Napi smink/Daily makeup - My new haircolor

3:08 de.
Tisztelettel jelentem, az Instagram-on bemutatott Revlon hajfesték ugyan istentelenül büdös, de nagyon jól működik (bár legközelebb már két doboz kell, most egy nagyon szűkösen volt már elég) és a színnel is elégedett vagyok (sötétebb a szokásosnál, de két hét múlva nyoma sem lesz már, mert úgyis mindig fakul), szóval it's a keeper, ahogy itt mondani szokás. Ennek nagy örömére csináltam egy petróleumkék, zöld, fekete sminket, ami így a képeken klassz kis galaxisos beütésű, mellé pedig feldobtam az egyik új kedvenc Revlon Lip Butter-emet, a Creamsicle-t. 

I showed my new Revlon hair color on Instagram (only the packaging), and I finally tried it! It's really-relly stinky, but it's working well, I love the color, the price, so bye-bye L'Oréal and hello Revlon! It's a little bit darker than usually, but it's going to fade in two weeks anyway, so I don't mind at all. I thought a petrol blue makeup looks well with this new shade and I used one of my newest Revlon Lip Butter too (Creamsicle).






37 megjegyzés:

  1. A sminked tök ugyanolyan megint, mint máskor.

    VálaszTörlés
  2. tudnám, akkor minek nézed... csinálj jobbat, szebbet, sminkelj naponta, posztold ki, írj két nyelven blogot aztán ugass... elegem van mostmár belőled, akárki is legyél.... remélem a kellemesen alacsony eq szintedig az már nem jut el, hogy ezzel azt a kevés önbecsülésemet és önbizalmamat is a földbe tiprod... csak így tovább gratulálok és ezer köszönet... vagy ahogy jó amerikai szokás szerint mondanám fuck you bitch

    VálaszTörlés
  3. szerintem nagyon szép lett ismét!

    VálaszTörlés
  4. Lolly, le se szard! Nehogy már egy idióta hatással legyen az önbecsülésedre, meg az önbizalmadra... Amúgy meg, ha egy csöpp esze lenne, akkor tudná, hogy mindenkinek megvan, hogy mi áll jól sminkben is, pont mint ruhában, és nyilván ennek mentén készíti a sminkjeit. Szerintem nagyon szép lett ismét, bár a lip butter színét nem igazán tudtam felfedezni a szádon. Úgy látom, hogy inkább csak minimális fényt adott neki. De az összhatás ismét gyönyörű! :)

    VálaszTörlés
  5. Ááá imádom a hajad, zseniális! :)) Annyira jól áll neked!

    VálaszTörlés
  6. Adrienn Kalapos2012. július 25. 8:26

    nagyon szép lett a hajad, és a sminked is ! :))

    VálaszTörlés
  7. Kíváncsi lennék az ő önbecsülésére, ha ide jár trollkodni. :) Nagyon szép a smink, meg a hajad, meg minden! :)

    VálaszTörlés
  8. Nagyon jól áll ez a hajszín, és a frizurád is nagyon tetszik. :)

    VálaszTörlés
  9. Szép lett nagyon a szemfestés is! Én még nem unom a kéket, jól áll neked és magamon is ez áll legjobban szerintem. Ez most mivel készült?

    VálaszTörlés
  10. Ja egyébként képzeld azt álmodtam, hogy valahogy kijutottam Amerikába, és veled találkoztam, te vittél el valamerre kocsival. :DDD

    VálaszTörlés
  11. Miért nincs önbizalmad??? Te egy baromi szép lány vagy, ügyesen sminkeled magad, tisztában vagy vele mi áll jól, van stílusod! Tudom ez csak az én véleményem, de szerintem nagyon sokat gondolják így és nem véletlenül olvasnak ilyen sokan. Nagyon szeretem a blogodat!

    VálaszTörlés
  12. Gyönyörű ez a hajszín, megkérdezhetem a típusát? Nem mintha itthon lehetne kapni ilyen festéket, de hátha valahonnan egyszer.. :) Pont ilyen árnyalatot néztem ki, és a L'Oréal-ban van is hasonló, de úgy néz ki most megszüntették, mert sehol nem kapni már. Ja, és a smink is csodálatos! Gratula!

    VálaszTörlés
  13. A hajszíned szuper! A smink meg olyan Lolly-s :)))

    VálaszTörlés
  14. Nem csak a te véleményed :D Csatlakozom!

