Lolly news | MAC, Too Faced, Chanel, Dior, NYX, Armani

Rengeteg és még annál is több beauty újdonság gyűlt össze az elmúlt egy hónapban, amikről muszáj említést tennem a blogon egy kis összefoglaló poszt formájában. Kezdem rögtön a legcsodálatosabbal, a MAC Cinderella kollekciójával, amiről még nem sok hivatalos információ látott eddig napvilágot, de állítólag március közepén jelenik meg és OMG a csomagolása egyszerűen lélegzetelállító! Régóta nem tudott ennyire lázba hozni MAC kollekció, de ezt imádom.




Folytassuk egy szintén elképesztően gyönyörű termékkel, a Chanel Les Intemporels palettával, amit a kis Chanel táskák lánca ihletett, ez a motívum köszön vissza a szemhéjpúdereken is, amik nagyon izgalmas színekben pompáznak. Sajnos van egy olyan érzésem, hogy nálunk nem lesz kapható.



A Dior is készült jó pár újdonsággal a tavaszra, többek között egy folyékony rúzzsal, ami a Dior Rouge nevet kapta. A színek változatosak, tartósak és ápolják is az ajkakat. A kampányképeken a csodás Natalie Portman látható. A másik nagyon izgi újdonsága a márkának a Dior Nude Áir termékcsalád, amik természetes, könnyű fedést biztosítanak az arc számára. Végezetül pedig a Miss Dior illatok is kiegészültek, méghozzá egy hajparfümmel, amik ebben a szezonban nagyon divatosak lesznek.





A Sisley új négyes szemhéjpúder palettáitól a szavam is majd elállt, annyira szépek és különlegesek, csak ne lennének olyan drágák. 



Az idei év a kontúrozásról fog szólni! Szinte minden márka jelentkezett már vagy fog kontúr púderekkel vagy teljes palettákkal. Legutóbb a NYX és a Too Faced dobott piacra ilyen termékeket és wow, én már elsőre ránézésre imádom őket, szerintem a Cocoa Contour jön is majd velem haza. És ha már a Too Faced-nél tartunk, akkor meg kell említenem az új ajak primerjüket is, ami meghosszabbítja a rúzsok és szájfények élettartamát.




Tudom, hogy a Christian Louboutin körömlakkok szinte minden szempontból elérhetetlenek, de muszáj megmutatnom nektek ezt a szépséges szettet, amiben három szín kapott helyet: egy sárga, egy kék és egy fehér, mindez egy igazán különleges kis dobozban érkezik, az ára 90 dollár.




Az Armani Eye Tint krémes szemfestékeit már most imádják a bloggerek és a beauty szférában járatos emberek, mindenhol nagyon jó értékelést kaptak. A színek szépek és változatosak, a formula pedig tartós. Én szívesen kipróbálnám az biztos :).


6 megjegyzés:

  1. Too Faced termékeket honnan lehet vagy érdemes rendelni?

    VálaszTörlés
  2. Louboutin lakkos doboza brutáljó! :O

    VálaszTörlés
  3. nyx et tudod hol lehet rendelni?:) esetleg revlont ?:)

    VálaszTörlés
  4. revlont sajnos nem tudom honnan lehet, de a NYX már nagyon sok itthoni webshopban kapható (alveola többek között, pink beauty az árkádban és Müller)

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.