A hét kedvence: Ariel Collection by Sephora

Szerintem már senkinek nem kell bemutatnom az elvetemült sellő (és unikornis) mániámat, sokat áradoztam már e csodás képzeletbeli teremtményekről a blogon. Emlékszem nagyon jól az első két hableányos élményemre is... Ovi, kicsi Lolly alig 5 éves, indul a nagycsoport moziba Disney féle kis hableányt nézni. Rögtön elvarázsolt a legelső képkockától a legutolsóig a történet, én is sellő szerettem volna lenni, de legalábbis vörös hajat akartam magamnak attól a perctől kezdve (persze nyilván az ovi kedvenc miss népszerűje lett Ariel, én meg Ursula... nem voltam közkedvelt gyermek...). Pár évvel később aztán anyukám szerezett egy videókazettát, rajta az anime Andersen féle kis hableánnyal. Nem tudom a mai napig szavakba önteni azt az élményt, amikor végignéztem Marina kalandjait, egyszerűen akkora nagy hatással volt rám a kis halfarkú tinilány, aki képes volt feláldozni az életét is a szerelme kedvéért... Zokogtam 8 évesen is rajta és a mai napig már a nyitóképnél elerednek a könnyeim, de hát én már csak ilyen örök álmodozó, romantikus és drama queen vagyok (ajánlom megtekintésre, Youtube-on fent van). Szóval magába szippantott a sellő kultusz és a mai napig a kedvenc mesém maradt és a hajam is vörös lett azóta, így tisztelegve gyerekkori kedvenc karakterem előtt (na persze az sem elhanyagolható tényező, hogy ez az árnyalat áll eddig a legjobban). Nem csoda, hogy rögtön megdobbant a szívem, amikor megtudtam: a Sephora Hamupipőke és Jázmin után Ariel választott a következő Disney múzsájának. A kollekció két szemhéjpúder palettát, szájfény és körömlakk szettet valamint parfümöt és kompakt tükröt foglal magában. A színek csodásak, kékek és fényesek és majd megveszek értük. Remélem sikerül lecsapnom a nagy palettára, szerencsére van most lehetőségem hozatni egyet (nem is tudom mi lenne, ha nem...). A kollekció augusztusban startol. Nektek hogy tetszik?
 








10 megjegyzés:

  1. Óóóóó, hát ezért én is odavagyok!

    VálaszTörlés
  2. Nekem is Ariel volt a kedvencem gyerekkorom óta, és miatta is imádom a vörös hajszínt, így nem kérdés, milyenre festem 18 éves korom óta. :D
    Csodás kollekció egyébként! :)

    VálaszTörlés
  3. úúú de jó kollekció :)

    nekem a csengőhangom régóta az under the sea instrumental verziója.. :) mindig megmosolyogják pedig annnyira szuper! :D

    VálaszTörlés
  4. Részemről Arielnek köszönhető, hogy kicsit kiábrándultam a Disney-ből... emlékszem, mennyire kész voltam, mikor elolvastam az eredeti mesét :)

    VálaszTörlés
  5. na látom nem vagyok akkor egyedül a nagy ariel imádattal :)

    VálaszTörlés
  6. Hát engem teljesen megvettek, ez a legkedvesebb mesém, muszáj egy palettát szereznem :D Esetleg tudja valaki honnan lehet rendelni és hogy mennyibe kerülne?

    VálaszTörlés
  7. Ááááá, az a parfümös üveg de szép, úristen... a paletta is gyönyörű, de ezt most passzolom, mert a türkizek ált. borzalmasan állnak.

    VálaszTörlés
  8. @Gabriella: 55 dollár és ebay-re talán felteszik, de amúgy csak sephora

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.