And the winner is...

2:23 du.
Lezárult a kis nyereményjátékom, lássuk ki lett a nyertes a random.org segítségével. Összesen 330 komment, vagyis jelentkező érkezett, szóval nagyon népszerű volt a játék. Köszönöm a kommenteket, a jó ötleteket, tanácsokat, mindenképpen merítek belőlük ihletet. Éééééés akkor íme a nyertesünk:

Fannieperke!!!

Gratulálok neked, küldök e-mailt is, amint lesz egy kicsivel több időm, de akár meg is előzhetsz és küldhetsz egyet te :D.

És ezúton is szeretném megköszönni, hogy ezekben a vészterhes gép nélküli időkben is kitartottatok mellettem és biztattatok, nagyon sokat jelentett nekem, elég nehéz volt ez a pár hét, de szerencsére - még ha egy váratlanul nagy kiadással is kellett szembenéznem - de megoldódott a helyzet és van egy új, csodás laptopom, amit még nagyon szokni kell, meg mindent pótolnom kell rá, mert minden adatom még a másikon van (majd át lesznek előbb utóbb mentve...). Mivel a nagy gépnélküliségben volt időm sokat gondolkodni és unatkozni, rájöttem, hogy valahogy már nem az igazi a blog, nem érzem elég versenyképesnek és eredetinek, szóval számítsatok egy nagy átalakulásra!!! Lehet, hogy az új külső és a kis extrák nem fognak mindenkinek bejönni, de remélem azért tetszeni fog nektek, fejben már nagyon szép a dolog :D. Még várok pár grafikát, amik remélem megérkeznek a héten és akkor nekiülök az áttervezésnek. Esküszöm, halálra izgulom magam miatta... Annyit elárulok, hogy számítsatok egy kisebb fajta unikornis meg ilyesmi túltengésre :D.


5 megjegyzés:

Üzemeltető: Blogger.