesztenéd a babapofidat :D
    Összességében, szerintem lehetne sokkal több saját dolog az oldalon,értem itt azt,hogy bármi sminkterméket veszel/kapsz feltennéd mint tesz vagy mint "ezeket vettem mostanában" mert engem speciel sokkal jobban érdekelne, úgy mond az életviteled, a dolgaid hiszen a Te blogod,mint az, hogy mit ad ki éppen a Catrice. Ez is jó,de akit nagyon-nagyon érdekel az keressen rá a Googleba :D
    Így tovább,puszi

    VálaszTörlés
  17. A vörös hajhoz a világos bőrszín illik inkább, de ugye ez mindenkinek adott. Nem mindenki preferálja a szoláriumot, meg a napozást sem, mindkettő káros és öregíti a bőrt.

    VálaszTörlés
  18. @Névtelen: köszönöm, örülök, hogy ezek szerint letagadhatok pár évet :) a sminkekről egyszer már írtam, hogy miért hasonlóak nagyon sokszor: ez áll jól :P (ez egyébként lila most, kéket már régen nem használtam). A hajamat nem növesztem, csak úgy általában 2-3 hónapig, aztán levágatom, mert elunom a dolgot :D. Azt viszont nem értem, hogy szerinted a vörös hajhoz, ami eredetileg a nagyon (extrémen) világos bőrűeknek van ugye, hogyan is passzolhat a sötétebb bőrtónus???? és tudom, hogy sokan barnabőr meg bronzbőr pártiak, de én pl iszonyat érzékeny vagyok a napra/szolira és nem is barnulok, szóval soha a büdös életben nem leszek ettől sötétebb és ha már itt tartunk nem is akarnék a büdös életben az lenni, mert a fehér bőr az arisztokrácia és a jólét jele XDDDD. Személyes posztok pedig nincsenek, mert ez beauty blog és nem akarok támadási felületet biztosítani senkinek és hidd el, marhára unalmas az életem nem akarnál róla olvasni. De ha van kérdésed, vagy valamit meg szeretnél tudni rólam, akkor kérdezz bátran, szívesen válaszolok akár a magánjellegű kérdésekre is, de posztot nem fogok írni a kis életemről, mert tényleg max a kutyáimról, meg a dvd gyűjteményemről meg a könyvtáramról tudnék mesélni és nem hinném, hogy sok embert érdekelne :(. Örülök viszont, hogy elmondtad a véleményedet, de ezt nem kell névtelenül tenned ;)

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.