Újdonságok | 2015 (eddig) legjobban várt beauty újdonságai

Imádom ezt az időszakot, ha a beauty témáról van szó, hiszen ilyenkor kezdik el a cégek leleplezni a jövő év újdonságait, hogy tűkön ülve várhassuk a boltba (webshopba) kerülésüket. Számtalan márka csodásabbnál csodásabb terméke látott már napvilágot az elmúlt pár napban és hétben, közülük mazsolázgattam ki a legérdekesebbeket és a legizgalmasabbakat. Enjoy :).

Clinique Hello Cheekbones Collection & Beyond Perfecting Foundation

2015-ben folytatódik a kontúrozási őrület. Sőt úgy veszem észre, hogy nemhogy folytatódik, de tetőzik is! A Clinique pedig egy nagyon praktikus és könnyedén használható termékkel kedveskedik a trend imádóinak és követőinek. A Chubby Stick Sculpting Contour egy krémes formulájú, matt kontúr stick, ami a kezdőknek is tökéletes választás lehet, hiszen egyszerűen eldolgozható a textúrájának köszönhetően. Érkezik mellé egy highlighter is, szintén Chubby formában, valamint négy arcpirosító paletta is.





Nyilván a fent említett kis kontúr Chubby lesz mindenki kedvence, azonban az én szívemet egyértelműen a Beyon Perfecting Foundation rabolta el. Az új alapozó ugyanis makulátlan, teljes, de természetesen ragyogó fedést biztosít, anélkül, hogy vastag, maszkszerű hatást keltene és a precíziós kis applikátorának köszönhetően korrektorként is használható. Összesen 10 árnyalatban lesz kapható. Minden Clinique újdonság februárban jelenik meg.




Clarins Instant Light Lip Comfort Oil

Az olajak a szépségápolás után betörtek a sminkek világába is! Nekem az összes újdonság közül ez a legnagyobb kedvencem, alig várom hogy rátehessem a mancsom egyre, mert már most, e megjelenése előtt mindenki ódákat zeng a Clarins olajos-zselés-ápoló szájfényéről. A termék a márka tavaszi kollekciójában debütál és egy pink valamint egy natúr sárgás árnyalat lesz belőle elérhető. Az Instant Light Lip  Comfort Oil jojoba olajat és mogyoró olajat tartalmaz.




Kat Von D Shade+Light Contour Palette

Sajnos ezt a csodás palettát nem lehet csak a Sephora üzleteiben kapni, de van egy olyan érzésem, hogy más márkáknál is viszont fogunk látni hasonló jellegű termékeket. A palettában minden megtalálható a tökéletes kontúrozáshoz és kiemeléshez (3-3 árnyalat), a púderek nagyon finomak, mattok és tökéletesen eldolgozhatóak.




Benefit Puff Off

A Benfit újra és újra képes lenyűgözni a leleményes és rendkívül kreatív ötleteivel. Hiszen melyik másik márkának jutna eszébe, hogy a felpuffadt, karikás szemekre való krémjét egy vasalót formázó applikátorral ellátott tubusba tegye??? A plusz a kis vasaló hűsítő hatása és persze maga a termék, ami nem csak csökkenti a szem alatti karikákat és duzzanatot, de még el is takarja őket, hiszen egy kis korrektor és fényvisszaverő részecskék is vannak benne. A plusz plusz pedig az, hogy akár smink fölé is lehet használni.




Kérastase Solid Serum

Kérastase szilárd hajszérum??? Meg vagyok véve kilóra! Az Ultimate K Solid Serum 15 különböző ápoló olajat tartalmaz, amik kordában tartják a száraz, szöszösödésre és törésre hajlamos hajszálakat. A textúra könnyű és akár naponta használhatjuk. Ide vele most azonnal!



Ti melyik újdonságot próbálnátok ki a legszívesebben???

8 megjegyzés:

  1. Ó, máj...mindegyiket annyira, de annyira szívesen kipróbálnám, de a vasalós téma az valami hihetetlenül betalált nálam :D
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
  2. Kár, hogy annyira bitang drágák a Kérastase termékek, pedig ez a szilárd hajszérum ígéretesnek tűnik...:)

    VálaszTörlés
  3. Jézus, a Benefit mennyire király már!!! o.O

    VálaszTörlés
  4. Én leginkább a clinique kontúr stickekre vagyok kíváncsi. A Benefit terméke pedig tényleg nagyon kreatív. :D

    VálaszTörlés
  5. 1.Clininque, 2. Benefit es 3. Kerastase :) csak ennyi erdekel :)

    VálaszTörlés
  6. Hát innen bármit elfogadnék, de tartok tőle ezek nem az én pénztárcámhoz vannak mérve :P Főleg az az olajos-zselés szájfény birizgálja a fantáziámat.

    VálaszTörlés
  7. A drogeriak polcaira is nagyon sok ujdonsag kerul majd ki! Ahogyan nezelodtem a neten, peldaul a Maybelline-nek es a Rimmel-nek is lesz hamarosan uj spiralja.

    VálaszTörlés
  8. A Clinique termékeket már kinéztem magamnak, ez a vasalós Benefit meg... wow!! Szívesen kipróbálnám.

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.