A hét illata | Acqua di Gioia

Ezt az illatot senkinek nem kell bemutatnom szerintem, hiszen rengetegen rajonganak érte és nem alaptalanul. Anno, amikor 2010-ben megjelent ez az új verziója a klasszikus Armani illatnak, rögtön mindenki kedvence lett, mindenki megvette és magára fújta, én meg pont emiatt mondtam le róla inkább. Aztán megfeledkeztem róla, mert mindig jött valami újabb szerelem, de pár hónapja egy bloggertalálkozónak köszönhetően ismét felfedeztem magamnak ezt a parfümöt. Olyannyira, hogy a legnagyobb meglepetésemre minden egyes nap ezzel fújom be magamat azóta is.




Az Acqua di Gioia eau de toilette idei kiadás, egy picit visszafogottabb és lágyabb, mint az eau de parfum, de ugyanazok az illatjegyek találhatóak meg benne. Az alapot a kasmír, cédrus és barna cukor adják, ez keveredik a jázminnal, a körtével, a frissítő citrommal, fekete ribizlivel és ibolyalevéllel. Vicces, de igazából ez egy egyértelműen tavaszi-nyári kompozíció, de nekem pont a hűvössége miatt tetszik annyira és használom szívesen ebben az időszakban.



Az illat nem kifejezetten intenzív, inkább finom és hűvösen-hétköznapian elegáns, és rendkívül tartós, egész nap érezni. Az üvege csodálatos, a három verzió közül ez a legszebb szerintem: matt , nagyon világos menta zöld. Imádom kívül-belül!



Armani Aqua di Gioia eau de toilette
Elérhetőség: parfümériák, webshopok
Mennyiség: 50 ml
Ár: 11500 Ft-tól

1 megjegyzés:

  1. Én egyszer fújtam a csuklómra, de annyira tavaszi-nyári és friss, hogy nem tudom magam rávenni, hogy használjam, ilyenkor a mély, édes-fászeres tónusok felé húz a szívem igazán :)

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.