NOTD - Menta zselé

7:39 du.
Még mindig műkörmökkel parádézok, így nem nagyon festegetem most magamnak a körmeimet (pedig a Ciaté kaviáros kis szettemet ki kéne nagyon próbálni...). Vicces, hogy a műkörmök (meg úgy egyébként a körmök) világában a díszítések és a variálhatóság száma nagyjából végtelen, de valahogy mindig valami egyszerűnél kötünk ki. Most éppen totálisan beleszerettem ebbe a menta zselébe és annak ellenére, hogy egy nehezen építhető, sűrű dolog volt, ezt választottam (kicsit ducik is lettek a körmeim :)), egy kis ezüstös holografikus csillámmal megbolondítva. A következőt is kiválasztottam már, az babypink lesz. Nektek milyen most a manikűrötök???


2 megjegyzés:

  1. Hát érdekesen, egyik kezemen full köröm, nagyon szép, lila és narancsos átmenet, és két körmömön porcelánból orchidea van :) a másik meg csupasz, vizsgák miatt nincs sok időm csinálgatni a másik kezem :(

    VálaszTörlés
  2. Én is műkörmökkel parádézok :) Gyűrűsujj kivételével gyönyörű korallpiros , gyűrűsujjakon meggypiros egy lepke matricával és egy félkörív apró kövekből.

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.