    VálaszTörlés
  15. Csak az érdekeljen, hogy akik szeretnék azok milyen véleménnyel vannak rólad, hidd el a mittudomén kicsoda csak azért ilyen paraszt mert irigykedik, hogy neki milyen kis sivár élete én sajnálom szegénykét, de most komolyan, keressek neked drága tumbli(vagy ki fene) egy jó pszichológust?

    VálaszTörlés
  16. nagyon köszönöm :D nem tudom miért nincsen, felül kéne mér emelkednek a múlton, de nem mindig sikerül... majd egyszer :)

    VálaszTörlés
  17. kicsit azért izgultam hajam miatt, de ja egész jó lett :D

    VálaszTörlés
  18. húúúú kidobtam a dobozt... De talán 45 bright auburn :D

    VálaszTörlés
  19. :D ez de komoly! szólj ha esetleg valóra válik az álom és itt vagy kint, elviszlek kocsikázni

    VálaszTörlés
  20. mac, szokás szerint :D Colour Added paletta, carbon és Shimmermint mineralize :D

    VálaszTörlés
  21. Ne foglalkozz a rosszakarókkal! Neked nem kell keresned már, hogy mi áll jól, mert pontosan tudod és alkalmazod is. Egy ilyen szép világos szemhez nem rakhatsz fel olyan színeket, mint én a szinte fekete barnámhoz,.Egy-egy ilyen beszólás pedig ne szegje kedved! Az önbizalmad inkább erősítse, mint gyengítse, hiszen pont az a célja a "beszólónak", hogy elkedvetlenítsen. Legközelebb olvasd el és nevess egy jót rajta!

    VálaszTörlés
  22. Bárcsak valóra válna. :D Kár, hogy nem lehet csak úgy teleportálgatni kedvünkre. :D

    VálaszTörlés
  23. nem ártana neki egy mélyre szántó beszélgetés...

    VálaszTörlés
  24. biztos kupagyőztes sminkes vagy valami... :D

    VálaszTörlés
  25. jah, sajna nem látszik annyira a képen, meg nem is alapoztam le előtte a számat... pont ezt gondolom én is, csak szeretném ha nem csak ő, hanem minden troll elgondolkozna ezen, hogy basszus igenis, még ha le is szarjuk, mélyen belül ez nagyon rosszul esik minden bloggerinának, ha beszólnak és nem mindig tudok szó nélkül elmenni mellette. Nem kell sajnálni engem, erős vagyok, túlteszem magam rajta és összeszedem magam, mint mindig, nem is azért írtam ezt a választ, de ami sok az sok. Felfoghatná már végre, amit te is írtál, hogy nekem ez áll jól, ez a stílusom, hétköznaponként naná, hogy így sminkelek. De tudok máshogyan is és szerintem ezt meg is mutatom néha a blogon, :D

    VálaszTörlés
  26. PetraJudit Kalló2012. július 25. 13:56

    Lolly, ez a smink (és a hajad is) már megint tök szuper! Nem csinálnál pont erről a sminkről egy step-by-step-et? Mindig szerettem volna valami ilyesmit magamra applikálni, de nem sikerül :(

    VálaszTörlés
  27. uhh nagyonjó ez a hajszín ááá:D*-*

    VálaszTörlés
  28. de-de, hétvégén step by step lesz most kivételesen :D

    VálaszTörlés
  29. Na EZ a haj a TIÉD. Ez így, ez a szín, ezzel a hosszal, ezzel a frufruval, maradjon ilyen lécci, annyira bejön így!!! Mocival megy egyetértek! ;]

    VálaszTörlés
  30. Vanda, brutál jó lett a hajszíned, ezt még én is kipróbálnám, annyira megtetszett. A sminked is nagyon tetszik, tényleg galaxisos.

    VálaszTörlés
  31. nem fogja :D, mármint a kedvem szegni :D

    VálaszTörlés
  32. ja, ez most olyan természetes, de mégsem, mert azért vagány :D ezt jól megasszondtam :D

    VálaszTörlés
  33. Nagyon tetszik ez a vörös haj! Én most hennáztam nemrég, és azt is imádom! :D

    VálaszTörlés
  34. If some one wishes to be updated with hottest technologies afterward he must be pay a quick visit this web site and be up to date every day.
    Take a look at my homepage GFI Norte

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.