L'Oréal Magic Skin Beautifier BB Cream - teszt

2:55 de.
Az első kalandom a bb krémekkel nem volt éppen hű de kellemes, mert igazi ázsiait még mindig nem találtam illatanyagmenteset, ami szégyen és gyalázat szerintem, az amcsi meg európai társaik pedig ugye labdába sem rúghatnak mellettük, de azért a Clinique-nek adtam egy esélyt, de nem működött a dolog. Viszont találtam most így hirtelen két olyan 'bb krémet' is, amiben nincsen semmi parfüm és nagy reményekkel vágtam bele a tesztelgetésbe.




Elsőként a L'Oréal legújabb 'bb krémjét' vettem meg, mert nagyon szimpatikusnak találtam a tesztere alapján. Pedig mindig mondogattam magamnak, hogy én L'Oréal-t még egyszer a büdös életben nem veszek (a hajfesték kivétel, mert más márkában nincsen vörös, legalábbis itt nincsen, de komolyan, az amcsik nem ismerik a vörös hajfestékeket...), de én meg a fogadalmaim... A tubus egyszerű, de szép, kicsit gyöngyházas, a kupak lila, a feliratok feketék, a csőrös adagoló pedig higiénikus és így könnyen kontrollálható a kinyomott mennyiség is. Hátul vannak az információk és az ígéretek, amiről vicces módon a Szépség és a szörnyeteg egyik jelenete ugrott be (dizni version), amikor Tiktak magyarázza a Szörnynek, hogy hogyan kell meghódítani egy nőt, nevezetesen ígéretekkel, amiket nem kell betartani :D. Legalább most már tudom, hogy mit néznek folyamatosan a L'Oréal főhadiszállásán.



Maga a krém fehér színű, ebben vannak apró kis gyöngyöcskék, amiket Beautifying Beads-nek hívnak, ők változtatják meg a krémünk árnyalatát, hogy az a bőrünkhöz igazodhassunk. Van bennük még hidratáló is, meg vitaminok, meg antioxidások meg 4in1 tudás: bázis, tökéletesít, hidratál és korrigál egyben. A fehér krém színváltoztatása nagyon klassz, engem teljesen meghülyített, valamiért odáig vagyok teljes mértékben ezért a kis trükkért. Ráadásul tényleg szépen hozzá is igazodott a bőröm színéhez, ezzel nem volt gond. Minden mással igen...

Itt látszódnak a kis gyöngyöcskék.

Itt is :D.

Kezdjük a legalapvetőbb problémával: hol a fenében van ebből a fényvédő? Nem ez lenne a 'bb krémek' egyik fő vonzóereje? Én meg totál vaksi voltam, hogy nem szúrtam ki a boltban, hogy nincsen benne, mert annyira evidensnek gondoltam. Aztán ott vannak a be nem tartott ígéretek... A bázis dolog okés, nagyon finom, sima tapintású és szép a bőr tőle. A tökéletesítés meg a korrigálás már annyira nem okés, ugyanis szinte semmilyen szinten nem fed ez a krém, a legapróbb bőrhibát sem sajnos, hát még egy gonosz kis pattanást vagy pigmentfoltot. De a legrosszabb a hidratálás... Konkrétan hámlott tőle a bőröm, de lehet hogy bennem van a hiba. Az én bőrömet mindenesetre egyáltalán nem hidratálta, pedig az enyémet annyira nem is kell, pláne ilyenkor a kánikulában. A felvitele pedig nagyon érdekes a kis gyöngyöcskék miatt, ugyanis én úgy éreztem, hogy egy kicsit 'karcolják' a bőrt és ez nem volt túl kellemes. De legalább tartós és nem fényesedett át a bőröm, ez is valami.

Itt már kezd elszíneződni.

Itt meg már teljesen el van színeződve.

Összességében nem nagyon ajánlanám megvételre  dolgot, mert egyszerűen semmit nem tud a Magic Skin Beautifier BB Cream, se nem hidratál, se nem fed és  fényvédő sincsen benne. Bukta.

Unikornismérő: ez bizony csak egy unikornisos...

9 megjegyzés:

  1. Jajj de jó ez az unikornis mérő :)

    VálaszTörlés
  2. Köszi a tesztet, az unikornismérő haláli :D, a beszólásaidat meg továbbra is bírom: "Legalább most már tudom, hogy mit néznek folyamatosan a L'Oréal főhadiszállásán." :)

    VálaszTörlés
  3. Ez az unikornismérő nagyon édes! :)

    VálaszTörlés
  4. Nem is láttam eddig még, hogy a L'Oréalnak is van BB kréme. Meg is lepődtem, hogy fehér, de jók azok a kis gyöngyök. :)

    http://roseballerina.blogspot.hu/

    VálaszTörlés
  5. Ez elég ciki krém....
    Viszont az unikornismérő csúcs, tettél még egy kis vidámságot a blogodba! :D

    VálaszTörlés
  6. Hát eddig sem gondolkodtam a megvételén, ezután duplán nem fogom megvenni. Az unikornis(mérő) a végén nagyon aranyos! Olyan Lollys :)

    VálaszTörlés
  7. jajj d jó hogy tetszik nektek a kis unikornismerő :D még kezdetleges, majd alakulgat még. Egyébként már van legalább 5 féle bb krémje a L'Oréalnak, de én még csak ezzel találkoztam a boltokban

    VálaszTörlés
  8. Ezt a fajta loreál bb- t melyik üzletben találtad ? Kata

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.