Újdonság | Clinique 8-Pan Eyeshadow Palettes

A Clinique igazán csodálatos újdonságokkal fogja kezdeni az új évet! Ha eddig nem is figyeltünk oda a márka szemfestékeire, most mindenképpen oda fogunk, ugyanis ezek mellett a paletták mellett nem lehet elmenni szó nélkül. Öt verzió fog kikerülni az üzletekbe januártól (gondolom itthon kicsivel később) és elég változatosak ahhoz, hogy mindenki megtalálhassa a hozzá legjobban illőt (nude-barnás, szürke-füstös, kék-füstös, zöld-füstös, lilás-bordós). Mindegyik palettában nyolc, egymással harmonizáló színű szemhéjpúder kapott helyett, a textúrák pedig különbözőek, vannak matt, lágy fényes és extra fényes finisek is. Az áruk 36 dollár lesz, nekem, ha jól rémlik, akkor itthon kb 12-13000 Ft-ot kérnek el értük. Nektek hogy tetszenek???

Wear Everywhere Nudes


Wear Everywhere Greys

Wear Everywhere Blues

Wear Everywhere Greens

Wear Everywhere Pinks

8 megjegyzés:

  1. A szürke (nekem inkább hideg barna) nagyon úgy fest, mint az a "natúr" paletta, amit ezer éve keresek, de a kék is szimpatikus. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. @Arabella: A szürkés nekem is nagyon tetszik ;)

      Törlés
  2. Nagyon kis helyeske mindegyik, de az áruk...már attól szívrohamot kaptam, hogy a márka margaréta mintás pirosítója is mennyibe kerül, azóta is őt siratom, pontosabban a hiányát.
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
  3. A Clinique egyik szemhejpudere kb ezer eve a neszesszerem tartalma. Nagyon jol pigmentalt, tukros, gyonyoru kulsovel es nagy mennyiseggel....csak az ara ment egyre feljebb evrol evre :) De en meg igy is kitartok :) most 7000.- korul van a mono szemhejpuder. Akkor ez a tobb szinbol allo paletta a fenti osszegert igazan nem sok.

    VálaszTörlés
  4. Huhh az a szürkés mennyire jól néz ki *-* ( a többi is szép, de az a favorit), mindig fájdítod a szívem ilyen szépségekkel :D

    VálaszTörlés
  5. Nekem a nude és a pink tetszik a leginkább, bár én ennyi pénzt inkább valamelyik naked palettába fektetnék.

    VálaszTörlés
  6. @Njoythestyle Reni: Azon én is kis híján szívrohamot kaptam.... Botrányosan drága lett nálunk

    @Mia: Na igen, ahhoz képest hogy egy mennyi, a paletta simán megéri :D

    @Miriam: Bocsánatot kerék :D

    @Ingrid: Ha natúr színekröl van szó, akkor ez jogos végülis :)

    VálaszTörlés
  7. A masodik es az utolso nagyon tetszik, erosen gondolkodom, nincs igazan high end szemfestekem, itt az ideje ezt a problemat orvosolni.

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.