MAC Eye Shadow - Steamy - teszt

Ezt a szemhéjpúdert még pár hete vettem, nem is emlékszem pontosan mikor és azóta készülök megmutatni, de van, hogy soha nem jut el az ember odáig, hogy meg is tegye amit szeretne :D. De most itt az idő! Ez amolyan hirtelen felindulásos, mert miért is ne vásárlás volt azt hiszem, mert megláttam ezt a színt és beleszerettem. És fogalmam sincsen, hogy eddig miért nem vettem észre...

Kicsit félrecsúszott :D.

Csomagolás: 10/10

Mivel utántöltős verzióban vettem meg (így olcsóbb, meg amúgy is most palettába gyűjtöm őket :D) ezért erről a csomagolásról nem nagyon lehet mit írni, szóval vegyük alapul a szokásos MAC mono-kat. Azok pedig mint tudjuk ikonikusak és a maguk egyszerű, letisztult fekete (plusz átlátszó) formájában tökéletes. A műanyag tartós, több éves darabjaim is ugyanolyanok, mintha újak lennének, bár én extrán vigyázok minden sminkemre :D. Egyébként az utántöltő pot-ok egy papírtasakban érkeznek és mágneses az aljuk, így lehet őket beilleszteni a palettákba. (Nem vonok le érte pontot, de sajnos az árnyalatok neve a mágnesen található, így ha beletesszük őket a palettába nem lehet őket látni. Én általában emlékszek a nevekre, de bosszantó tud lenni.)

Az infók.


Használat: 10/10

Nem azt mondom, hogy mindegyik MAC szemhéjpúder ennyire jól használható, de a frost finisűek tökéletesek. Nem porzik, könnyű felvinni és elsatírozni és építhetőek is. Nem kell több.

Termék: 9/10

Mint ahogy már említettem ő egy frost finisű szemhéjpúder, méghozzá a Steamy árnyalat. A hivatalos leírás szerint ő egy kékes zöldes árnyalat arany fénnyel. Ez mind igaz, csak éppen sokkal szebb :D. Nekem egyből a sellők (ha egyszer véletlenül sellő leszek, ilyen pikkelyeket szeretnék :D) meg az óceán meg ilyesmik jutottak eszembe róla, egyszerűen csodás szín. Nagyszerűen érvényesül az arany fénye, nekem ez a kedvencem. A pigmentáltsága nem tökéletes, de jó, szerintem lehetne egy kicsikével erősebb is, de mivel nem egy sötét szín, hanem inkább világos talán nem is olyan nagy probléma. A textúrája lágy, de nem porzik és tartós is (szerintem a frost finisek a legtartósabbak). 

Igen, már használtam, elnézést...

Azt hiszem nagyjából látni lehet az arany fényt is.


Ár: 8/10

Az utántöltő ára $11.50, a sima mono-é $15, forintban az utántöltő fogalmam sincsen, de szerintem nagyjából 3200 körül van, míg a normál 4500 körül (jézus, miért nem jegyzem meg az árakat...). Számomra ez az árnyalat megért ennyit, de egyébként nem a legpénztárcabarátabb kategória.

Összegzés: 9/10

Értékelés: 5ös. Nem mindegyik MAC szemhéjpúder teljesít ilyen jól ez tény, de a frost-okban még soha nem csalódtam. El is kezdtem szépen gyűjtögetni őket :D. Tavaszra meg kötelező valami hasonló árnyalat, mert most nagyon mennek ezek a pasztellesebb dolgok is.

6 megjegyzés:

Üzemeltető: Blogger.