Újdonság | Nourish organikus börápolók

Egy ideje már kicsit tudatosabban válogatok a szépségápolási termékek között, egyre gyakrabban nézem meg, hogy milyen összetevőik vannak és inkább a természetes, akár bio és organikus darabokat emelem le a polcokról. Amióta így teszek egyrészt jobban érzem magam lelkileg (hippi leszek mindjárt, a következő lépés egy Prius lesz, bár ha jobban belegondolok a mostani autóm is hibrid, csak kicsit béna...), másrészt - és persze ez a lényeg - szebb a bőröm is. Szerencsére már itthon is elég nagy a választék a 'tudatos' termékekből, ami ráadásul egyre bővül.




Legutóbb az angol, nagyon közkedvelt Nourish márka érkezett meg kis hazánkba is, aminek nagyon érdekes és szuper a kínálata. A kedvencem, így látatlanban is, a Kale Enzymatic Exfoliating Cleanser, vagyis egy enzimes bőrradír, amit napi szinten is lehet lemosásra használni, de hetente egyszer maszkként is alkalmazhatjuk.



Az arctisztítók, tonikok, szérumok és hidratálok négy különböző családra lettek bontva, úgy mint Relax (érzékeny bőrre), Radiance (érett/normál bőrre), Protect (száraz bőrre) és Balance (vegyes bőrre). Őket nagyon praktikus kezdő csomagban is lehet kapni, én mindig preferálom az ilyen szetteket, nagyon jó ötlet. Rajtuk kívül van még egy argán olajos szérum és egy ránctalanító, egy szemránckrém és testvaj is. A termékek természetesen Cruelty Free minősítéssel is rendelkeznek.






Már a magyar honlap is kész (katt IDE), jön a Facebook oldal is, a termékeket pedig a Bijó webshopból tudjátok majd megrendelni. Hamarosan tesztet is hozok a Relax termékcsaládról ;).



Ti mit gondoltok az organikus szépségápolásról??? Használtatok/használnátok ilyen termékeket?

2 megjegyzés:

Üzemeltető: Blogger.