NOTD | Christmas Eve

Mindjárt itt a karácsony. Sehol a hideg és a hó, de minden más klappol. Állni fog a fa, készen vár majd az ünnepi menü, a mézeskalács meg én is készen leszek teljesen:). Isteni Yankee Candle illat  fogja körüllengeni a házat (szigorúan Christmas Memories), ragyognak majd az égők és a gyertyák, a színek pedig szokás szerint káprázatosak lesznek. A főszerepben a piros természetesen, kísérőként pedig megjelenik mellette az arany is egy kis csavarral. 




A China Glaze Ruby Pumps-nál nincsen tökéletesebb karácsonyi körömlakk, pedig sokáig a piCture pOlish Moscow volt a befutó idén, de aztán megláttam ezt a csillámos csodát és rögtön tudtam, hogy ő lesz az igazi. Karácsonypiros csillámos, de még milyen csilámos... Csak úgy ragyog! Persze nem akartam önmagában ezt felkenni, így betársítottam mellé a Golden Rose Jolly Jewels 103-as lakkját, ami az arany csillámok mellett halvány rózsaszíneket is felvonultat. Álomszép...




Mindkét lakk tökéletesen fed két rétegben, a China Glaze-nek kiváló a textúrája és a száradási ideje, míg a Golden Rose (olyan, mintha ez a darab lenne a márka arca :)) lassabban szárad és picit nehezebb vele dolgozni, de persze megéri! Egyszerű, de hihetetlenül mutatós. (Bocsánat a lakkozás bénaságáért... sötétben csináltam XD.)



China Glaze - Ruby Pumps
Elérhetőség: NailLand
Ár: 1490 Ft


Golden Rose Jolly Jewels - 103
Elérhetőség: NailLand
Ár: 840 Ft


Ti milyen manikűrrel várjátok a Jézuskát???

8 megjegyzés:

  1. élőben sokkal szebb :((( majdnem hagytam az egészet, mert nem érek rá soha rendesen fotózni, nulla fény meg minden, de meg akartam mindenképpen mutatni, hogy a Ruby Pumps milyen kis szépséges, van olyan jó, mint a pp hasonló pirosai csak ugye jóval olcsóbb :)

    VálaszTörlés
  2. Christmas memories nagyon szuper,nálunk a Bay leaf wreath lesz terítéken....kíváncsi vagyok mennyires fog tetszeni.
    A manikűrt tetszik,egyszerű de nagyszerű.A Ruby pumps nagyon szép,nekem is megvan,sokat hanyagoltam,legutóbb arany nyomdamintával vadítottam meg :)

    VálaszTörlés
  3. Jól kiegészíti egymást ez a két lakk! :) Nekem ilyen lesz az ünnepek alatt: http://readmynails.blogspot.hu/2014/12/notd-meet-me-under-mistletoe-boldog.html

    VálaszTörlés
  4. Csodaszép, tökéletes párosítás :)

    VálaszTörlés
  5. Sötétben? :D Ismerem a lakkot, tényleg szép.

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.