Ajándék a L'Occitane-töl

Sokan kérdeztétek, hogy miként lehet pontosan hozzájutni a L'occitane nagyon édes kis fémdobozához, amiben két kézápoló minta lapul. Nagyon egyszerű, de ugyanakkor trükkös is a dolog (A L'Occitane megdolgoztat minket az ajándékért :D), a magyar honlapon ugyanis nincsen fent ez az akció, vagy iszonyatosan jól el van rejtve, mert még én sem találtam meg. A regisztrációs link ugyanis a márka Facebook oldalán található --> KATT IDE (vagy a képre)





Innentől kezdve pedig csak követni kell az utasításokat! A kitöltés után kapni fogtok egy e-mailt, ezt kell valamelyik üzletben felmutatni és vásárlás valamint törzsvásárlói kártya nélkül is megkapjátok a kis ajándékot! Ennyi :)! Természetesen a webshopban is fel lehet használni a kapott kódot, de értelemszerűen csak akkor, ha rendeltek is valamit.



Az ajándék egyébként egy-egy 10ml-es Roses et Reines és Fleurs de Cerisier kézkrém egy aranyos fémdobozban. A rózsásnak nagyon finom, erőteljes átható illata van, míg a cseresznyevirágos sokkal finomabb és kevésbé érezhető, de kellemes. Mind a kettő tartalmaz shea vajat, könnyű textúrájúak és gyorsan felszívódnak, szóval mindenképpen érdemes élni ezzel a lehetőséggel.


7 megjegyzés:

  1. Ez tök jó. Regisztráltam is, de vajon mennyi ideig tart ez az "akció"? Vagy készlet erejéig? Mert mostanában szerintem nem megyek Pestre sajnos. : /

    VálaszTörlés
  2. igen, sajnos csak a készlet erejéig vagy március közepéig érvényes az akció

    VálaszTörlés
  3. Sztem tok ego bemenni csak az ajandek miatt ha amugy mast nem veszek.

    VálaszTörlés
  4. Igen, én is kellemetlennek éreztem, de ennek ellenére bementem! Fantasztikus illata van mindkettőnek!

    VálaszTörlés
  5. Köszönöm a tippet, el is hoztam a két cuki kézkrémet! :)

    VálaszTörlés
  6. köszi a linket, regeltem is :)

    VálaszTörlés
  7. @Névtelen: szerintem meg, ha van egy ilyen lehetőség, akkor miért lenne égő??? szuper ez a lehetőség arra, hogy kipróbálhasd a termékeket, amiket eddig lehet, hogy eszedbe sem jutott volna megvenni, de majd ezek után talán meg fogod, plusz nem mindenkinek van lehetősége, hogy ilyen drága helyen vásároljon, akkor az miért is ne élne egy ilyen lehetőséggel...

    @Lilla: ha ők ajánlják fel, akkor ne érezd magad kellemetlenül :)

    @Barbara Asztalos: nagyon szívesen :)

    @Judy: nagyon szívesen :)

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.