Palvin Barbi és a L'Oréal, avagy egy már természetesen tökéletes babaarcot vajon miért is kell szétretusálni

2:34 de.
Kis hazánk modell nagyhatalommá vált, elég csak Mihalik Enikő nevét megemlíteni vagy Srej Zsófiét, akik szinte már minden nevesebb divatház kifutóján állandó szereplők és lassan már egy nagynevű divatmagazint sem lehet anélkül kinyitni, hogy ne botlanánk beléjük valamelyik oldalon. Hajrá lányok, büszkék vagyunk rátok! Legújabb ügyeletes sztármodellünk a csodaszép babaarcú Palvin Barbi (volt szerencsém vele élőben találkozni és de utálom, tényleg gyönyörű... :D) pedig egyenesen egy L'Oréal kozmetikai hirdetést csípett meg legutóbb, ami óriási nagy dolognak számít egy modell életében, hiszen egy lakossági világkampányról van szó, ami mindenkihez eljut. Vártam már nagyon a kampányképeket, kíváncsi voltam, hogy milyen is lesz egy ilyen szép, nagyon fiatal lánnyal egy L'Oréal hirdetés, mert ugye őt nem kell szétfotóboltozni, nincsenek ráncai meg ilyesmi. Erre tessék... Kapunk egy ilyen űrlényt... Jó, jó nagyon szép így is, de most komolyan mi szükség van erre? Miért kell egy egyébként természetesen is tökéletes bőrű és arcú modellt is így agyonretusálni? Vagy csak nekem van ezzel problémám? A kampány egyébként a Rouge Caresse-hez készült, amely egy hidratáló, balzsamos ajakrúzs, meglehetősen kellemes színekben, bár szerintem tisztára olyan, mint a Revlon ColorBurst Lip Butter... (A képet teljes méretben a fészbúkon tudjátok megkukucskálni.)

12 megjegyzés:

  1. .igazad van, nekem nagyon unalmasak mar az ilyen tokeletes arcu kampanyfotok. szimpatikusabb lenne, ha vegre mar egy "igazi arcu" not latnek plakatokon.

    VálaszTörlés
  2. Basszus ugyanezt gondoltam amikor először megláttam ezt a fotót.

    VálaszTörlés
  3. Nem is csak annyi a baj, hogy túl fehér, hanem hogy a vonásait is átrendezték kissé... Nem értem, miért csinálják...

    VálaszTörlés
  4. Szerintem nagyon bamba feje lett szegénykének így.

    VálaszTörlés
  5. Nagyon ötletes a cím :D Én tegnap este láttam ezt a képet, hát pár percig sokkolva voltam -.-

    VálaszTörlés
  6. Akkor nem csak én vagyok ezzel így...

    VálaszTörlés
  7. akárhogyis, azt kell mondjam hogy szép.. :) De jobban érezném magam ha látnék rajta pár bőrhibát.. esélytelen, mi? :D

    VálaszTörlés
  8. Miért kellett így összelapítani a fejét?
    Tök természetellenes.
    Tényleg leszokhatnának róla. Én sem értem, mi ezzel a céljuk.
    Természetesen és nem eltorzítva sokkal szebb.

    VálaszTörlés
  9. pontosan... ezért nem értem én sem hogy ez miért jó...

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.