Urban Decay Fall 2012

Az Urban Decay legutóbbi húzása ezekkel a fura szemhéjpúderekkel (kipattintod, idepattintod, rohadt sokat fizetsz mindezért... cöccc), meg a Kínába vonulással, aztán mégse (mi a fenét csinálnak de komolyan...) már eléggé leírta magát nálam, de ez az őszi kollekció végképp betette a kaput. Két szóval: tök gagyi. A paletta nagyon nem tetszik, semmi új, bár vannak benne elméletileg új árnyalatok, de szerintem már láttunk az előző palettáikban ilyeneket és a csomagolás sem túl praktikus és meggyőző. Jó, persze annak aki most kezdi el gyűjtögetni a sminkeket, az alapokat, annak nagyon jó lehet egy ilyen paletta, amivel szolidabb és durvább verzióban is el lehet készíteni egy füstös sminket, de az ilyen hardcore fanoknak, mint én... hát nekem ez egy nulla. Semmi egyediség, semmi újdonság, pedig ezek voltak azok a tulajdonságok, amik megfogtak az Urban Decay-ben. Az alapozó már egy fokkal érdekesebb, de sajnos szinte alig van róla információ és ahogy elnézem nincsen benne fényvédő, szóval én passzolom egyből (de ha szeretnétek csinálok tesztet róla, csak be kell surrannom mintáért a Sephora-ba). Az egyetlen, számomra értékelhető darabja az őszi kollekciónak a Good Karma Optical Blurring Brush (erről sajnos nincsen kép, de ITT meg tudjátok nézni), ami egy szintetikus szálakból készült alapozóecset és nagyon ígéretes a neve meg a kinézete alapján. Remélem az ünnepi szezonra összeszedi magát az Urban Decay, mert ha nem, akkor nem leszünk jóban... Vagy csak én vagyok túl szőrös szívű? Ti mit gondoltok a termékekről?

Smoked Eyeshadow Palette - $49

Naked Skin Foundation - $38



11 megjegyzés:

  1. nyeeh elég olcsó hatású, pedig én annyira nem is értek a sminkekhez, de ez még nekem se tetszik

    VálaszTörlés
  2. nem nagy szám valóban. plusz ha már kezdőknek akarunk olyan palettát ajánlani, amivel finom és kevésbé finom füstös sminket lehet csinálni, akkor Sleek Storm, ami ráadásul olcsóbb is. kár, az Urban Decay tud jobbat is!

    VálaszTörlés
  3. eléggé olcsónak tűnik ez a cipzáras dolog, olyan mint egy általános iskolás fiúnak a tolltartója, nem tetszik nekem se :D

    VálaszTörlés
  4. hát jah... na végre látom, hogy működik ez a komment dolog, még szokni kell

    VálaszTörlés
  5. jajj Lolly szedd le ezt a kommentelést!! :D

    VálaszTörlés
  6. Nekem tetszik ez az egyszerűség, szerintem illet a sötét színekhez, a palettát elfogadnám :) De azt kétségtelenül osztom h ennél többet várunk :)

    VálaszTörlés
  7. illik, nem illet....

    VálaszTörlés
  8. Az állítsd össze a palettádat dolog elvileg jó lenne, de annyira bénán csinálták meg. Rohadt drága, pedig ők pont a jó áron kapható palettákról lettek híresek. A füstös nekem nem tetszik:-P

    VálaszTörlés
  9. Darla666hungary on Youtube2012. július 9. 5:21

    Nem tudom, nekem igazan tetszik :)) Bar a Coastal Scents kis GO palettaim ota nem igazan van szuksegem meg egy "go-to" palettara de van benne nehany mar jol ismert szin amiket nagyon szerettem volna pont igy ilyen komboban latni ugyhogy nekem begyere :) amellett biztos en vagyok infantilis de a csomagolasa nekem nagyon praktikusnak tunik, szerintem en szeretni fogom. Varom az alapozoteszted, en is bemegyek szerintem egy mintaert mert nagyon erdekel, en pl a Naked alapozoval vagyok ugy hogy nem tudom hogy esetleg ez nem lenne-e egy ujabb bor lehuzasa a Naked nevrol vagy mar "brand"-rol, ugyhogy maradok tisztelettel :) Puszi!

    VálaszTörlés
  10. Nekem is a tolltartó feeling jött át... Tehát a paletta nem tetszik.

    Viszont maguk a szemhéjfestékek érdekesek, mert a mintán megtörve nagyon bejön, benne a tokban meg olyan semleges... :D

    VálaszTörlés
  11. Beauty Unearthly2012. július 9. 11:28

    WoW I want this palette=))

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.