Dear Instagaram,

kivételesen borzalmas hetem volt, nem is részletezem inkább, de Te még ezt is végigkísérted! Noha hét közben nem túl sokszor vettelek elő, de azért párat kattintottam. Na jó, sokat kattintottam, meglepően sokat, de még a múlthétről is vannak képek. És képzeld már csak pár hét és jön a hugicám látogatóba, hogy elmehessünk Orlando-ba. Isteni lesz!

Hétfő: a fekete szappant még vasárnap vettem ugyan, de a spirált hétfőn dobtam ki. Elhasználódott nah... Nem fogom újra megvenni, annyira nem volt jó, de azért elvoltunk. A fekete szappant a pattik miatt vettem, pár hónapja nem tudok tőlük megszabadulni, pedig most már megint szedek gyógyszert is, de egyelőre nem hat. Reggelente próbálok nem bőgni tükörbenézés közben, eddig összejött :D.

Pápá!

Elkezdhetnél működni... lécciiiii!



Kedd: ma nagyon durván hosszú napom volt, este 7ig dolgoztam kora reggeltől és totálisan idegbajos voltam. Ezekkel a fotókkal próbáltam nyugtatni magamat, az egyik kissrác idióta különóráját tartó tanárnőjének a kertjében.

Koi pond.

Kis lepkelány madárkával... annyira cuki.


Szerda: lehet, hogy ez a nyaklánc csütörtökön volt rajtam.... Klassz kis kamus Guess nyaklánc kemény 1,50$-ért :D. Elfogyott a Mario Badescu tonikom, ahelyett vettem most ezt a Simple-t, ami illatanyag és alkoholmentes, reméljük beválik, a többi cucc a MyGlam csomagban érkezett, de nem tetszenek és le fogok iratkozni...

Hehe :D

Fehér körömlakk, gagyi ajakfilc.... ne máááár.


Csütörtök: a hét legrosszabb és legjobb napja egyben... Kaptam ma egy klassz kis csomagot otthonról, még egyszer köszönöm Vera, el sem tudod hinni mennyire feldobta a hetemet és, hogy mennyire hálás vagyok. A csomagocskámban az ArtDeco Dita Von Teese kollekció két darabja lapult, majd lesz teszt nemsokára. A palettát pedig kemény $4-ért lőttem, és úgy voltam vele ennyit nem sajnálok érte akkor sem ha nem jó, de kiderült, hogy brutál...

De régóta vágytam a szívecskés cukorkára...

Csodásak!

A sellős dobozka mindent visz.


Péntek: kezdenek összegyűlni a termékek a nyereményjátékra! A nyertesem annyira türelmes, nem is tudom, hogy köszönjem meg neki :D.

A többi is úton van :D.

Szombat: extra pénzmaghoz jutottam és úgy döntöttem, hogy ebből megérdemlek egy kis bűnözést. Irány a pláza, Sephora meg minden, de annyira erős voltam, hogy nem vettem semmi sminket, helyette ruhákat és ékszereket szereztem be. Meg lőttem pár képet a próbafülkében, persze végül nem azt a nacit vettem meg, hanem egy másikat, majd azt is megmutatom. Most éppen valamiért a rockosabb énem bújt elő, szóval az elkövetkezendő időkbe ilyesmi outfitekre és sminkekre számítsatok :D.

A menta még mindig szerelem, a szegecses nyakláncot meg nekem tervezték.

A felsőn csillagok vannak, de nem szeretem ezt a szabást...

Ez tetszett, de végül valamiért nem hoztam el...

24 megjegyzés:

  1. Az utolsó képen nagyon tetszik a felső! Vajon itthon szembe fog velem egyszer jönni egy ilyen? :)

    VálaszTörlés
  2. nagyon-nagyon szívesen!! :)) legalább feldobta a napod :)

    VálaszTörlés
  3. Ki nyerte a nyereményjátékot? Nem én ezekszerint :((( Sírok.. Az arcodról Alapozás előtt-után képeket nem kérhetnénk esetleg? NAgyon segítene, mert én is küzdök, és kíváncsi vagyko a tiéd milyen állapotban lehet. XOXO

    VálaszTörlés
  4. Juuj, az ékszerek nagyon tetszenek! :-) Én is sokáig küzdöttem pattanásokkal, én Ilcsis fekete szappant is használtam, ha gondolod nézz be hozzám! (lookfancy.blogspot.com)

    VálaszTörlés
  5. A simple cuccnak majd nézd meg a származási helyét;)
    (nekem egy fényvédős arckrémem van tőlük, azon 'made in hungary' áll...;))

    VálaszTörlés
  6. Köszi a tippet :D

    VálaszTörlés
  7. Sajnos nekem nincsen akkora önbizalmam, hogy smink nélkül meg merjem magam mutatni... :(

    VálaszTörlés
  8. Szerintem ilyesmi felsőt nem nehéz találni otthon sem, Bershka, h&m, zara ilyesmi helyeken tuti van hasonló

    VálaszTörlés
  9. hmmm, fura mindenesetre:) de jó cucc:)

    VálaszTörlés
  10. nekem is szimpi, de majd megnézem már a többit is, hátha van olyan amelyik made in hungary :D

    VálaszTörlés
  11. Marcsi Kincsesládikája2012. július 22. 22:56

    Én az Ilcsi fekete szappanját használom, és tökéletesen hatásos.

    VálaszTörlés
  12. Maybe túl indiszkrét, de mikor és hogyan mentek Orlandoba? :D Nagyon csatlakoznék...

    VálaszTörlés
  13. Én egy ideig dolgoztam, mint diák, annál a kozmetikai cégnél, akik ezeket a simple cuccokat gyártják. Sőt csomagoltam is Simple arclemosót, meg arcradírt, meg ilyeneket :) Veszprémben van ez a cég, az Anaconda/Helia-D termékeket is ők csinálják...:)

    VálaszTörlés
  14. hát, ha nem válik be ez amit most használok, akkor kipróbálom az ilcsit... :D

    VálaszTörlés
  15. repülővel és augusztus 19én. Amerikában vagy?

    VálaszTörlés
  16. Látom nem csak én állok hadilábon a pattanásokkal. Nem egoból, de szerintem alapból egész aranyos pofim lenne, erre amikor belenézek és ott vannak azok a kis dudorok...elég rendesen letudják lombozni a hangulatom. Pedig már jó párszor megörültem, hogy na végre ez a termék bevált mert kezdenek szépen lejönni, amikor már egész elfogadhatónak mondanám, pedig előjönnek az újak. Tipikus falbaveremafejem hangulatom lesz. Hupsz kicsit elhúztam a kommentelést, röviden összefoglalva remélem, hogy hatásos lesz és én is beruházok egy fekete szappanra :)

    VálaszTörlés
  17. Igen, most New Yorkban, de a család lehet utazik/költözik majd West Virginiába, mire kezdődik a suli, és akkor már ha minden igaz, ott leszek... Mindenesetre nagyon irigyellek, hogy mentek :)

    VálaszTörlés
  18. de jó neked, new york... egy álmom vált valóra Orlando-val, alig várom :D

    VálaszTörlés
  19. Hát elhiszem :D Én is nagyon szeretnék a Harry Potter adventure park miatt! Fú... na azzal nekem is egy álmom válna valóra.

    VálaszTörlés
  20. mi oda készülünk, a universal-ba... vacilláltam a disney meg a u között, de az utóbbi nyert :D

    VálaszTörlés
  21. na akkor csak nem én láttam rosszul;)

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.